تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند به ازاى هر حرفِ آن چهار هزار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812743289




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولیدات با کیفیت و مردم پسند؛ راهکار بازگشت مردم به سینما


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تولیدات با کیفیت و مردم پسند؛ راهکار بازگشت مردم به سینما
کمبود تماشاگر به عنوان مشکلی دیرینه سال هاست سینمای ایران را آزار می دهد و حتی باعث تعطیلی سالن ها در نقاط مختلف کشور شده اما به گفته دست اندرکاران این مشکل خود یک معلول است و علت اصلی را باید در کیفیت فیلم ها جست وجو کرد.
آفتاب : بزرگترین مشکل سینمای ایران که همان کمبود مخاطب یا تماشاچی است موجب شده اقتصاد این حرفه دچار آسیب شود که محروم ماندن تعدادی از دست اندرکاران حرفه ای سینما از فعالیت پیوسته و مداوم و حتی تغییر شغل عده ای از آنان از پیامدهای آن است.
واژه سینما برای بسیاری از مردم با سرگرمی مترادف است و جذابیت رکن رکین آن است در غیر این صورت خود به خود از جماعت خالی می شود.

با درک این مهم که مشکل سینما در جذابیت نداشتن برخی فیلم هاست، مسئولان، تهیه کنندگان و کارگردانان باید با نیم نگاهی به خواسته های جامعه و نوع سلایق آحاد مردم، فعالیت های خود را بر اساس آن انجام دهند.
دست اندرکاران امور فرهنگی استان مرکزی معتقدند: رابطه فیلم خوب و افزایش تماشاچی، یک رابطه مسقیم است و این مهم چندین و چند بار در نقاط مختلف کشور و حتی این استان به اثبات رسیده است.

آنان معتقدند که هر چند عوامل زیادی در جذب تماشاچی به سینما موثر است ولی فیلم خوب تاثیر زیادی دارد و هرچه فیلم به ذائقه طیف وسیعتری از مردم خوش بیاید از دیدن آن استقبال بیشتری می شود.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: سینما، موهبتی است که می تواند به عنوان یکی از اهرم های موثر و اثربخش در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه نقش آفرینی کند.
رحمت الله کرمی افزود: وقتی کودکی به همراه خانواده به سینما وارد می شود، فضای سینما، امکانات و محیط در او تاثیر می گذارد و او را برای فراگیری پیام فیلم های اکران شده آماده می کند.

وی گفت: افراد بزرگسال پیام های مثبت یا منفی فیلم های دیده شده در دوران کودکی خود را به خوبی به یاد می آورند و می توانند آن را بازگو کنند.
کرمی بیان کرد: سینما می تواند به عنوان محل آموزش فرهنگ و ادب، واجد فیلم های خوب و موثر باشد و فیلمسازان کشورمان به این نتیجه رسیده اند که مردم برای دیدن فیلم های خوب به سینما می آیند؛ بنابراین تمام هم و غم خود را برای ساخت فیلم های مناسب، زیبا و مردم پسند به کار می گیرند.

معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: اگر این روزها استقبال خوبی نسبت به گذشته از فیلم ها می شود، بخاطر فیلم های خوبی است که روی صحنه نمایش قرار دارد.
کرمی با بیان اینکه هم اکنون دو سالن سینمای فرهنگ و عصر جدید در اراک فعالیت دارند، اظهار کرد: تفرش، ساوه و خمین هم هر کدام یک سالن سینما دارند و بفیه شهرهای استان از این امکان فرهنگی محروم هستند.

وی اضافه کرد: اگر چه همه سینماهای استان به صورت دیجیتالی فعالیت می کنند و این مهم نقش بسیار مهمی در جذب تماشاچی بیشتر دارد، اما با جرات می توان گفت آن چه که رونق سینماها و ورود افراد بیشتری را به سینما رقم می زند تولیدات فاخر و ماندگار است.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: فیلم سینمایی محمد رسوالله(ص) در سینما عصر جدید و فیلم ایران برگر در سینمای فرهنگ در سال جاری فروش فوق العاده ای داشتند که این مهم سند معتبر رابطه فیلم خوب با افزایش تماشاگر است.
کرمی مدت زمان اکران یک فیلم را از یک هفته تا دو ماه عنوان کرد و گفت: مادامی که فروش و استقبال تماشاچیان از یک فیلم مطلوب باشد، اکران آن فیلم ادامه می یابد و مدت زمان اکران برابر دستورالعمل ها و قوانین سازمان سینمایی و با هماهنگی تهیه کننده همان فیلم افزایش پیدا می کند.

مدیرسینما فرهنگ اراک نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متاع سینمای خوب را فیلم با کیفیت عنوان کرد و گفت: به سبب اکران فیلم های خوب که به ذائقه مردم خوش بیاید، میزان استقبال از هر کدام از این فیلم ها افزایش می یابد.
احسان بیات افزود: مهمترین دلیل عدم تمایل افراد به سینما تولیدات بی کیفیت برخی کارگردان های گمنام است چرا که بر اساس تجربه، حتی در زمان قبل از انقلاب نیز فیلم های کارگردان های معروف تماشاگران بیشتری نسبت به کارگردان های گمنام داشتند.

وی ادامه داد: متاسفانه کارگردان های صاحب نام و کارکشته سینمای ایران از قبیل، مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی، عباس کیارستمی، ابراهیم حاتمی کیا، پوران درخشنده، رخشان بنی اعتماد، رسول صدرآملی، مسعود جعفری جوزانی و فریدون جیرانی بسیار کم کار شده اند و این فاصله آنها از سینما، میدان را برای کارگردان های جوان و بی تجربه همراه با داستان های کلیشه ای و تکراری باز کرده است که این مهم روز به روز از تماشاچیان سینماها کم می کند.
بیات با بیان اینکه کمبود تماشاچی سینما در همه نقاط کشور فراگیر است بیان کرد: هم اکنون که هنر هفتم در نقاط مختلف دنیا به خصوص ایالات متحده آمریکا، کانادا، هند، فرانسه و اسپانیا از رونق روز افزونی برخوردار است، صنعت سینمای ایران به دلیل کنار رفتن کارگردان های بزرگ روز به روز کسادتر می شود.

وی اضافه کرد: در هفت ماه نخست امسال سه فیلم ایران برگر، نهنگ عنبر و رخ دیوانه در سینمای فرهنگ اکران شدند و از فروش راضی کننده ای برخوردار بودند ولی با این حال در بهترین سانس ها، تعداد تماشاگران به 400 نفر هم نمی رسید در صورتی که سالن این سینما ظرفیت 600 تماشاچی را دارد.

مدیر سینما فرهنگ اراک با بیان اینکه این سینما از سال 1339 فعالیت خود را آغاز کرده، اظهار کرد: فیلم دریا کنار با وجود اینکه شش روز روی پرده این سینما بود اما نتوانست بیشتر از سه میلیون ریال فروش کند بنابراین، تولید آثاری از این دست ضربه ای مهلک بر پیکره سینمای ایران است.

وی گفت: در 10 سال گذشته ، به دفعات برای به هم نخوردن ساعت سانس ها، نمایش فیلمها با حضور تعداد کمی از بازدیدکنندگان حتی یکی یا دو نفر انجام شده است.
دست اندرکاران فرهنگی کشور با اقداماتی از جمله نامگذاری روز ملی سینما در 21 شهریور ماه، برای آشتی دوباره مردم با این هنر صنعت تلاش کرده اند ولی آن چه این اقدامات را تکمیل کرده، نمایش فیلمهایی است که مردم به آنها علاقه نشان داده اند.



تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن