تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848367279




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبض/ از آفت تا سود شبکه های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نبض/ از آفت تا سود شبکه های اجتماعی


کارشناسان معتقدند: شبکه های اجتماعی، تکنولوژی عصر حاضر اگر به درستی استفاده شود موجب تعالی ذهن و روح و توسعه اخلاقات می شود و در صورت اشتباه ناددرست می تواند ارکان خانواده را به شدت متزلزل کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در سال های اخیر استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی به حدی گسترش یافته که گاه بیشتر وقت اعضای خانواده از جمله کودک و نوجوان و بزرگسالان را به خود اختصاص داده است. این دستاوردهای فناورانه بشری، افزون بر مزایای فراوانی که داشته، مشکلاتی هم ایجاد کرده است دکتر احسان پوری متخصص علوم ارتباطات و مدرس دانشگاه، دکتر روشن پژوه روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و آرزو جعفری کارشناس ارشد روانشناسی اجتماعی این موضوع را در برنامه نبض بررسی کردند. دکتر احسان پوری با اشاره به تفاوت بین شبکه های مجازی با دنیای حقیقی گفت: در دهه 90 میلادی برای نخستین بار از دنیای مجازی با عنوان دهکده جهانی یاد شد زیرا این دنیا توانسته تا فاصله را به قدری کوتاه کند که دیگر بعد مکانی معنای عینی خود را از دست داده است.

او در دنیا افزود: در دنیای امروز ما بیشتر شاهد عصر وب هستیم در این عصر که بویژه از سال 2004 در بین کاربران بیش از پیش مطرح شد ارتباطات اجتماعی بین افراد به شدت رو به افزایش گذاشت، این ارتباط که هر دو بخش رسانه های جمعی و ارتباطات فردی را شکل می دهد توانست ارتباطات گسترده را در یک مدت کوتاه ممکن سازد. این متخصص علوم ارتباطات و مدرس دانشگاه در ادامه افزود: یکی از ویژگی های دنیای مجازی نا محدود بودن آن است زیرا در دنیا حقیقی ارتباطات معمولا از بالا به پایین دیکته می شود اما در دنیای مجازی ارتباطات بصورت افقی بوده و کاربر هم تولید کننده و هم مصرف کننده است. این مدرس دانشگاه در ادامه گفت: یکی دیگر از ویژگی های دنیا مجازی در حال حاضر این است که کاربران از آی دی حقیقی خود استفاده می کنند و بر خلاف گذشته از آی دی های مجهول کمتر استفاده می شود، از دیگر ویژگی های دنیای مجازی می توان به استفاده آسان از آنها اشاره کرد. دکتر روشن پژوه از دیگر میهمانان این برنامه با اشاره به دغدغه فطری بشر در ارتباطات گفت: واقعیت این است که در شبکه های اجتماعی هدف اصلی ایجاد ارتباط است زیرا ارتباط از دیرباز دغدغه اصلی بشر بوده است زیرا ارتباط اساس رشد ذهن و موجب تعالی روح بشر است.

این روانشناس در ادامه به ویژگی اصلی دنیای حقیقی در مقابل دنیای مجازی افزود: در دنیای حقیقی، ما با مجموعه ای از تعاملات بین فردی روبرو هستیم که در آنها هنجارهای اصلی بطور کامل رعایت می شود افراد به قواعد و ارزشها احترام می گذارند و همچنین هویت افراد پوشیده نیست اما در دنیای مجازی هویتها پنهان است و افراد می توانند در قالب هویتهای جعلی در این شبکه های اجتماعی حضور فعال داشته باشند و نیز در این شبکه های افراد پایبند به هنجارهای اخلاقی و ارزشها نیستند و حریمهای شخصی به راحتی در اختیار افراد مختلف قرار می گیرد و محافظت از آنها نیز دشوار به نظر می رسد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه خاطرنشان کرد: ما اگر سواد استفاده از شبکه های اجتماعی را به درستی بیاموزیم می توانیم با آسیب های اجتماعی این شبکه ها به راحتی مقابله کنیم در کنار مضرات یاد شده می تواند به نکات مثبت این شبکه ها اشاره کنیم از جمله از این شبکه های میتوان در جهت ارتقاع و توسعه سلامت کشور و نیز در جهت افزایش هم دلی و اتحاد در جامعه استفاده کرد، این شبکه های می توانند جریان سازی کنند و یا با حفظ هنجارهای اجتماعی به توسعه اخلاقیات در جامعه کمک کنند.

آرزو جعفری کارشناس ارشد روانشناسی اجتماعی با اشاره به تبادل اطلاعات از طریق این شبکه های اجتماعی گفت: شبکه های اجتماعی تبادل اطلاعات بین افراد را تسری می بخشد و افراد را در معرض دیده شدن قرار می دهد، از ویژگی این شبکه ها می توان در اختیار بودن آن و مدیریت این شبکه ها اشاره کرد اما استفاده ناآگاهانه از این شبکه ها خود موجب توسعه آسیبهای اجتماعی در بین افراد می شود، به عنوان مثال استفاده نادرست برای کودکان موجب بروس استرس و خشونت، در نوجوانان باعث بلوغ زودرس و در بزرگسالان روابط خانوادگی را متزلزل می کند.  
دانلود

لینک را کپی کنید


جمعه ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن