تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870152846




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرلشکر ایزدی:دشمن در جنگ نیابتی علیه ایران شکست می‌خورد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سرلشکر ایزدی:دشمن در جنگ نیابتی علیه ایران شکست می‌خورد
مراسم گرامیداشت سردار شهید صارم طهماسبی از همرزمان شهید دکتر مصطفی چمران و از رزمندگان استان ایلام در مسجد نور تهران برگزار شد.
به گزارش نامه نیوز، در این مراسم سردار سرلشکر مصطفی ایزدی گفت: سرزمین ایلام و رزمندگان آن سرزمین ایثار و شهادت و اخلاص و پیروزی در نبرد با دشمنان است. آنچه که در آن دوران باعث پیروزی رزمندگان اسلام شد و من آن را با تمام وجود احساس کردم اخلاص بود. شهید طهماسبی هم نمادی از این اخلاص محسوب می‌شود. او حرکت در طریق ولایت را یک اصل می‌دانست و به آن عمل می‌کرد.

سرلشکر ایزدی ادامه داد: رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس نه تنها به تکلیف خود برای اعتلای آرمان‌های انقلاب اسلامی عمل نکردند بلکه راه جهاد را برای دیگران هم هموار می‌ساختند و سردار طهماسبی از طلایه‌داران حرکت انقلاب اسلامی در جبهه‌های مختلف محسوب می‌شود و با بصیرت تحسین برانگیز خود در حین ادای تکلیف بارها تا مرز شهادت پیش رفت.او به تنهایی یک سپاه بود.

وی با اشاره به 50 ماه اسارت این سردار شهید گفت: مرحوم حجت‌الاسلام ابوترابی سید آزادگان کشورمان در یکی از خاطرات خود می‌گوید: صارم طهماسبی تنها در یکی از شکنجه‌هایی که توسط نیروهای رژیم بعث عراق در اردوگاه‌ اسارت بر او اعمال شد 600 ضربه شلاق خورد اما هیچگاه از آرمان‌هایش دست نکشید.

سرلشکر ایزدی در بخش دیگری از سخنانش به پیشرفت‌های انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مروری بر وقایع مختلف رخ داده در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی نشان می‌دهد همواره ایران اسلامی با وجود تمامی موانع در حال پیشرفت است. یکی از دلایل این پیشرفت‌ها کسانی چون طهماسبی هستند که به رسالت خود در قبال انقلاب عمل کردند.

وی یادآور شد: جنگ دشمنان با ما ادامه دارد و امروز با نوعی دیگر از جنگ مواجه هستیم و آن جنگ نرم در ابعاد مختلف آن است. هدف دشمنان این است که انقلاب و امنیت آن را از بین ببرند. دشمنان در کنار جنگ‌های فرهنگی، سیاسی،اقتصادی‌ و فرهنگی موانع متعددی را فراروی انقلاب قرار داده‌اند که یکی از آنها گسترش جنگ نیابتی در مرزهای ایران وهمچنین داخل کشور است اما هیچگاه موفق نخواهد شد.دشمنان ما اعتراف می‌کنند که ایران امروز به عنوان یک قدرت فرامنطقه‌ای مطرح است و یکی از وظایف امروز ما مقابله با انواع نفوذ دشمن برای دستیابی به اهدافش است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی‌فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی،‌سیدمحمد حسینی وزیر ارشاد دولت دهم‌، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران،‌عادل آذر رئیس مرکز آمار ایران‌، اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت،حجت‌الاسلام حسنی جانشین نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید‌ و ثمره هاشمی از جمله شخصیت‌های حاضر در این مراسم بودند.


منبع: ایسنا


۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن