تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837718431
سامانه دیجیتالی کارتن خوابها در تهران
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سامانه دیجیتالی کارتن خوابها در تهران
فرزاد هوشیار پارسا ظهر امروز در نشست خبری پیرامون تشکیل عملکرد سازمان رفاه خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه براساس بررسیهای انجام شده در پایتخت، 15 هزار خانه فقیر وجود دارد که حتی به نان شبشان محتاج هستند، گفت: 200 هزار خانواده فقیر در تهران وجود دارد؛ اما 15 هزار نفر از این خانوارها به نان شب محتاج هستند و این در برابر آمار بیش از یک میلیون خانواده ثروتمند در تهران چیزی نیست و ما میتوانیم با کمک ثروتمندان این شهر این موضوع را حل و فصل کنیم.
به گزارش نامه نیوز، وی مبارزه با فقر و گسترش رفاه عمومی، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، توانمندسازی و کارآفرینی اقشار آسیبپذیر و در معرض آسیب را از ماموریتهای سازمان رفاه دانست و گفت: همچنین ساماندهی سازمانهای مردم نهاد و خیریهها نیز از جمله وظایف سازمان رفاه است و برهمین اساس سازمان رفاه به یک سازمان تخصصی در مقابل کنترل آسیبها و تامین زیرساختهای لازم برای کاهش آسیبها بدل شده است.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تهران متولی زیست در شهر است، گفت: برهمین اساس شهرداری وظیفه خود میداند که در مقابل آسیبهای عریان اقدامات مقابلهای انجام دهد و برهمین اساس سه مخاطب هدف در حوزه آسیبهای عریان شناسایی کرده است که متکدیان، کارتنخوابها و کودکان کار و خیابان جزو مخاطبان هدف قرار دارند.
هوشیار با بیان اینکه شهرداری تهران متولی پوشش آسیبها نیست؛ اما به دلیل نبود سازمانهای متولی وارد شده است، گفت: در حوزه کارتنخوابها شهرداری تهران تعداد مددسراهای خود را از 2 مددسرا به 8 مددسرا گسترش داده که در این مراکزعلاوه بر توزیع غذای گرم، لباس و خدمات ابتدایی بهداشتی از جمله استحمام در اختیار معتادان قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه 12 مددسرای اضطراری برای فصل سرما از ابتدای آبانماه تا پایان سال فعال هستند، گفت: در شش ماهه دوم سال این مراکز آمادگی خدمترسانی به 6000 نفر در هر شب را دارند.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه مردم در صورت رویت کارتنخوابها میتوانند با شماره 137 تماس بگیرند تا گشت فوریتهای اجتماعی در محل حاضر و آنان را به گرمخانهها راهنمایی کنند، گفت: 12 کمپ ترک اعتیاد با همکاری NGOها در حال ساخت است که برای اولین بار خانههای میانراهی نیز در راستای حرفهآموزی به کارتنخوابها در این نقطه تهران فعال میشود که در حال حاضر 2 خانه میانراهی در منطقه 9 و خاوران افتتاح شده و تا 70 روز دیگر مابقی این خانههای میانراهی که به خانه بهاران مشهور هستند افتتاح میشوند.
به گفته هوشیار، تمامی کارتنخوابها پس از ترک اعتیاد، به خانههای بهاران هدایت میشوند تا حرفه بیاموزند.
توانمندسازی 3000 کودک کار
وی با بیان اینکه با کمک شهرداری تهران مراکز آموزشی کودکان کار و خیابان از 8 مرکز به 18 مرکز افزایش یافت، گفت: در این مراکز، 3000 کودک حضور دارند و علاوه بر دریافت یک وعده غذای گرم آموزشهای علمی و آموزشهای توانمندسازی را یاد میگیرند و هزینه این آموزش را نیز خیریهها تقبل میکنند و این در حالی است که شهرداری با کمک آموزش و پرورش در کلونیهای پرآسیب، مدارس صبح رویش را طراحی کرده تا کودکان کار و خیابان که عمدتا از تحصیل بازماندهاند در این مراکز درس بخوانند.
50 درصد از متکدیان ثروتمند هستند
مردم به متکدیان پول ندهند
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران در ادامه نشست خبری خود درخصوص اقدامات شهرداری برای ساماندهی متکدیان گفت: موضوع متکدیان یک اقدام پلیسی نیست، بلکه اقدامی فرهنگی است و مردم باید یاد بگیرند که به متکدیان سر چهارراه پول ندهند.
هوشیار با بیان اینکه شهرداری روزانه 20 متکدی را از سطح شهر جمعآوری میکند و به مراکز نگهداری منتقل میکند، گفت: براساس بررسیهای انجام شده، 50 درصد متکدیان که با دستور قاضی نگهداری میشوند، ثروتمند هستند.
وی با بیان اینکه 35 درصد متکدیان پایتخت را گروههای خانوادگی و خاص که عمدتا خارجی هستند، تشکیل میدهند، گفت: بخش زیادی از این گروه را پاکستانیها، افغانی و حتی آفریقاییها تشکیل داده اند و براساس بررسیهای انجام شده، تنها 15 درصد از متکدیان که اکثرا سالمند هستند، واقعا نیازمندند.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه 35 درصد عمده متکدیان گروههای خانوادگی عمدتا در محلههای جنوبی پایتخت از جمله هرندی، لب خط و جنوب بازار زندگی میکنند، گفت: پلیس باید میزان متکدیان را اعلام کند؛ اما شهرداری تهران روزانه 20 متکدی جمعآوری میکند.
رونمایی از پروتکل رسمی مبارزه با متکدیان
هوشیار در بخش دیگری از سخنان خود از طرح ویژه شهرداری برای مبارزه با متکدیان خبر داد و گفت: این پروتکل رسمی مبارزه با تکدیگری که با همکاری قوه قضاییه و پلیس بوده است، به زودی رونمایی میشود تا طرح ویژه شهرداری برای شهر بدون گدا اجرایی شود.
وی با بیان اینکه باید متکدیان در تهران مهار شوند، گفت: مردم باید یاد بگیرند که به این افراد پول ندهند و ارائه پول به گدایان صدقه جاریه نیست.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود در مورد جمعآوری کارتنخوابها گفت: در مورد کارتنخوابها ما به دنبال ایجاد انضباط شهری هستیم و متاسفانه با وجود آنکه نیازمند همراهی دستگاههای مرتبط هستیم، اما فقط شهرداری و در برخی از بخشها نیز پلیس و گاها قوه قضاییه همکاری میکنند و مابقی دستگاهها، غایب هستند.
هوشیار با بیان اینکه نمیتوانیم تهران را به شهر بدون کارتنخواب بدل کنیم، گفت: اما باید انضباط شهری در حوزه کارتنخوابها ایجاد شود و کارتنخوابها شبها در مددسراها مستقر شوند.
وی با بیان اینکه ما با رویکرد ماده 16 مخالف هستیم، گفت: نباید کارتنخوابها را به صورت سلبی و پلیسی جمع کرد.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه 100 هزار متر مربع توسط شهرداری به فضاهای کاهش آسیب بدل کرده است، گفت: 60 درصد معتادان متجاهر در پایتخت، شهرستانی هستند و بنا به اعلام معاون رییس جمهور این افراد جزو جمعیتهای روستایی و به شهرهای زیر 100 هزار نفر تعلق دارند که به دنبال شغل به کلانشهرها میآیند و از فضاهای بیدفاع شهری و همچنین تفکیک زباله امرار معاش میکنند.
