واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: معرفي توانمنديهاي ICT ايران در بازار تجاري اورآسيا
هيات بزرگ توليد كنندگان و صادركنندگان سختافزار، نرمافزار و تجهيزات فناوري اطلاعات ايران در نمايشگاه بينالمللي كامپيوتر تركيه (موسوم به سبيت بليشوم اورآسياي 2008) شركت ميكند.
به گزارش روابط عمومي اتحاديه صادركنندگان نرمافزار ايران در نشستي كه با حضور اعضاي هيات رئيسه اتحاديه صادركنندگان نرمافزار ايران و نمايندگان مجموعه نمايشگاههاي سبيت آلمان (هانوفر) در محل اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران برگزار شد، توانمنديهاي سختافزاري و نرمافزاري توليد كنندگان ايراني براي شركت در اين نمايشگاه بررسي شد.
براساس اين گزارش در اين جلسه دكتر رئيس اتحاديه صادركنندگان نرمافزار ايران پيشنهاد قبلي اين اتحاديه مبني بر برگزاري نخستين نمايشگاه سبيت در تهران را مجدداً مطرح كرد كه با استقبال نمايندگان شركت نمايشگاههاي سبيت مواجه شد و اتاق بازرگاني مشترك ايران و آلمان نيز تعهد كرد كه امكان برپايي اين نمايشگاه را در تهران پيگيري كند.
در همين حال دكتر ضمن معرفي توانمنديهاي توليدي و صادراتي ايران در بخش ICT خواستار تشكيل كنسرسيومهاي توليدي و صادراتي مركب از شركتهاي ايراني و تركيه براي حضور در بازارهاي ثالث شد.
به گفته رئيس اتحاديه صادركنندگان نرمافزار ايران با توجه به آنكه امسال مجوز اعزام شركتهاي ICT ايران از سوي سازمان توسعه تجارت ايران به اين اتحاديه واگذار شده، زمينه حضور گسترده تمام شركتهاي توليدي و صادراتي در بخش سختافزار، نرمافزار و فناوري اطلاعات و ارتباطات در اين نمايشگاه فراهم شده است.
نماينده نمايشگاه سبيت بليشوم تركيه نيز در اين جلسه ضمن معرفي امكانات و ظرفيتهاي اين نمايشگاه از مشاركت توليد كنندگان و صادركنندگان ICT ايران در نمايشگاه مذكور استقبال كرد و گفت: حضور شركتهاي ايراني در اين نمايشگاه به ويژه آن دسته از شركتهايي كه سابقه همكاري تجاري با شركتهاي تركيه را دارند براي نفوذ به بازارهاي جديد بسيار مفيد و موثر است.
وي گفت: نمايشگاه سبيت بليشوم اورآسياي 2008 امسال از هفتم تا دوازدهم اكتبر (16 تا 21 مهر 1387) از سوي انجمن آنفورماتيك تركيه در مركز نمايشگاههاي بينالمللي استانبول برگزار خواهد شد و پيشبيني ميشود كه يك هزار شركت توليدي از 70 كشور جهان در اين نمايشگاه حضور يابند و بيش از 150 هزار بازرگان و متخصص علوم فناوري اطلاعات و ارتباطات از سراسر جهان از اين نمايشگاه بازديد كنند.
سال گذشته 908 شركت معتبر بينالمللي از 67 كشور جهان در اين نمايشگاه شركت كرد كه مورد استقبال 149 هزار نفر واقع شد.
به گفته وي دولت تركيه تاكنون بطور رسمي از كشورهاي جمهوري آذربايجان، تركمنستان، ازبكستان، قرقيزستان و قزاقستان براي شركت در اين نمايشگاه دعوت به عمل آورده است.
نمايشگاههاي سبيت به مركزيت شهر هانوفر آلمان معتبرترين نمايشگاههاي كامپيوتر، الكترونيك و تجهيزات مخابراتي در جهان شمرده ميشوند كه در همه ساله در نقاط مختلف دنيا برگزار ميشود.
از سوي ديگر كشور تركيه در سالهاي اخير گامهاي بزرگي براي توسعه صنايع الكترونيك و انفورماتيك خود برداشته و اينك به يكي از مهمترين توليدكنندگان و صادركنندگان سختافزار، نرمافزار و تجهيزات مخابراتي در منطقه خاورميانه و اورآسيا تبديل شده است.
در مجموعه نمايشگاههاي سبيت بليشوم اورآسيا كه همه ساله در شهر استانبول برپا ميشود، معتبرترين توليدكنندگان تجهيزات ICT از سراسر جهان حضور دارند.
حضور كمپانيهاي بزرگ چندمليتي و برندهاي مطرح توليد سختافزار و نرمافزار دنيا در اين نمايشگاه بر اهميت اين نمايشگاه افزوده است.
از اينرو معرفي پتانسيلها و توانمنديهاي توليدي ايران در زمينه ICT در اين نمايشگاه ميتواند به عقدقرارداد مشاركت توليدكنندگان ايراني با شركتهاي معتبر بينالمللي براي حضور در بازار كشورهاي ثالث منجر شود.شايان ذكر است كه سازمان توسعه تجارت ايران بخشي از هزينههاي مشاركت توليدكنندگان و صادركنندگان سختافزار، نرمافزار و تجهيزات الكترونيك را جهت شركت در اين نمايشگاه ميپردازد، منوط به آنكه متقاضيان حضور در اين رقابت بينالمللي تقاضاي خود را از طريق تشكل صادراتي برگزار كننده نمايشگاه يعني اتحاديه صادركنندگان نرمافزار ايران به سازمان مذكور ارسال كنند.
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]