تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867299568




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آماری از میزان باسوادی در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:پارس نیوز: معاون توسعه مدیریت و پشتیانی سازمان نهضت سوادآموزی گفت: 95 درصد جمعیت 10 تا 49 سال کشور باسواد هستند.به گزارش پارس ،به نقل از صراط معاون توسعه مدیریت و پشتیانی سازمان نهضت سوادآموزی گفت: 95 درصد جمعیت 10 تا 49 سال کشور باسواد هستند. پرویز کوثری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان مازندران باسواد ترین استان کشور است و کمتر از 5 درصد جمعیت 10 تا 49 سال این استان بی سواد هستند گفت: بیشترین جمعیت بی سواد گروه سنی 10 تا 49 سال در استان سیستان بلوچستان قرار دارد که 18 درصد جمعیت هدف در این استان بیسواد هستند. معاون سواد آموزی کشور با بیان اینکه گروه سنی 10 تا 49 نقش مهمی در جامعه دارند افزود: این گروه در زمینه های اجتماعی، تربیتی، سیاسی و اقتصادی نقش مهمی دارند و به همین دلیل توجه خاصی برای از بین بردن بی سوادی در این قشر از جامعه شده است. کوثری به تمهیدات وزارت آموزش و پرورش برای باسواد شدن افراد اشاره کرد و گفت: کسانی که در کلاس های سوادآموزی شرکت کنند و باسواد شوند مبلغ 140 هزار تومان تشویقی دریافت می کنند. معاون سواد آموزی کشور بیان کرد: کسانی هستند که در خانه و توسط افرا باسواد خانواده آموزش های لازم را می بینند که اگر این افراد محتوای آموزشی را از واحدهای سوادآموزی آموزش و پرورش دریافت کنند و باسواد سوند معادل سرانه یعنی 670 هزار تومان به این افراد پرداخته می شود. وی اضافه کرد: موسساتی که کودکان در معرض آسیب شامل کودکان کار، کودکان بی سرپرست و یا بدسرپرست را تحت پوشش آموزشی خود قرار دهند طبق نظر وزارت آموزش و پرورش 25 درصد معادل سرانه به آنها کمک می شود. کوثری در ادامه به جمعیت هدف گروه سنی 10 تا 49 سال اشاره کرد و گفت: بالغ بر 2 میلیون نفر جمعیت هدف سازمان نهضت سوادآموزی است که باید این تعداد افراد تحت پوشش قرار گیرند. معاون مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی بیان کرد: امسال جمعیت تحت پوشش نهضت سوادآموزی در کشور 550 هزار نفر اعلام شده که از این تعداد حدود 300 هزار نفر دوره انتقال را طی کردند. وی اضافه کرد: افراد 200 ساعت به صورت حضوری و غیر حضوری با 15 عنوان کتاب دوره تحکیم سوادآموزی را فرا می گیرند.


دوشنبه ، ۲۵آبان۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پارس نیوز]
[مشاهده در: www.parsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن