تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837552424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به سوالات جنسی کودک پاسخ دهید


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
سوالات جنسی کودکان به سوالات جنسی کودک پاسخ دهید

فرزندپروری؛
به سوالات جنسی کودک پاسخ دهید
در سنین پایین تر لازم نیست اطلاعات مفصلی به بچه ها بدهید، بخصوص یک جواب کوتاه و عینی برای آنها مناسب تر است.



امام صادق علیه السلام : هر كه از ترس تنگدستى ازدواج نكند، همانا به خداوند سوء ظن دارد.     به گزارش سرویس خانواده جام نیـوز، اولین چیزی که پس از تولد هر نوزادی ثبت می شود، جنسیت است و تا پایان عمر با او همراه خواهد بود. البته جنسیت چیزی بیش از دختر یا پسر بودن است. مسایل زیادی نظیر درک چگونگی کارکرد بدن انسان، تولید مثل، مسایل بهداشتی مرتبط با بدن، مهارت های مربوط به روابط انسانی، نقش های جنسی و هویت جنسی به موضوع جنسیت برمی گردد.   در مطلب قبل  سوالی پرسیده شد، تحت عنوان «چگونه به کنجکاوی جنسی کودکم پاسخ دهم؟»، در این مقاله تاحدودی به این سوال پاسخ می دهیم. بنابراین شما بعنوان یک پدر یا مادر دیر یا زود با این موضوع درگیر خواهید شد. کودک یا نوجوان شما مانند سایر مسایلی که با آن مواجه هست، درباره جنسیت نیز کنجکاوی ها و پرسش های خاص خود را دارد. پس بهتر است زودتر درباره ی این موضوع تصمیم تان را بگیرید.
-آیا می خواهید تا رسیدن به سن بلوغ صبر کنید و سپس به او اطلاعات بدهید؟
-آیا ترجیح می دهید بخاطر اینکه صحبت کردن درباره ی این مسایل برای شما دشوار است، اصلا دراین باره حرف نزنید؟
-آیا ترجیح می دهید با دادن اطلاعات لازم و صحیح از شکل گیری باورهای غلط  پیشگیری کنید؟
البته شما می توانید انتخاب های خودتان را داشته باشید، اما اگر شرایط امروز جامعه و وجود رسانه های جمعی نظیر شبکه های ماهواره ای و ارتباطی، تلویزیون، مجلات، کتاب ها و بازی ها ی ویدئویی را در نظر بگیریم و کمی دقیق باشیم، می بینیم که تک تک این ابزارها می توانند نگرش های حاوی پیام هایی درباره جنسیت را به کودکان منتقل کنند. بنابراین شاید بهترین راه این باشد که به جای منتظر نشستن یا بی تفاوت بودن درباره این موضوع نسبت به تک تک این پیام ها حساس باشید و درباره ی آنها با کودک و نوجوان خود صحبت کنید.   قدم اول کسب اطلاعات لازم قدم اول برای گفتگو درباره جنسیت این است که شما بعنوان والدین اطلاعات و آگاهی لازم و کافی را داشته باشید، بنابراین قبل از آموزش و گفتگو با بچه ها سعی کنید، ابتدا اطلاعات لازم را از طریق مطالعه یا شرکت در کلاس ها و کارگاه های آموزشی ویژه والدین در زمینه جنسیت کسب کنید.   قدم دوم اصلاح نگرش ها و باورهای شخصی  قدم دوم اصلاح نگرش ها و باورهای شخصی  خودتان درباره زن یا مرد بودن و تبعات آن هست؛ زیرا هر چه والدین نسبت به خود و هویت جنسی شان احساس بهتری داشته باشند، راحت تر می توانند جنسیت خود را به نحو موثر و مثبت به فرزندان فرافکنی کنند. بخصوص در زمینه نقش های جنسی، هویت جنسی  و نیز روابط انسانی، نگرش شخصی شما می تواند بطور غیرمستقیم باورهای فرزندتان را از مرد یا زن بودن شکل دهد.   قدم سوم زمینه سازی برای گفتگو قدم سوم زمینه سازی برای گفتگو، آموزش و انتقال موارد لازم به فرزندتان هست. اگر کودک شما به  5یا 6 سالگی رسیده است و هنوز در این باره پرسشی مطرح نکرده یا کنجکاوی نشان نداده، لازم است خودتان بحث را شروع کنید. شما می توانید با حساس بودن به موضوع جنسیت و همه مسایل مرتبط با آن از موقعیت های مختلف استفاده کنید تا سر صحبت را باز کنید. بارداری یکی از نزدیکان یا تولیدمثل حیوانات خانگی نیز می تواند دست مایه های خوبی برای شروع بحث باشد.
بخصوص برای آموزش اطلاعات اولیه و ضروری درباره کارکرد بدن و مسایل بهداشتی مرتبط با آن می توانید از کتاب های مصور آموزشی مانند دایره المعارف بدن ویژه نوجوانان یا بروشورهای مناسب سن آنها استفاده کنید.   گاهی فرزند نوجوان  شما ممکن است ترجیح بدهد کتاب را به تنهایی مطالعه کند، اگر کتاب مناسبی را تهیه کرده باشید، لازم نیست در این مورد نگران باشید، اما به او یادآوری کنید که اگر سوالی داشت می تواند از شما بپرسد.
همچنین در موقعیت مناسب می توانید پرسش هایی را مطرح کنید و با فرزندتان درباره پاسخ این پرسش ها همفکری کنید. لازم نیست شما همه جواب ها را از قبل بدانید. گاهی اوقات می توانید وانمود کنید که این موضوع برای شما هم سوال است و باید با هم درباره پاسخ درست تحقیق کنید یا اعتراف کنید که گاهی حرف زدن درباره مسایل مربوط به جنسیت با نوعی شرم همراه هست. اما هرگز نگویید که از صحبت کردن در این باره خجالت می کشید و همیشه تاکید کنید که پرسیدن و دانستن ارزشمند است، نه مایه ی شرمندگی.
درواقع با این شیوه به بچه ها می آموزید که در کنار آنها هستید و لازم نیست بخاطر پرسش هایشان نگران یا شرمنده باشند. به این ترتیب بچه ها به شما اعتماد می کنند و می توانید اطمینان حاصل کنید که درک درستی از جنسیت پیدا کنند.
نکته :
برای هر گروه سنی از منابع مناسب همان سن استفاده کنید. در سنین پایین تر لازم نیست اطلاعات مفصلی به بچه ها بدهید. بخصوص یک جواب کوتاه و عینی برای آنها مناسب تر است. اما در مورد نوجوان ها می توانید منابع مناسب بیشتری را در اختیارشان قرار دهید تا بطور مستقل مطالعه کنند.
همیشه پاسخ صحیح و علمی به کودک تان بدهید، لازم نیست مسایل را پیش از حد نیاز کودک باز کنید، اما هرگز دروغ نگویید. اگر به هر دلیلی اطلاعات اشتباه به کودک دادید در اولین فرصت آن را تصحیح کنید و بگویید که در این باره اشتباه کرده اید. فراموش نکنید او باید بتواند به عنوان یک منبع آگاه به شما اعتماد کند.   تبیان /2021



۲۸/۰۸/۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن