واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: واگذاری آموزش انتخابات الکترونیک به مردم ازسوی صداوسیما/ دستگاههای اخذ رأی الکترونیکی با اتصال به شبکههای اینترنت کار میکنند
معاون سیاسی استانداری تهران: دستگاههای اخذ رأی الکترونیکی با اتصال به شبکههای اینترنت کار میکنند.
"سید شهابالدین چاوشی" سرپرست معاونت سیاسی و انتخابات استانداری تهران در گفتوگو با خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه اهتمام وزارت کشور برفراهم سازی هرچه زودتر زیرساختهای انتخابات الکترونیکی است، اظهار داشت: انتخابات الکترونیکی با کاهش هزینههای سیاسی و اجتماعی انتخابات، از قبیل صرفهجویی در وقت و کاهش احتمال وقوع شبهات، بیشک تحول چشمگیری در سیستم انتخاباتی کشور پدیدار خواهد کرد. وی در تشریح اقدامات انجام شده در مورد آموزش استفاده از دستگاه اخذ رأی الکترونیکی بیان داشت: بحث آموزش استفاده از دستگاه اخذ رأی الکترونیکی به دو بخش آموزش به مجریان انتخابات و آموزش به رأی دهندگان تقسیم میشود که در خصوص آموزش به مجریان انتخابات آموزشهای لازم آغازشده و در حال پیگیری است. معاون سیاسی استانداری تهران افزود: ستاد انتخابات، مسئولیت آموزش انتخابات الکترونیکی به مردم را به رسانهها و به طور ویژه به سازمان صداوسیما واگذار کرده است و در صورت نهایی شدن مراحل تأیید انتخابات الکترونیکی، اطلاع رسانی و آموزشهای لازم آغاز خواهد شد. معاون ستاد انتخابات استان تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه الکترونیکی شدن انتخابات چه معایبی را ممکن است دربر داشته باشد، تصریح کرد: با وجود محاسن گستردهای که در پس الکترونیکی شدن انتخابات وجود دارد، مشکلاتی نیز در این شیوه رأی گیری برشمرده میشود. وی افزود: از آنجا که دستگاههای اخذ رأی الکترونیکی با اتصال به شبکههای اینترنت و مخابرات کار میکنند، هرگونه اختلال در این شبکههای ارتباطی میتواند مشکلات بزرگی را در روند انتخابات ایجاد کند که این امر مستلزم بررسیهای فنی و مهندسی در مرحله پیش از آغاز انتخابات است.
چاوشی هزینه بالای دستگاههای الکترونیکی را ایراد دیگر این شیوه عنوان و تصریح کرد: با در نظر گرفتن نگرانیها و مشکلاتی نظیر اتلاف وقت که ضمن الکترونیکی شدن انتخابات مرتفع میشوند، مسئله هزینههای سنگین این طرح نوین توجیه پذیر خواهد بود. معاون سیاسی استانداری تهران خاطر نشان کرد: طبق دستور ستاد انتخابات کشور، متقاضیان نمایندگی مجلس شورای اسلامی و نیز مجلس خبرگان رهبری از تاریخ 20/9/94 میتوانند اعلام آمادگی کنند.
وی در تشریح زمان آغاز بهکار هیئتهای اجرایی انتخابات نیز بیان داشت: براساس قانون انتخابات، هیئتهای اجرایی باید در بازه زمانی 21 تا 25 آذرماه 1394 تشکیل شوند و پیگیری این امر برعهده فرمانداران است.
چاوشی در تبیین چگونگی تشکیل هیئتهای اجرایی انتخابات، تأکید کرد: روند تشکیل هیئت اجرایی انتخابات بدین ترتیب است که 30 نفر از معتدمین شهرستانهای استان از سوی بخشدار یا فرماندار شهرستان مربوطه به هیئت نظارت انتخابات معرفی میشوند و براساس نظر مسئولان نظارت، 8 عضو به همراه دادستانی از سوی دستگاههای اداری، هیئت اجرایی را تشکیل میدهند. معاون ستاد انتخابات استان تهران در پایان بیان داشت: امیدوار هستیم که زیرساختهای لازم انتخابات الکترونیکی هرچه زودتر فراهم شود و به تصویب شورای نگهبان برسد تا ضمن در اختیار داشتن این فناوری جدید، انتخاباتی باشکوه و پرشور را پیش رو داشته باشیم.
انتهای پیام/ برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
هیچ موضوع نگران کنندهای در مرزهای کشور نداریم/ تمامی تهدیدات را رصد می کنیم
مقیمی: تشکیل کمیته ویژه بررسی تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی
160 میلیارد تومان برآورد هزینه انتخابات الکترونیکی اسفند ماه
اخذ و شمارش آرا در 9 کلان شهر به صورت الکترونیکی انجام میشود
نخستین مرحله برگزاری انتخابات الکترونیک توسط شورای نگهبان تایید شد
۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]