واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۴۹ب.ظ)
برگزاري کارگاههاي آموزشي ازدواج در 28 دانشگاه علوم پزشکي کشور موج- رئيس اداره سلامت جوانان معاونت بهداشت وزارت بهداشت همزمان با روز ازدواج و خانواده اعلام کرد: تاکنون کارگاههاي آموزشي ازدواج در 28 دانشگاه علوم پزشکي کشور برگزار شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، گلايل اردلان گفت: دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس اقدام به برگزاري سلسله نشستها وکارگاه هاي آموزشي به منظورتربيت مربي و آموزش جوانان، با رويکردهاي آشنايي با فلسفه ازدواج، آشنايي با معيارهاي همسر شايسته و راه هاي شناخت همسر، آشنايي با زمان مناسب ازدواج، آگاهي از مشکلات پيش روي ازدواج و توانايي برخورد با آنها، آشنايي با مشکلات ازدواج ديرهنگام و مجرد ماندن، فوايد تشکيل خانواده، آگاهي از تامين نيازهاي عاطفي، رشد معنويت، پيشگيري از رفتارهاي پرخطر، بقاي نسل، شکوفايي استعدادها، ايجاد آرامش، فلسفه و اهميت جايگاه ازدواج در اسلام، اهداف وضرورت هاي ازدواج از نگاه دين، آگاهي ازاصل کفويت و آگاهي از اهميت حمايت خانوادهها در 28 دانشگاه علوم پزشکي کشور کرده است.
وي افزود: ازدواج از فرايندهاي بسيار با اهميت در تمام اديان، به خصوص دين مبين اسلام محسوب ميشود. مقوله جفت بودن و زوج بودن در تمام پديدههاي آفرينش وجود دارد. در ازدواج، زوجين ميپذيرند که در قبال زندگي خانوادگي مشترک تعهداتي دارند.
وي بيان داشت: همه مکاتب و اديان الهي به ويژه دين مبين اسلام، ازدواج و تشکيل خانواده را توصيه کردهاند.ازدواج به زن و مرد آرامش ميبخشد و آنان را از انحراف و رفتارهاي جنسي پرخطر و غير اخلاقي باز ميدارد. ولي براي يک ازدواج موفق، آمادگي زيستي، رواني، مادي و اجتماعي لازم است.
اردلان گفت: انتخاب همسر از مهمترين تصميمات فرد در زندگي است، زيرا ميتواند آينده فرد را رقم بزند. تشکيل خانواده سالم، متعادل و پايدار مانند هر امر مهم ديگري به تفکر منطقي و تلاش و کوشش نيازمند است.جوان بايد بر اساس معيارهاي اصولي و منطقي همسر آينده خود را شناسايي و انتخاب کند و آنگاه به انجام پيوند زناشويي اقدام کند.
رييس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت افزود: به صورت کلي اصالت خانوادگي به عنوان اساسيترين معيار انتخاب همسر شناخته ميشود. ايمان، اخلاق نيکو و روان سالم و تناسب زوجين در ويژگيهاي ظاهري، سني،تحصيلي، فرهنگي، تربيتي و اعتقادي از موارد اساسي در انتخاب همسر است.
وي اظهارداشت: ازدواج، فوايد و فلسفههاي متعددي دارد، که از جمله فوايد اين امر مقدس اجراي دستور الهي، انس و مودّت، عفت و مصونيت از گناه، توليد و تکثير است. ازدواج بايد در زمان مناسب انجام پذيرد. يعني زماني که فرد از نظر رواني، عقلي، فکري، اجتماعي به سن بلوغ رسيده باشد. جوان قبل از تصميم گرفتن به ازدواج بايد معيارهاي انتخاب همسر از ديدگاه اسلام را مد نظر قرار داده و همچنين شناخت کافي از آداب و شرايط خواستگاري داشته باشد تا زندگي موفقي داشته باشد. هر جواني طبعاً به تشکيل خانواده و زندگي زناشويي علاقه دارد. ازدواج تنها راه مشروع و سالم تشکيل خانواده است.
وي خاطرنشان کرد: تاکنون کارگاههاي آموزشي در اين خصوص در 28 دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني برگزار شده است.
اردلان در پايان همچنين از برگزاري جلسات مشترک در اين خصوص با دفتر نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها، معاونت فرهنگي دانشجويي، سازمانهاي ذي نفع بيروني ودروني، استانداري، دفتر تبليغات اسلامي خبر داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]