واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ آبان ۱۳۹۴ (۱۵:۵۸ب.ظ)
رئيس کميته امداد امام خميني: اتخاذ تصميمات درست و منطقي منجر به عملکرد درست ميشود موج - رئيس کميته امداد امام خميني، با بيان اين که اتخاذ تصميمات درست و منطقي منجر به عملکرد درست ميشود گفت: تصميمات بايد اصولي و با تعقل صورت گيرد و از هرگونه اشتباه پرهيز کنيم.
به گزارش خبرگزاري مهر، سيد پرويز فتاح در نشست مديران فناوري و برنامهريزي کميته امداد سراسر کشور با بيان اين که اتخاذ تصميمات درست و منطقي منجر به عملکرد درست ميشود بر کاهش هزينههاي جاري اين نهاد و رسيدگي بيشتر به امور مددجويان تأکيد کرد.
وي افزود: خاستگاه تصميمگيريها بايد با در نظر گرفتن نيازهاي مددجويان باشد، چراکه؛ در غير اين صورت غيرکاربردي، اشتباه و داراي اشکال خواهد بود.
فتاح خطاب به مديران برنامهريزي استانها گفت: انتظار و توقع نداشته باشيد که پشت ميز اداري بنشينيد و بخواهيد يک تصميم بزرگ و منطقي بگيريد بلکه بايد با کار ميداني و بررسي تحليلها و با توجه به يافتههاي موجود، نظرات خود را اعمال کنيد.
رئيس کميته امداد با بيان اين که نگاه مرکز و استانها بايد نسبت به يکديگر تغيير پيدا کند، گفت: اين موضوع بايد براي همه قابل تفهيم باشد که همه امدادگران همسو و با هدف خدمترساني به نيازمندان فعاليت ميکنند.
فتاح با اشاره به تغييرات اساسنامه که منجر به تغييرات بنيادي در امداد شده است يادآور شد: همه ما بايد تلاش کنيم که با توجه به تغييرات ايجاد شده در اساسنامه منطبق شويم. اساسنامه ما را در شرايط جديد قرار داده است و همه از ما انتظار تغييرات متناسب با اساسنامه را دارند.
وي با اشاره ديدار اخيرش با رهبر معظم انقلاب در خصوص عملکرد کميته امداد اظهار کرد: تأکيد مقام معظم رهبري شناسايي نقاط قوت و ضعف در امداد است بهطوري که نقاط قوت ادامه يابد و نقاط ضعف برطرف شوند.
رئيس کميته امداد با تأکيد بر اين که ما بايد پاسخگوي مقام معظم رهبري باشيم گفت: همه بايد تلاش کنيم متناسب با شأن و شخصيت رهبري عمل کنيم. کميته امداد يک نهاد مردمي است و ساختار آن با دستگاههاي دولتي تفاوت دارد و وظايف و عملکرد آن نبايد با ديگر سازمانها و دستگاههاي دولتي مقايسه شود.
وي افزود: کميته امداد به عنوان يک نهاد مردمي نبايد به اداره تبديل شود. ساختار و فرآيند امداد بايد بر اساس يک نهاد مردمي تعريف و ايجاد شود.
فتاح در خصوص تغييرات بنيادي در امداد گفت: کميته امداد بايد از لحاظ ساختاري و رفتاري تغيير يابد. تغييرات رفتاري رويکردي، خلقي و منشي است و همه مديران، اعضاي هيات امنا و امدادگران بايد به آن عمل کنند به اين معنا که هزينهها و تشريفات اداري حذف و دسترسي مديران براي مددجويان آسانتر شود.
وي درباره تغيير ساختار در امداد که منجر به ايجاد فاصله و سلسله مراتب اداري نيز شده است تصريح کرد: انتظار داريم بدون اضافه کردن نيرو و هزينه اين تغييرات هرچه سريعتر و با کيفيتتر اتفاق بي افتد. کوچک و سبکسازي بايد در اين نهاد ادامه يابد.
رئيس کميته امداد در ادامه با اشاره الکترونيکي کردن صندوقهاي صدقات گفت: با وجود فناوريهاي جديد در بخشهاي مختلف ما نيز بايد از اين امکانات بهرهمند شويم به نحوي که از روشهاي قديمي و سنتي براي جمعآوري صدقات بپرهيزيم و روشهاي جديد و مدرن الکترونيکي را جايگزين آن کنيم.
فتاح افزود: کمکهاي خيران و حاميان براي مشارکت در طرحهاي اکرام، ايتام و محسنين نيز جزو صدقه محسوب ميشوند اما قالب آن فرق ميکند. چرا کمکهاي حاميان از طريق شبکههاي شتاب امکانپذير است ولي نميتوان جمعآوري صدقات را با اين روش انجام داد و حتما بايد از طريق صندوقهاي فلزي و با صرف هزينه و نيروهاي زياد صورت گيرد.
وي ادامه داد: هرروز شاهد اخباري از گوشه و کنار کشورمان در دستبرد و صدمه زدن به صندوقهاي فلزي هستيم که اين امر وجهه خوبي براي امداد ندارد و بايد اصلاح شود.
فتاح با تأکيد بر کاهش هزينههاي جاري و صرف آن براي مددجويان افزود: نسبت هزينهها به درآمدهاي امداد و اعتبارات دولتي زياد است که اين امر نيز با برنامهريزي دقيق و مديريت صحيح امکانپذير است.
وي گفت: يکپارچگي سازماني و مددکار محوري بايد در امداد نهادينه شود و رسيدگي به امور مددجويان سرلوحه کاري ما قرار گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]