تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805445281




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: قطعنامه‌های صادر شده سازمان ملل علیه ایران یکی از طنزهای تلخ روزگار است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ظریف: قطعنامه‌های صادر شده سازمان ملل علیه ایران یکی از طنزهای تلخ روزگار است
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: قطعنامه‌های صادر شده سازمان ملل علیه ایران یکی از طنزهای تلخ روزگار است.

قطعنامه‌های صادر شده سازمان ملل علیه ایران یکی از طنزهای تلخ روزگار است
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در همایش بین‌المللی هفتادمین سالگرد تاسیس ملل متحد که در امروز شنبه (30 آبان ماه) که در محل مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد، با اشاره به ماهیت این سازمان اظهار داشت: هفتادمین سالگرد تاسیس این سازمان فرصتی را فراهم می کند تا تلاش این نهاد را در محیط‌هایی که دیدگاه سیاسی و امنیتی‌اش بر سایر اقداماتش قالب می‌شود مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: بسیار خوب است که در بررسی تلاش های این سازمان همه اقدامات آن را همزمان بررسی کنیم و در این فرصت می توانیم به موفقیت‌ها و ناکامی‌های آن در تمام حوزه‌های همکاری بین‌المللی برای پیشبرد توسعه و ارتقای حقوق بشر تا جلوگیری از جنگ که هدف اصلی آن در مقدمه منشور آمده نگاهی بیاندازیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه پایه گذاری سازمان ملل متحد برای جلوگیری از بوجود آمدن خطر جنگ برای نسل‌های آینده است، تصریح کرد: باید در بررسی هفتاد سال گذشته همه اقدامات ملی و بین‌المللی این سازمان در حوزه جلوگیری از جنگ و کمک به توسعه پایدار توجه شود و بر آن تحلیل جدی ارائه گردد اگر در قالب آرمان‌گرایانه و واقع بینانه این سازمان را مورد مطالعه قرار دهیم باید ببینیم که اگر این نهاد نبود چه اتفاقی می‌افتاد.

وی افزود: اگر این سازمان در قالب منشور توانایی نداشته باشد که معضلات موجود را از طریق گفتگو و تشریک مساعی حل کند باید به این امر توجه کرد که در این صورت با چه مسائلی در آینده روبرو خواهد شد. در این راستا نمی توان کاستی ها را مورد توجه قرار نداد؛ از سیاسی شدن برخوردهای ملی گرفته تا حاکم شدن دو قطعنامه روز گذشته کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد که می توان آن را یکی از طنز تاریخ روزگار دانست.

ظریف افزود: کشوری که نمی داند انتخابات آزاد یعنی چه، دم از انتخابات آزاد در سوریه می زند، متاسفانه برخی از آنها به دلیل بعضی  ملاحظات رای می‌آورند و نگرانی عمده در این راستا مربوط به رسیدگی ساز و کار سازمان ملل در این راستا است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با طرح این سوال که بعد از 70 سال چه انتظاری باید از سازمان ملل متحد داشت، افزود: مباحث مربوط به این سازمان درباره تحولات منطقه چگونه قابل جمع است، بنده در سال 87 در خدمت انجمن مطالعات سازمان ملل بودم و در این انجمن بحث تحول و حاکمیت در سازمان ملل با اهداف مشخص و همچنین مدیریت تحول مطرح بود.

وی اضافه کرد: ما امروز در دوران گذار به سر می‌بریم، اصول ماده 2 منشور سازمان ملل آیا به فراموشی می رود و استفاده از زور و مداخله در امور داخلی کشورها آیا از سوی این کشورها پذیرفتنی است؟ آیا اینده این سازمان با ابزار و مدیریتی که دارد به نتایج مورد نظرخواهد رسید؟ و ایا امکان دارد امروز در شرایط بین‌المللی از وضعیتی صحبت کنیم که این سازمان بتواند نقش مثبتی را در پیگیری اهداف داشته باشد و برای رسیدن به جهان پایدار و تشریک مساعی ایفای نقش کند؟ تصوری که منشور ملل برآن اساس پایه‌گذاری شده ، عدم مداخله، عدم توسل به زور است که باید مورد توجه این سازمان قرار گیرد.

وی افزود: امروز دوران سیال را بسیار واضح می بینیم. یک سازمان تروریستی به راحتی می تواند در منطقه امنیت زدایی کند به گونه‌ای که امروز تروریست‌ها برای قدرت های جهانی نگرانی های امنیتی را ایجاد کرده‌اند این شرایط ویژه است و باید این شرایط را به خوبی درک کرد.

ظریف با بیان اینکه در این دوران بزرگ بازیگران بین‌المللی افزایش پیدا کرده‌اند تصریح کرد: سازمان ملل باید بدون توجه به کنشگرهای جدید در جامعه بین‌المللی و با حفظ چارچوب خود باید در حوزه روابط بین‌الملل تمام اتفاقات را به خوبی مدیریت کند. تنها راه موفقیت در این عرصه تغییر دادن اصول نیست بلکه تغییر نگرش است چرا که اصول سازمان  ملل مورد توافق کشورهاست و هیچ جایگزینی برای اصولش امکان پذیر نیست.سالها در طول مذاکرات بند 4 ماده 2 منشور این سازمان یا ماده 51 آن ‌می توانست اجماع مبانی را برای برخورد با معضلات در بر داشته باشد اما تغییر در نگرش جامعه جهانی مهم است.

وی افزود: رهبر کشور عضو سازمان ملل، مبارزه با تروریسم را مسئول تحقق اهدافش در این سازمان می‌داند و این نشان از ماندن در تفکر قدیمی زنگ زده جنگ سردی است که امروز کارآمد نیست. همانگونه که تغییرات آب و هوایی مرز نمی شناسند تغییرات در این سازمان نیز منحصر به مرز برخی کشورها نیست و نمی توان شورای امنیت را به قیمت ناامنی دیگران خرید و همانگونه نمی توان مبارزه با داعش مشروط به شرایطی باشد که کشوری در امنیت کامل و کشوری دیگر درگیر باشد. امروز مردم فرانسه دریافتند مبارزه با گروه تروریستی داعش یک اولویت اساسی است.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: خطر تفکر تکفیری محدود به یک منطقه یا کشور نیست، خطر خشونت یا افراطی‌گری همه دنیا را تهدید می کند و نمی‌توان با این خطر براساس انگاره‌های دشمن قدیم مقابله کرد. ما امروز در دوران انتقال و گذار هستیم و با توجه به تعدد کنش‌گران اشتباه در محاسبات وجود دارد که باید این امر جدی گرفته شود چرا که این اشتباه باعث نابودی ملت یا ملت‌هایی می شود که امروز گرفتار تروریست هستند.

وی با بیان اینکه باید از یک دشمن واقعی یک ابزار واقعی ساخت، تصریح کرد: آنچه که امروز به آن نیاز داریم تغییر نگرش است که باید آن را نسبت به مشکلات موجود تغییر دهیم و بپذیریم که امروز امنیت در کنار ناامنی، فقر در کنار رفاه و محیط زیست سالم در کنار محیط ناسالم است.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطر نشان کرد: یک بار و برای همیشه باید از همه شعارها فرار کرد، دنیای ما دنیای به هم پیوسته است که در آن یا همه امنیت دارند یا هیچ کس امنیت ندارد ، یا همه در رفاه‌اند و یا هیچ کس نمی تواند مفهوم رفاه کامل را درک کند.

انتهای پیام/


برای دریافت پیامک‎ها و اخبار باشگاه خبرنگاران جوان به کانال تلگرامی ما بپیوندید






اشتراک گذاری







۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن