تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827398739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه: با فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی موافق نیستیم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه: با فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی موافق نیستیم
متأسفانه در داخل کشور به اپراتورهای داخلی اجازه نداده‌ایم که ارتباط تصویری برقرار کنند اما هم اکنون شبکه‌های خارجی می‌توانند بدون حد و حصر این کار را انجام دهند.
آفتاب :

دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با بیان این که انقلاب با شبکه‌های اجتماعی پیروز شد تاکید کرد: باید از امکانات فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم.
 
به گزارش آفتاب به نقل از مهر، فیلترینگ تلگرام شب ۲۶ آبان در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور خرم‌آبادی دبیر کمیته تعیین مصادیق  محتوای مجرمانه رسانه و اسفرانی نماینده مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
خرم‌آبادی در ابتدا در پاسخ به سؤال اول مجری برنامه مبنی بر این که دستور کار جلسه کمیته تعیین محتوای مجرمانه گفت: جلسه اول این کمیته به حد نصاب نرسید و دومین جلسه آن نیز فردا برگزار خواهد شد.
 
دبیر کمیته تعیین مصادیق  محتوای مجرمانه با اشاره به این که در جلسه اول ۶ نفر از اعضا شرکت کرده بودند ادامه داد: دستور کار جلسه فردا بررسی فیلترینگ تلگرام است.
 
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که این کمیته چند شبکه اجتماعی را فیلتر کرده است بیان کرد:  قبل از این کمیته، کمیته دیگری بود که اقدام به فیلترینگ ویچت کرده بود.
 
با فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی موافق نیستیم
 
خرم‌آبادی با بیان این که بحث فیس بوک با شبکه‌های اجتماعی موبایلی متفاوت است اظهار داشت: ما به دنبال اجرای قانون هستیم لذا با فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی موافق نیستیم.
 
 با شبکه‌های اجتماعی انقلاب را پیروز کردیم
 
دبیر کمیته تعیین مصادیق  محتوای مجرمانه با اشاره به این که با نفس شبکه‌های اجتماعی مخالف نیستیم گفت: با شبکه‌های اجتماعی انقلاب را پیروز کردیم و باید از امکانات فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم.
 
وی اظهار داشت: با شبکه‌های اجتماعی که به قانون احترام نمی‌گذارند و آن را اجرا نمی‌کنند ما به عنوان مجری با آن‌ها برخورد می‌کنیم.
 
اسفرانی نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که با بحث فیلترینگ موافق نیستم گفت: البته باید شرایط مربوط به جلسه را مورد بررسی قرار داد و در نهایت نظر اکثریت حاکم شود.
 
امکان نظارت دقیق بر تلگرام وجود ندارد
 
 وی در خصوص این که آیا قابلیت و زیرساخت کنترل شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام در کشور وجود دارد یا خیر اظهار داشت: آن چه که هم اکنون در بحث تلگرام مطرح است این است که سرورهای تلگرام در خارج از کشور است لذا امکان نظارت دقیق اساساً در داخل کشور وجود ندارد که بتوان بخشی از آن را فیلتر و یا پالایش کرد بنابراین اگر بنا باشد که تلگرام فیلتر شود لاجرم باید به طور کامل امکان استفاده از آن در داخل کشور فراهم نباشد.
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که هم اکنون شبکه‌ای مانند تلگرام بیش از ۱۴ میلیون کاربر در ایران دارد گفت: متأسفانه در طول مدتی که در بحث برخورد با شبکه‌های اجتماعی و یا موارد دیگر اقدامات سلبی کردیم خیلی نتیجه نگرفتیم.
 
اقدامات سلبی در حوزه برخورد با شبکه‌های اجتماعی نتیجه نخواهد داد
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر دامنه چنین شبکه‌ای محدود شود و امکان استفاده از آن دیگر کشور فراهم نباشد ممکن است بلافاصله شبکه دیگری ظهور و بروز کند و جمعیت بیشتری به خود جلب کند.
 
وی خاطر نشان ساخت: یک اشکال جدی که در این زمینه وجود دارد این است که متأسفانه هنوز امکان استفاده درست از شبکه‌های اجتماعی در کشور ما فراهم نشده است.
 
در بخش دیگری از این برنامه حسن عباسی کارشناس مسائل فرهنگی نیز در خصوص فیلترینگ تلگرام گفت: در درجه اول در این بحث باید به قانون پایبند باشیم اما درعین‌حال واقعیت این است  که مزیت نسبی این شبکه‌ها به خصوص شبکه‌های اجتماعی موبایلی در کشور بسیار بیشتر از مخاطرات اخلاقی و امنیتی آن است لذا باید با سعه‌صدر بیشتر این بحث را دنبال کرد و در چارچوب قانون با آن برخورد شود
 
مخاطرات اخلاقی و امنیتی استفاده از فضای مجازی را می‌توان با بحث استفاده از سواد سایبری کاهش داد
 
این کارشناس مسائل فرهنگی با تاکید بر این که باید در این زمینه آموزش‌های فرهنگی را جدی تر دنبال کنیم تا بتوانیم مخاطرات اخلاقی و امنیتی استفاده از این شبکه‌ها را کاهش دهیم گفت: بحث سواد سایبری یکی از این موضوعاتی است که باید در این راستا دنبال شود تا بتوانیم خطرات مربوط به استفاده از فضای مجازی را کاهش دهیم.
 
در ادامه این بخش خرم‌آبادی دبیر کمیته تعیین مصادیق  محتوای مجرمانه نیز در پاسخ به این سؤال که چرا مردم از شبکه‌های اجتماعی داخلی استفاده نمی‌کنند گفت: متأسفانه در داخل کشور به اپراتورهای داخلی اجازه نداده‌ایم که ارتباط تصویری برقرار کنند اما هم اکنون شبکه‌های خارجی می‌توانند بدون حد و حصر این کار را انجام دهند.
 
وی تاکید کرد: وزارت ارتباطات، وزارت ارشاد و سازمان صدا و سیما می‌توانند با تبلیغ  و به‌کارگیری شبکه‌های اجتماعی داخلی این شبکه‌ها را به مردم بشناسانند و وزارت ارتباطات نیز در جهت افزایش کیفیت این شبکه‌ها باید اقدام کند.
 
اسفرانی عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در تشریح عدم استقبال کاربران از شبکه‌های اجتماعی داخلی گفت: اولین دلیل عدم استفاده از شبکه‌های داخلی این است که در این رابطه اطلاع‌رسانی نشده که صدا و سیما می‌تواند در این بخش فعالیت و مشارکت بیشتری داشته باشد.
 
وی اضافه کرد: ایراد دوم این است که مردم اعتمادی به شبکه‌های داخلی ندارند و ایراد سومی که باعث می‌شود از این شبکه‌ها استقبالی صورت نگیرد این است که شبکه‌های داخلی هنوز آن گستردگی را در سطح جهانی ندارند.

حدود ۱۲ درصد از پهنای باند اینترنت در اختیار تلگرام است
 
در پایان این برنامه اسفرانی نیز با بیان این که متأسفانه حدود ۱۲ درصد از پهنای باند اینترنت ما در اختیار تلگرام است گفت: چرا دولت در ابتدا باید اجازه دهد که استفاده از این فضا در کشور ایجاد شود و سپس به فکر کنترل آن می‌افتد، آیا بهتر نبود که قبل از ورود این فضا به کشور دولت در این باره تصمیم می‌گرفت.
 
وی خاطر نشان ساخت: در کنار این بحث، بحث سواد سایبری امروزه جزء ضروریات زندگی است که باید بیش از پیش به آن توجه شود.




تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن