تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826243054




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجلس، قانون حق بیمه شخص ثالث را اصلاح کرد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مجلس، قانون حق بیمه شخص ثالث را اصلاح کرد


نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مقررات مربوط به حق بیمه شخص ثالث را اصلاح کرده و نحوه پرداخت و دریافت آن را بر عهده بیمه مرکزی گذاشتند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در نشست علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، لایحه اجباری کردن بیمه شخص ثالث و ماده 19 این لایحه مورد بررسی قرار گرفت. مجلس تصویب کرد باید در آیین نامه ضوابط تعیین سقف حق بیمه که توسط بیمه مرکزی تعیین می شود و به تایید شورای عالی بیمه و تصویب هیات وزیران می رسد، موارد زیر رعایت شود:

الف- ویژگیهای وسیله نقلیه از نوع کاربری ، سال ساخت و وضعیت ایمنی آن

ب - سوابق رانندگی و بیمه ای دارنده شامل نمرات منفی و تخلفات ثبت شده توسط نیروی انتظامی ، خسارت های پرداختی توسط بیمه گر یا صندوق تامین خسارت های بدنی بابت حوادث منتسب به وی

پ - رایج بودن استفاده از وسیله نقلیه برای اقشار متوسط و ضعیف شامل موتورسیکلت و خودروهای سواری ارزان قیمت

در این مصوبه همچنین مجلس بیمه مرکزی را موظف کرد با همکاری نیروی انتظامی ترتیبی اتخاذ نماید که حداکثر تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه، امکان صدور بیمه نامه شخص ثالث بر اساس ویژگیهای راننده فراهم شود تا آن زمان ، سوابق رانندگی و بیمه ای شخصی که پلاک وسیله نقلیه به نام اوست و خسارت های پرداختی منتسب به وی ، ملاک عمل است.

در این مصوبه آمده است: در آیین نامه موضوع این ماده نحوه تخصیص یا افزایش در حق بیمه به صورت پلکانی و متناظر به تفکیک در مورد خسارات مالی و بدنی تعیین می شود .

همچنین مجلس این اجازه را به شرکتهای بیمه ای داد که می توانند تا دو و نیم درصد کمتر ازنرخ های مصوب شورای عالی بیمه را ملاک عمل خود قرار دهند. اعمال تخفیف بیشتر از دو و نیم درصد توسط شرکت های بیمه منوط به کسب مجوز از بیمه مرکزی است.

شرکت های بیمه می توانند در صورت ارائه خدمات ویژه به مشتریان با تایید بیمه مرکزی تا  دو و نیم درصد بیش از قیمت های تعیین شده توسط بیمه مرکزی  از  بیمه گذار دریافت کنند .

همچنین شرکت های بیمه موظفند در چارچوب ضوابط مربوط ، به اعطای تخفیف به رانندگانی که دوره های آموزشی رانندگی ایمن و کم خطر را سپری نموده و موفق به اخذ گواهینامه مربوط شده اند ، اقدام نمایند.
  تشکیل صندوق مستقل تامین خسارت های بدنی

با تصویب مجلس خسارت های بدنی که خارج از تعهدات قانونی بیمه گر مطابق مقررات بیمه شخص ثالث باشد از سوی صندوق مستقلی به نام صندوق تامین خسارت های بدنی جبران خواهد شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی لایحه بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مواد 20، 21 و 22 این لایحه را بررسی و تصویب کردند.

در ماده 22 این لایحه تصریح شده است: به منظور حمایت از زیان دیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه، خسارت های بدنی وارد به اشخاص ثالث که به علت فقدان یا انقضای بیمه نامه بطلان قرارداد بیمه، شناخته نشدن وسیله نقلیه مسبب حادثه، تسریع پوشش بیمه نامه ناشی از افزایش مبلغ ریالی بیمه یا تعلیق یا لغو پروانه فعالیت شرکت بیمه یا صدور حکم توقف یا ورشکستگی بیمه گر موضوع ماده 23 این قانون، قابل پرداخت نباشد، یا به طور کلی خسارت های بدنی که خارج از تعهدات قانونی بیمه گر مطابق مقررات این قانون است به استثنای موارد مصرح در ماده 18، توسط صندوق مستقلی به نام صندوق تامین خسارت های بدنی جبران می شود.

این ماده سه تبصره نیز داشت :

تبصره 1: میزان تعهدات صندوق برای جبران خسارت های بدنی معادل مبلغ مقرر در ماده 8 با رعایت تبصره ماده 9 و مواد 10 و 14 این قانون است.

تبصره 2: تشخیص موارد خارج از تعهد بیمه گر مطابق مقررات این قانون برعهده شورای عالی بیمه است.

تبصره 3: صندوق مکلف است هر شش ماه یکبار گزارش عملکرد خود را به کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه کند.

براساس ماده 21 نیز پوشش های بیمه موضوع این قانون محدود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران است مگر آنکه در بیمه نامه به نحو دیگری توافق شده باشد.

براساس ماده 20 نیز هرگونه قصور یا تقصیر بیمه گر یا نماینده وی در صدور بیمه نامه موضوع این قانون رافع مسئولیت بیمه گر نیست.

مواد 8، 9، 10،  14 و 18 لایحه بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه پیش تر توسط نمایندگان بررسی و تصویب شده است.   دستورکار ادامه نشست امروز مجلس به شرح زیر است:

- گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح ماده (241) لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت.

- گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح ‌اصلاح بند(ی) تبصره(2) قانون‌ بودجه‌ سال1394 کل‌ کشور.

- ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح یک‌فوریتی توسعه و بهینه سازی آب شرب شهری و روستایی در کشور.

- گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح یک فوریتی سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور.
     


یک شنبه ۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن