واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون وزیر راه و شهرسازی:
بازآفرینی شهرها در سیاست های مدیریتی مورد توجه قرار گیرد
شناسهٔ خبر: 2968797 - دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۷
استانها > قزوین
قزوین- معاون وزیر راه و شهرسازی کشور گفت: بازآفرینی شهرها باید در سیاست های مدیریتی مورد توجه ویژه قرار گیرد. به گزارش خبرنگار مهر، محمدسعید ایزدیان ظهر دوشنبه در سومین همایش ملی معماری و شهرسازی در گذر زمان که در دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) برگزار شد، با بیان اینکه شهرها و ساختمانهای کشور در حال حاضر از نظر ایمنی در سطح پایینی قرار دارند اظهار کرد: اگر فضاهای عمومی اثرگذار باشد می تواند در تقویت و احیاء بافت پیرامونی خود تاثیرگذار باشد. وی افزود: در سال های اخیر تغییراتی به شکل فزاینده بازآفرینی شهری را به عنوان سیاست کلیدی در ایجاد تحولات اقتصادی و اجتماعی در جهان معرفی کرده است. معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ساختمانهای کشور از نظر ایمنی در سطح پایینی قرار دارند افزود: در حال حاضر شهرهای کشور در برابر حوادث طبیعی از مقاومت کمی برخوردارند. وی یادآور شد: افزایش فضای عمومی نقش بسزایی در بازآفرینی شهرها دارد و موجب تقویت ارزشهای اجتماعی میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با ارائه نمونه های موفق از بازآفرینی شهری در کشورهای مختلف دنیا افزود: این بازآفرینی شهری موجب تقویت همبستگی اجتماعی می شود. سید ابوالحسن نائینی، رئیس دانشگاه بین المللی قزوین در ادامه این مراسم بیان کرد: ساخت شهرهای آینده باید متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی باشد و اساتید معماری و کارشناسان این حوزه باید تعهد لازم را نسبت به این موضوع داشته باشند.
وی افزود: معماری و طراحی شهری آینده باید موجب توسعه پایدار شود و به اصل و ماهیت ایرانی و اسلامی ارج بگذارد. نایینی اظهار داشت: ممکن است در اثر شرایط رنگ و ظاهر تغییر کند اما شاکله اصلی ما باید متناسب با فرهنگ غنی و بسمتی هدایت شود که با فرهنگ ما تناقض نداشته باشد.
رئیس دانشگاه اظهار امیدواری کرد برگزاری همایش هایی مانند معماری و شهرسازی در گذر زمان بتواند با ارایه نظرات کارشناسی اساتید این رشته گام هایی اساسی در جهت تحقق اصول مناسب شهرسازی براساس فرهنگ ایرانی اسلامی داشته باشد. رحیم هاشم پور دبیر این همایش نیز در ادامه، هدف این همایش را رسیدن به یک منشور عنوان کرد تا بتواند حداقل های معماری خوب را از بد متمایز کند، چرا که وجود نظریه های تحمیلی که توام با قدرتهای سیاسی و ریالی و یا وارداتی همراه هستند، شهرهای ما را به سویی برده اند که امروزه تشخیص یک معماری و شهرسازی ایده آل برای آینده کشور بسیار دشوار شده است. وی افزود: هدف از دسترسی به منشور، نه برای محدود کردن تفکر نو و یا خلاقیت های معمارانه و یا شهرسازانه می باشد، بلکه برای در مسیر قراردادن تفکر نو در حفاظت از فرهنگ و رعایت اصول و مبانی نظری و اعتقادی این مرز و بوم است. دبیر علمی همایش ملی معماری و شهرسازی هدف اصلی از برگزاری این همایش را بررسی مشکلات در شهرهای امروز و بدنبال آن ارایه راهکارهای نظری و اجرایی در حل مشکلات عنوان کرد و افزود: برای اینکه به نتیجه گیری اساسی دست یابیم، این همایش به صورت زنجیره ای و سالانه یکبار با مباحث تخصصی برگزار می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]