معتادان شهرستانی به بهاران راه داده نمیشوند
هوشیار با بیان اینکه معتادان شهرستانی به مراکز بهاران راه داده نمیشوند، گفت: در اولین قدم نسبت به احراز هویت معتادان کارتنخواب اقدام میکنیم و با هماهنگیهای قضایی صورت گرفته، معتادان شهرستانی به شهرهای خود بازمیگردند و اگر هویت آنان شناسایی شود به مراکز ماده 15 یا 16 تحویل داده میشوند و اگر هویتی نداشته باشند، به بهزیستی شهرشان سپرده میشوند.
وی با بیان اینکه در بهاران فقط کارتنخوابهای تهرانی پذیرش میشوند، گفت: در شهرستانها قرارگاههای آسیب اجتماعی ایجاد میشود این معتادان در اختیار آنها قرار داده خواهند شد.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه اگر معتادی در پایتخت جذب ماده 15 و مجموعههای بهاران نشد، در اختیار ماده 16 قرار خواهد گرفت، گفت: سامانه کارتنخوابها در تهران دیجیتالی است و از کارتنخوابهای پایتخت اسکن چشم و دست گرفته میشود.
هوشیار در مورد بانک اطلاعاتی کودکان کار با بیان اینکه در حال حاضر3000 کودک کار شناسنامهدار شدهاند، گفت: در تلاش هستیم به صورت «دشتبان» کل کودکان کار را شناسایی کنیم؛ اما قبول کنید که برخی از کودکان کار فاقد هویت و شناسنامه هستند و باید هویت کدینگ برای آنها تعریف شود که برهمین اساس مددکاران ما با حضور در چهارراههای شهر کودکان کار را شناسایی و پرونده الکترونیک آنها را تشکیل میدهند.
وی در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر ابراز ناراحتی تعدادی از کارتنخوابها از کیفیت نامناسب غذاهای مددسرا گفت: ما بدون اشکال نیستیم اما کارتنخوابها بدبختترین آدمهای جامعه هستند که همه ما در ایجاد این شرایط مقصر هستیم.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه کارتنخوابها انسانهای ته خطی هستند که تنها به شنیدن حرفهایشان توسط دیگران نیازمند هستند، گفت: در کنار انتقادات، تعداد زیادی از کارتنخوابها نیز از اینکه یک وعده غذای گرم میگیرند راضی هستند و ما نیز در تلاش هستیم خدمات خود را برای کارتنخوابها افزایش دهیم و این اقدام شهرداری در حالی است که ساماندهی کارتنخوابها جزو شرح وظایف سایر سازمانها است.
هوشیار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت زنان کارتنخواب پایتخت گفت: تاثیرگذاری زن کارتنخواب در جامعه بیشتر است؛ چراکه زن کارتنخواب یعنی ایدز، اعتیاد، کودک بیشناسنامه و... و باید مداخله ما در حوزه زنان کارتنخواب ویژهتر باشد. برهمین اساس ستاد توانمندسازی بانوان شهرداری بر روی این مساله متمرکز شده و مرکز اتحاد با 300 هزار متر مربع را طراحی کرده که امیدواریم بتوانیم موفق باشیم.
وی همچنین از بهرهبرداری اولین مددسرای بانوان در پایتخت خبر داد و گفت: مددسرای بانوان چیتگر به زودی با ظرفیت 3000 نفر آغاز به کار میکند.
بهزیستی پای کار نیست، بروید از خودشان سوال بپرسید
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران در مورد جمعآوری معتادان نیز گفت: صفر تا صد جمعآوری معتادان با شهرداری و پلیس است و بهزیستی پای کار نیست و بروید از خودشان بپرسید که چکار میکنند چراکه من کار خود را به عنوان یک مدیر شهری انجام میدهم و نمیتوانم به دلیل حضور کمرنگ سازمانهای متولی کار را رها کنم.
مراکز بهاران خودگردان هستند
هوشیار در ادامه در مورد هزینههای جمعآوری و نگهداری معتادان نیز با بیان اینکه مراکز بهاران باید خودگردان باشد، گفت: از محل 30 درصد از درآمدهای این مراکز، معتادان جدید جذب میشوند؛ اما تا روی کار آمدن این مراکز شهرداری به آنها کمک میکند.
وی با بیان اینکه ما در مراکز بهاران معتاد نداریم، گفت: در مراکز ترک اعتیاد معتادانی وجود دارند که 30 بار ترک کردهاند و این نشان میدهد که ترک این افراد بدون در نظر گرفتن مداخلات بعد از درمان بوده و برهمین اساس مراکز بهاران به بعد از ترک اعتیاد این افراد توجه دارد و به آنها حرفه میآموزد.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه مداخلات بعد از درمان معتادان مغفول مانده است، گفت: حوزه پیشگیری و مداخلات پس از درمان اعتیاد بسیار مهم است که ما در بهاران سعی در حرفهآموزی به معتادان داریم.
شناسایی 5000 نقطه بیدفاع شهری در پایتخت
هوشیار در مورد وضعیت حاشیهای بزرگراههای کشور که محلی برای زندگی معتادان بدل شده است، گفت: در شهرداری تهران طرحی تحت عنوان کم کردن فضاهای بیدفاع شهری داریم که بر این اساس تمام فضاهای بیدفاع توسط سازمان رفاه شناسایی شده که برهمین اساس 5000 نقطه فضای بیدفاع شهری شناسایی کردهایم که 3000 نقطه آن طی یک سال گذشته رفع شده است اما شهرداری نواحی وظیفه کم کردن این فضاهای بیدفاع را دارد.
چرا به کارتنخوابها غذا و لباس میدهیم؟
وی با بیان اینکه بارها از شهرداری سوال شده است که چرا به معتادان کارتنخواب غذا و لباس میدهید؟ گفت: این افراد بدبختترین افراد جامعه هستند که نباید بیرحمانه مورد قضاوت قرار گیرند، بلکه باید قانون کاهش آسیب را مدنظر قرار دهیم که براساس آن یک معتاد باید به زندگی عادی برگردد و بتواند در جامعه تردد کند و برهمین اساس ارائه خدمات فوریتی از جمله توزیع غذا و لباس بخشی از کاهش آسیبها است.
عقیمسازی زنان کارتنخواب در انتظار مداخله وزارت بهداشت
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران در ادامه درخصوص عقیمسازی زنان کارتنخواب نیز گفت: عقیمسازی زنان کارتنخواب نیازمند تدبیر و مداخله وزارت بهداشت است؛ اما باید مراجع فرادستی حکم قانونی در این خصوص صادر کنند و مراجع دینی و شرعی نیز در مورد این موضوع وارد شوند.
استعدادیابی کودکان کار توسط بنگاههای اقتصادی
هوشیار در مورد استعدادیابی کودکان کار نیز از برگزاری اولین کنگره مسوولیتپذیری بنگاههای اقتصادی و اجتماعی خبر داد و گفت: باید بنگاههای اقتصادی به بنگاههای اجتماعی کمک کنند و حتی در سالهای اخیر دیده شده است که یک بنگاه اقتصادی با حضور در زایشگاهی در جنوب پایتخت نسبت به شناسایی مادرانی که دچار فقر تغذیه بودند اقدام کرد و پروتئین مورد نیاز آنها را تامین کرد و برهمین اساس باید بنگاههای اقتصادی در امور اجتماعی وارد شوند و حتی براساس مصوبه شورای شهر بخشی از شرکتهای پیمانکاری شهرداری که میخواهند در مناقصات شرکت کنند باید کمیته مسئولیتپذیری داشته باشند.
اهدا غذا و لباس با شماره 4379
وی در مورد طرح اهدای غذا نیز گفت: در محرم امسال مردم 50 هزار پرس غذا طی تماس با شماره 4379 به شهرداری تهران تحویل دادند که این غذاها بین خانوادههای فقیر و مددسراها توزیع شد و حتی حجم تماسها و تحویل غذا در روز تاسوعا و عاشورا به گونهای بود که ما از دریافت آن امتناع کردیم و از مردم خواستیم آنها در کلونیهای آسیب توزیع کنند.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران در مورد توزیع غذا توسط NGOها نیز گفت: شهرداری تهران این کار را تایید یا تکذیب نمیکند و NGOها خود در محلات حضور پیدا کرده و غذا توزیع میکنند.
هوشیار در پاسخ به این سوال که پلیس تهران اعلام کرده که شهرداری آماری به آنها نداده تا مداخله کنند، گفت: ما اخبار منسجمی نداریم و در جلسهای که با سردار ساجدینیا داشتیم، اطلاعاتی که در مورد کولونیهای آسیب داشتیم به آنها ارائه کردیم.
وی در مورد برخی انتقادات NGOها درخصوص تبعیض قائل شدن شهرداری در تخصیص منابع مالی به آنان به ایسنا گفت: در ابتدا باید بگویم که من نمیدانم مجوز NGOها را صادر و چه کسی باطل میکند و این در حالی است که ساماندهی NGOها بر عهده سازمان رفاه است اما در حال حاضر سه متولی دیگر نیز همزمان وجود دارد که این موضوع باید تعیین تکلیف شود.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه وضعیت NGOها به خصوص سازمانهایی که در حوزه کاهش آسیبها فعال هستند باید شفاف باشد، تصریح کرد: NGOها باید از لحاظ مالی شفاف باشند که از چه کسی و از کجا هزینه دریافت میکنند و هزینهها را صرف چه کارهایی میکنند؟
هوشیار با بیان اینکه اگر مسئولان NGOها برای خود حقوقی در نظر میگیرند، باید مشخص باشد، گفت: این NGOها میتوانند وضعیت مالی خود را در سایتشان اعلام کنند و اگر NGOای شفاف نباشد، مخاطب هدف ما نیست.
60 سمن از پیمانکار شهرداری هستند
وی با بیان اینکه همه NGOهای پایتخت از شهرداری تهران هزینه دریافت میکنند، ادامه داد: همه NGOها در مناقصه شرکت کردند و قرارداد ما با آنها سلیقهای نبوده است و بسیاری از NGOهایی که من نامی از آنها نمیآورم، همین حالا سه ساختمان از شهرداری تهران در اختیار دارند و از ما بودجه مستقل میگیرند و حداقل خواسته ما از آنها شفافیت است.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه بیش از60 ، NGO به صورت مستقیم و پیمانکاری با شهرداری تهران قرارداد همکاری دارند، گفت: این NGOها از ما بودجه و یا امکانات زیرساختی همچون ساختمان میگیرند اما کمتر از 20، NGO نیز بدون بودجه ما مداخلات کاهش آسیب را انجام میدهند.
هوشیار افزود: از NGOها دعوت میکنم شفافیت مالی داشته باشند و درآمدهای خود را مشخص کنند.
وی درخصوص سخنان معاون اجتماعی استاندار که اعلام کرده بود شهرداری تهران قرارگاه آسیبهای اجتماعی را میسازد، گفت: در این خصوص نظری ندارم و از خود معاون اجتماعی استاندار سوال بپرسید.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری در 8 سال گذشته بیش از 10 هزار متر مربع عرصه و فضا در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی، زمین تحویل دولت داده است، گفت: هر روز که نمیتوانیم با ایجاد طرح جدید، زمین به دولت بدهیم؛ چراکه این جزو اموال مردم تهران است.
اندراحوالات محله هرندی در این روزها
هوشیار درباره اقدامات شهرداری تهران در محله هرندی با بیان اینکه در محله هرندی بیش از 8000 پلاک وجود دارد که آن را به 8 بلوک تقسیم کردهایم، گفت: ماموران شهرداری پلاک به پلاک خانهها را بررسی کرده و مشخص شد که تنها در دو بلوک مشکلاتی وجود دارد و 6 بلوک باقی مانده در این محله پاک است.
