واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: علی مطهری: احتمال «نفوذ»، اغلب در جاهایی بیشتر است که خیلی تظاهر به طرفداری نظام دارند
«آقای روحانی به عنوان رئیس جمهوری و براساس اصل 113 قانون اساسی، مسئول اجرای قانون اساسی است و هر جا که خلاف قانون اساسی انجام شود، رئیس جمهوری حتماً باید از حق مردم دفاع کند
به گزارش نامه نیوز، سخنان حجتالاسلام روحانی در نمایشگاه مطبوعات و اظهارات انتقادی وی در جلسه هیأت دولت در مورد بازداشت تعدادی از خبرنگاران را وظیفه قانونی رئیس جمهوری خواند. طی روزهای گذشته برخی چهرههای مخالف دولت و رسانههای همسو، مواضع انتقادی علیه سخنان رئیس جمهوری در نمایشگاه مطبوعات اتخاذ کردهاند. در ادامه همین خط خبری، نصرالله پژمانفر یکی از نمایندگان مخالف دولت هم اقدام به جمعآوری امضا برای تذکر به روحانی کرده است. این تذکر البته در جلسه دیروز مجلس هم خوانده نشد.
پژمانفر مدعی شد که حدود 100 نماینده این تذکر را امضا کردهاند اما او به دلایلی آن را مطرح نکرده ولی همچنان پیگیر است. آنچه اعتراض این جریانهای سیاسی مخالف دولت را برانگیخته، آن بخش از سخنان رئیس جمهوری در جلسه هیأت دولت (13 آبان) است که هشدار داده بود موضوع «نفوذ» به ابزاری جناحی تبدیل نشود. او همچنین در مراسم افتتاح نمایشگاه مطبوعات هم در دفاع از آزادی بیان و حقوق مطبوعات سخنانی بیان کرده بود که به مذاق برخیها خوش نیامده بود. علی مطهری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد که آنچه رئیس جمهوری گفته است، وظیفه قانونی او بوده است. نماینده تهران افزود: «آقای روحانی به عنوان رئیس جمهوری و براساس اصل 113 قانون اساسی، مسئول اجرای قانون اساسی است و هر جا که خلاف قانون اساسی انجام شود، رئیس جمهوری حتماً باید از حق مردم دفاع کند.» وی ادامه داد: «در مورد بازداشت تعدادی از روزنامهنگاران هم به نظر من خلاف قانون اتفاق افتاده است. بازداشت خبرنگاران توسط اطلاعات سپاه جزو وظایف قانونی این نهاد نیست. این نهاد حداکثر میتواند به موضوع مخالفان نظام مثل «منافقین»، «پژاک» و... بپردازد ولی موضوع بازداشت خبرنگاران با وظایف این نهاد ارتباطی ندارد. به گفته این نماینده مجلس، وزارت اطلاعات و دادستانی در این موضوع کوتاهی کردهاند ولی وظیفه رئیس جمهوری اقتضا میکرده که ورود و انتقاد کند. بنابر این سخنان ایشان کاملاً درست است.» مطهری با اشاره به اینکه «نفوذ در هر دستگاهی ممکن است اتفاق بیفتد و اینکه برخی فقط احتمال اشتباه در بین روزنامهنگاران و اصلاحطلبان را برجسته کنند، درست نیست»، ادامه داد: قبلاً هم گفتهام که اتفاقاً احتمال «نفوذ»، اغلب در جاهایی بیشتر است که خیلی تظاهر به طرفداری نظام دارند و خطر «نفوذ» را باید در آن جاها جستوجو کرد. وی تأکید کرد: کسی که علنی انتقاد میکند، بعید است «نفوذی» باشد. کسی که قصد «نفوذ» داشته باشد، ظاهر جذاب و موجهی برای خود درست میکند. پاسخ «جوان» به منتقدان روز گذشته روزنامه «جوان»- رسانه نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی- در سرمقالهای به قلم مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه، انتقادها از نقش سپاه در بازداشتهای برخی روزنامهنگاران را «فضاسازی علیه سپاه» دانست و تأکید کرد که اقدام سپاه در این زمینه، منطبق با وظایف تعریف شده برای این نهاد در چارچوب «قانون اساسی، اساسنامه سپاه مصوب مجلس شورای اسلامی و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا، سپاه پاسداران» است. یدالله جوانی در بخشی از این سرمقاله نوشت: «براساس این وظایف قانونی، سپاه با رصد و اشراف اطلاعاتی شبکه نفوذ دشمن در عرصه رسانههای داخلی را شناسایی کرده، تعدادی از عناصر آن را با حکم مرجع قضایی بازداشت کرده و این امر را به اطلاع عموم ملت ایران رسانده است. بدیهی است که عناصر بازداشت شده به اتهامهایشان در دادگاه صالحه رسیدگی خواهد شد.» جوانی ادامه داده است: «سؤال این است که چرا برخی از مسئولان، جریانهای سیاسی و مسئولان به جای قدردانی و تشکر از این هوشمندی، درایت و اقدام بهنگام سپاه در مقابله با خطر نفوذ دشمن، این گونه فضاسازی علیه سپاه میکنند؟ آیا بهتر نیست که برخی از مسئولان به جای نگاه به منافع ملی از دریچه تنگ جناحی، واقعیات را نگریسته، تهدیدات را مشاهده کرده و با کسانی که در خط مقدم مقابله با انواع تهدیدات با دشمنان مبارزه میکنند، همراه شوند.»
منبع: روزنامه ایران
۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]