واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۵ق.ظ)
شهردار اهواز: سلامت عمومي و بهداشت شهروندان، پيش فرض کليه فعاليت هاي شهرداري اهواز است موج- اهواز- شهردار اهواز گفت: تامين سلامت عمومي و بهداشت شهروندان، پيش فرض کليه فعاليت ها در شهرداري اهواز است و صيانت از محيط زيست را رسالت اصلي توسعه انسان محور پايدار مي دانيم.
به گزارش خبرگزاري موج از خوزستان، جلسه بررسي مشکلات پسماند در شهرستان اهواز با حضور دکتر کاظمي نژاد مديرکل امور شهري و شوراهاي استانداري، سيدخلف موسوي شهردار اهواز،احمدرضا لاهيجان زاده مديرکل حفاظت محيط زيست خوزستان و تني چند از مسوولان برگزار شد.
شهردار اهواز در اين نشست ضمن قدرداني ويژه از مساعي، حمايت ها و تلاش هاي دکتر کاظمي نژاد گفت:دفع بهداشتي پسماند ، تفکيک زباله و استفاده از ظرفيت هاي پسماند، سه راهبرد شهرداري اهواز در بخش پسماند مي باشد.
سيدخلف موسوي اظهار داشت:تامين سلامت عمومي و بهداشت شهروندان، پيش فرض کليه فعاليت ها در شهرداري اهواز است و صيانت از محيط زيست را رسالت اصلي توسعه انسان محور پايدار مي دانيم.
وي ادامه داد: توليد 750 الي 800 تن زباله در شبانه روز يعني به طور تقريبي سرانه توليد بالاي زباله به ازاي هر شهروند؛ اين امر نشان مي دهد که فاصله زيادي تا نقطه فرهنگي مطلوب دارد و در اين زمينه بايد تلاش هاي بيشتري براي آموزش شهروندي و ارتقاء سطح آگاهي هاي عمومي صورت دهيم. شهردار اهواز دفع پسماند در نقطه اي غير از صفيره را که در 25 کيلومتري شهر و براي اين امر به طور اصولي استاندارد سازي شده است، در سطح شهر ممنوع اعلام کرد و گفت: دستور اکيد صادر کرده ام که در مناطق با قاطعيت با متخلفان برخورد شود و اگر اين تخلف از سوي پيمانکاران و زيرمجموعه شهرداري صورت گيرد، متخلفان به هيات هاي بدوي و مراجع قضايي معرفي خواهند شد.
موسوي ادامه داد: در محدوده مهديس و محل استقرار بنکداران بعضا مشاهده مي شود که نخاله يا پسماند ريخته شده که تا زمان تعيين قطعي محدوده شهر اهواز شاهد استمرار اين مشکل خواهيم بود و انتظار داريم اداره کل امور شهري استانداري خوزستان هرچه سريع تر نسبت به تعيين محدوده قطعي شهرهاي اهواز و کوت عبدالله اقدام نمايد چرا که بعضا مشاهده شده شهرداري کوت عبدالله اقدام به دريافت عوارض يا صدور پروانه در مناطقي مي کند که مطابق تعيين مرز فعلي در محدوده شهر اهواز قرار دارد و اين امر خدمت رساني را در برخي مناطق دچار مشکل کرده است.
شهردار اهواز تصريح کرد: مشکل ديگر در برخورد با نخاله هاي ساختماني، وجود وانت بارهايي است که در سطح شهر به طور غير قانوني فعاليت داشته و برخورد با آنها نيازمند احکام قضايي و همراهي نيروي انتظامي است و انتظار مي رود استانداري خوزستان در اين زمينه اقدام لازم مانند تشکيل شوراي تامين و ايجاد وحدت رويه و همکاري بين بخشي براي رفع اين معضل را صورت دهد.
موسوي در ادامه، با پيشنهاد راه اندازي گشت مشترک شهرداري با سازمان محيط زيست موافقت و توضيح داد: تجهيز ماشين آلات پسماند به GPS تعيين محدوده قطعي شهر اهواز و اعمال نظارت و کنترل بيشتر از جمله اقداماتي است که شهرداري براي تامين سلامت عمومي شهروندان صورت مي دهد.
شهردار اهواز در پايان اظهار اميدواري کرد با همکاري سازمان محيط زيست ، استانداري، دستگاه قضايي و شهرداري اهواز گام بلندي در راه صيانت از سلامت و بهداشت عمومي در شهر اهواز برداشته شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]