واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۵۲ق.ظ)
صنعت راه و ساختمان موتوري محرک براي اقتصاد کشور است موج-مشاور ويژه شهردار تهران در امور زيربنايي با اشاره به ظرفيت بالاي جامعه مهندسان کشور در حوزه صنعت راه و ساختمان، اين صنعت را به مثابه يک موتور محرک براي اقتصاد کشور دانست.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از پايگاه خبري معاونت فني و عمراني شهرداري تهران، مازيار حسيني که در مراسم اختتاميه دومين جشنواره، همايش و نمايشگاه عمران شهري و بيست و دومين نشست معاونان فني و عمراني کلانشهرهاي کشور سخن ميگفت، با بيان آن که تشکيل شوراهاي اسلامي اقدامي مثبت در جهت افزايش مشارکت سياسي شهروندان بوده است، افزود: شهرداريها به عنوان بازوي اجرايي شوراهاي اسلامي شهرها، چنانچه نتوانند با روشهايي همچون وضع عوارض محلي روي پاي خود بايستند،نخواهند توانست پاسخگوي نيازهاي حال و آينده کلانشهرها و شهرهاي بزرگ کشور باشند و به اين ترتيب در شرايطي که بيش از دو سوم جمعيت کشور در شهرها زندگي ميکنند، مسائل و مشکلات شهري هميشه جلوتر از راهکارها خواهند بود.
اين در حالي است که زماني فقط رفت و روب و جمع آوري زبالهها بر عهده مديريت شهري بود، اما؛ امروز احداث تونلهاي ترافيکي، شبکه مترو، تقاطعهاي غيرهمسطح و خطوط اتوبوس تندرو و انشاءا... در آينده خطوط قطار سبک شهري نيز توسط شهرداريها انجام ميشود و به همين دليل بايد همانند آنچه در تمام دنيا معمول است، از روشهاي مطمئن تأمين منابع مالي و به ويژه وضع عوارض استفاده کرد.
مشاور ويژه شهردار تهران در امور زيربنايي، ضمن تاکيد بر ضرورت ايجاد نظام کارآمد تأمين منابع مالي با هدف فراهم کردن نقدينگي موردنياز پروژههاي عمراني، گفت: مديريت شهري در حالي که اختياري در زمينه تأمين منابع مالي ندارد، چگونه ميتواند ضمن حل مشکل آلودگي هوا، به تأمين زيرساختهاي عمراني و شبکه حملونقل عمومي بپردازد و در نهايت به آفت ساخت و ساز دچار نشود؟
وي با اشاره به اجراي طرح پرداخت تسهيلات 25 ميليون توماني خريد خودرو، ورود يکباره صد هزار دستگاه خودرو به معابر کلانشهرها و به ويژه تهران را نشانه تصميمگيري تک مؤلفهاي در نظام برنامهريزي کشور دانست و افزود: در شرايطي که ظرف 6 روز 100 هزار دستگاه خودرو به فروش ميرسد، آيا ميتوان ظرفيت معابر کلانشهرها و شهرهاي بزرگ را ظرف همين مدت کوتاه افزايش داد؟ به راستي پارلمانهاي شهري چگونه بايد در قبال تبعات اين تصميم پاسخگو باشند در حالي که حتي مورد مشورت قرار نگرفتهاند؟
وي در عين حال با بيان آن که بيش از 90 درصد از زيرساختهاي پيشبيني شده در طرحهاي توسعه شهر تهران محقق شده است، موضوع ترافيک را مساله اي خارج از حوزه تأمين زيرساختها دانست و افزود: مساله ترافيک بايد با رويکردهاي فرهنگي حل شود.
حسيني در ادامه با اشاره به ظرفيت بالاي جامعه مهندسان کشور در حوزه صنعت راه و ساختمان، اين صنعت را به مثابه يک موتور محرک براي اقتصاد کشور دانست و گفت: صنعت راه و ساختمان حدود 35 تا 40 درصد توليد ناخالص ملي را پوشش داده است و نزديک به 200 صنعت وابسته دارد. متخصصان اين حوزه به تکنيکهاي روز دنيا دسترسي يافتهاند و از اينرو ايران ميتواند به راحتي در حوزه غرب آسيا، چه در زمينه توليد و تأمين مصالح و چه در زمينه طراحي و اجراي سازههاي مختلف عمراني حرف اول را بزند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]