واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۱۲ق.ظ)
رئيس کميسيون انرژي مجلس: اصلاح قوانين منجر به استفاده از انرژيهاي نوين براي توليد برق ميشود موج-رئيس کميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي از برداشته شدن موانع قانوني استفاده از انرژيهاي نو يا تجديدپذير مانند خورشيدي و بادي براي توليد برق در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي مروي پنج شنبه شب در مراسم پاياني هجدهمين کنفرانس ملي دانشجويي مهندسي برق در مشهد افزود: در حالي که استفاده از نيروگاههاي برق آبي در دنيا منسوخ شده است هنوز بخش عمدهاي از برق کشور توسط اين نوع نيروگاهها توليد ميشود.
وي گفت: با توجه به ظرفيتهاي بالقوه انرژيهاي نو در کشور بايد توليد برق در اين بخش انجام گيرد.
وي با اشاره به دستاوردهاي کميسيون انرژي مجلس براي بهترين بهرهبرداري از صنعت برق اظهارکرد: اصلاح قوانين و ايجاد قوانين جديد در حوزههايي که روند توليد برق را اصلاح و منجر به استفاده از انرژيهاي نوين براي توليد برق ميکند اولويت کار اعضاي اين کميسيون است.
مروي تصويب قانون رفع موانع توليد و قانون حمايت از صنعت برق کشور را از بزرگترين دستاوردهاي اين کميسيون ذکر و بيان کرد: از اين پس هيچ مانع قانوني براي استفاده از انرژيهاي نو در زمينه توليد برق و بهرهگيري مطلوب از ظرفيتهاي اين بخش در نقاط مختلف کشور وجود ندارد.
وي افزود: امروزه اقتصاد از حالت صنعتي به سوي اقتصاد اطلاعاتي و ديجيتالي در حرکت است که اهميت برق را در اين بخش به خوبي روشن ميکند.
وي گفت: تحقيقات نشان ميدهد که در سال 2020 حدود 25 ميليارد شيء مختلف به اينترنت متصل ميشود که اتصال آنها نياز به انرژي برق دارد.
نماينده مردم فيروزه و نيشابور در مجلس شوراي اسلامي اظهار کرد: در دوران پساتحريم حضور دانشگاهيان و جوانان تحصيلکرده همراه با جذب سرمايهگذاران خارجي و استفاده از توان شرکتهاي داخلي که در دوران تحريم به توانمندي خوبي دست يافتهاند بايد در اولويت قرار گيرد.
وي ادامه داد: با بهرهگيري از ظرفيتهاي مزبور و اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي ميتوان انقلابي در صنعت کشور ايجاد کرد و مجلس هم زمينه ساز تحقق اقتصاد مقاومتي، بودجههاي بدون نفت، جدايي از درآمدهاي نفت،جلوگيري از خام فروشي و ايجاد اقتصاد متنوع خواهد بود.
رئيس شوراي سياستگذاري کنفرانس ملي دانشجويي مهندسي برق افزود:اين کنفرانس با اهداف کارآفريني و توفيق در محيط کسبوکار، ارائه نوآوريها و خلاقيتهاي دانشجويان در صنعت برق کشور و مسائل مربوط به تقويت ارتباط صنعت با دانشگاه با حضور 650 استاد و دانشجو از سراسر کشور برگزار شد.
مروي گفت:هشت کارگروه تخصصي از سال گذشته بستر برگزاري اين کنفرانس را براي نخستين بار در يکي از دانشگاههاي پيام نور کشور فراهم کردند و دستگاههاي اجرايي از جمله کميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي،سنديکاي برق و شرکت شهرکهاي صنعتي نيز آنها را همراهي نمودند.
وي بيان کرد: در اين کنفرانس سه روزه 9 کارگاه صنعتي با حضور اساتيد بزرگ برق از سازمانهاي دولتي و دانشگاهها و کشورهاي چين و آلمان تشکيل و 375 مقاله از سوي دانشجويان ارائه شد که اين کارگاهها موفق به دريافت پنج گواهينامه معتبر شدند.
هجدهمين کنفرانس ملي دانشجويي مهندسي برق ايران از 26 تا 28 آبان با تلاش بانک صادرات و دانشگاه پيام نور مشهد در اين شهر برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]