700 پلاک قرمز در هرندی
چرا کارتنخوابها در میدان ونک جمع نمیشوند؟
با آسیبهای محله هرندی نباید به صورت بولدوزری و پلیسی برخورد کنیم
وی با طرح این سوال که چرا کارتنخوابها به ونک نمیروند؟ گفت: درهرندی 700 پلاک قرمز است که فضایی برای گسترش آسیبها ایجاد کرده که نیازمند مداخله است؛ اما دقت کنید موضوع هرندی برای 2 سال اخیر نیست که مثلا ما غذا بردهایم و معتاد در آنجا زیاد شده است بلکه موضوع هرندی حداقل برای 400 سال پیش است و در این 2 بلوک نیز نمیتوانیم بولدوزر بیندازیم و با آسیبهای این منطقه به صورت بولدوزری و پلیسی برخورد کنیم، چراکه بدتر میشود.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه با هرگونه اقدام پلیسی و خراب کردن ساختمانها در هرندی مخالف هستیم، گفت: 5 کلونی آسیب دیگر به مانند هرندی در تهران است، اما معتقدیم «زهکش» آسیبهای اجتماعی در تهران،محله هرندی است که باید مداخلات اجتماعی در آن صورت گیرد و قطعا پس از بهبود وضعیت هرندی، تمرکز خود را برمحلهای جنوبی بازار میگذاریم.
هوشیار با بیان اینکه 7 خوشه کنش برای مداخله برای هرندی تعریف شده است، گفت: سازمانهای دیگر اعم از قوه قضاییه، پلیس و حتی پلیس راهور در این خوشهها سهم دارند که در صورت مصوب شدن طرح در شورا، این اقدام آغاز میشود اما دقت کنید که مساله هرندی با فعالیت 2 ساله حل نمیشود و حداقل 15 سال زمان لازم است تا آرام آرام وضعیت این منطقه بهسازی شود و نیازمند مددکاری اجتماعی بلندمدت هستیم.
وی با بیان اینکه نگاه ما در مورد کارتنخوابها باید توأم با سعهصدر باشد، گفت: باید زمینهای را فراهم کرد که معتادان آرام آرام از این محله خارج شوند و در مورد آتشزدن چادرهای معتادان در پارک حقانی نیز میتوان در مورد اهداف اقدام کنندگان تحلیلهایی را داشت؛ اما حالا در محله هرندی هر شب 50 طلبه با کارتنخوابها صحبت میکنند و حداقل تعداد 40 کارتنخواب را راضی به رفتن به کمپهای ترک اعتیاد میکنند.
رییس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران افزود: سند محله هرندی مشخص است و در انتظار مصوبه شورا است.
منبع: ایسنا
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]
صفحات پیشنهادی
رونمایی از طرح جامع مبارزه با متکدیان پایتخت/سامانه دیجیتالی کارتنخوابها در تهران
دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۹ رییس سازمان رفاه خدمات و مشارکتهای عمومی شهرداری تهران در نشست خبری چند ساعته خود درخصوص کودکان کار معتادان کارتنخواب عقیمسازی زنان کارتنخواب کدینگ کودکان کار و توضیحاتی را ارائه کرد به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ف70 درصد کارتنخوابهای تهران شهرستانی هستند
70 درصد کارتنخوابهای تهران شهرستانی هستند مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت 70 درصد از کارتن خواب های تهران شهرستانی هستند که به صورت پدیده ای جدید گروهی در چند نقطه تهران متمرکز و مستقر شده اند آفتاب محسن ولئیی روز جمعه در آخرین روز از برگزاری مراسم بیست و یکمین نمایشگاه60 درصد از کارتنخوابهاي تهران از شهرستانها و روستاها آمدهاند
۲۴ آبان ۱۳۹۴ ۲۰ ۲ب ظ 60 درصد از کارتنخوابهاي تهران از شهرستانها و روستاها آمدهاند موج - مدير عامل سازمان رفاه خدمات و مشارکتهاي اجتماعي شهرداري تهران با بيان اين که 60 درصد از کارتنخوابهاي تهران از شهرستانها و روستاها آمدهاند گفت مسووليت بازگرداندن اين افراد برعهدهرئیس سازمان بهزیستی کشور در گفتوگو با فارس خبر داد اجرای طرح ویژه جمعآوری متکدیان و کارتنخوابها در شهر تهر
رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفتوگو با فارس خبر داداجرای طرح ویژه جمعآوری متکدیان و کارتنخوابها در شهر تهرانرئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای طرح جمعآوری متکدیان و کارتنخوابها با همکاری شهرداری تهران و نیروی انتظامی خبر داد و گفت طبق توافق صورت گرفته جمعآوری این افراد بااجراي طرح جمعآوري و ساماندهي کارتنخوابها و متکديان در غرب تهران
۱۸ آبان ۱۳۹۴ ۱۵ ۸ب ظ اجراي طرح جمعآوري و ساماندهي کارتنخوابها و متکديان در غرب تهران موج - معاون اجتماعي و فرهنگي منطقه ۵ گفت طرح جمعآوري و ساماندهي کارتنخوابها و متکديان در قالب طرح فوريتهاي اجتماعي در غرب تهران در حال اجرا است به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمروایت رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تعداد ساماندهی متجاهر در تهران و برخورد مردم با کارتنخوابها
روایت رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تعداد ساماندهی متجاهر در تهران و برخورد مردم با کارتنخوابها جامعه > آسیبها - رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تشکیل شورای عالی مقابله با آسیبهای اجتماعی با حضور وزرای کشور روسای سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شورای عالی انقلاب فرهنگیحمله گروهي به كارتنخوابهاي پارك «حقاني»
حمله گروهي به كارتنخوابهاي پارك حقاني روي سنگفرش پارك كف استخر خالي پارك وسط چمنها همه جا ميشود نشانه هجوم صبح را ديد هجومي كه مامور نيروي انتظامي را هم غافلگير كرد کد خبر ۵۴۶۱۵۴ تاریخ انتشار ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸ ۰۵ - 10 November 2015 كارتنخوابها گفتند ساعت ١٠ صبح تعدافراد ناشناس به جان کارتنخوابهای پارک حقانی افتادند
افراد ناشناس به جان کارتنخوابهای پارک حقانی افتادند جامعه > حوادث - اعتماد نوشت کارتنخوابها گفتند ساعت ١٠ صبح تعدادی مرد با چوب و آجر آمدند بالای سرشان كارتنخوابها گفتند مردها فرياد كشيدهاند و فحشهاي ركيك دادهاند كارتنخواب&zضرب و شتم کارتن خوابهای پارک حقانی
ضرب و شتم کارتن خوابهای پارک حقانی کارتنخوابها گفتند ساعت ١٠ صبح تعدادی مرد با چوب و آجر آمدند بالای سرشان كارتنخوابها گفتند مردها فرياد كشيدهاند و فحشهاي ركيك دادهاند كارتنخوابها گفتند مردها آنهايي را كه خواب بودند با لگد از خواب پراندند و آنهايي را كه بيدار بودند تااجرای طرح سامانه هشدار سریع زلزله درتهران
اجرای طرح سامانه هشدار سریع زلزله درتهران کد خبر ۵۴۶۴۶۷ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۱ - 11 November 2015 رئیس شبکه ملی شتابنگاری کشور از اجرای طرح پایلوت سامانه هشدار سریع زلزله در گسل مشا در شمال تهران توسط شهرداری تهران و طرح پایلوت سامانه پاسخ سریع زمینلرزه با استفاده-
گوناگون
پربازدیدترینها