تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854861607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محاکمه ۳پلیس انگلیس مرتبط با قتل جوان ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: محاکمه ۳پلیس انگلیس مرتبط با قتل جوان ایرانی
جلسه دادگاه بدوی سه مأمور پلیس و یک افسر مددکار اجتماعی پلیس انگلیس به دلیل اهمال و سوء رفتار در ارتباط با قتل فجیع «بیژن ابراهیمی»، جوان معلول ایرانی در شهر «بریستول»، روز چهارشنبه برگزار شد.
کد خبر: ۵۴۶۷۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲ - 12 November 2015




جلسه دادگاه بدوی سه مأمور پلیس و یک افسر مددکار اجتماعی پلیس انگلیس به دلیل اهمال و سوء رفتار در ارتباط با قتل فجیع «بیژن ابراهیمی»، جوان معلول ایرانی در شهر «بریستول»، روز چهارشنبه برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این جلسه دادگاه تشریح شد که چگونه بیژن ابراهیمی 44 ساله در 20 تیرماه 1392( 14 جولای 2013 ) در منطقه "بریکستون"، شهر بریستول واقع در 190 کیلومتری غرب لندن، به دست گروهی از اوباش که " لی جیمز" و "استفن نورلی" سردسته آنان بودند، به شدت ضرب و شتم و سپس به طرز وحشیانه ای بدن بی جان وی به آتش کشیده شد.

در این نشست دادگاه گفته شد که این چهار مأمور به رغم اینکه از وضعیت بیژن ابراهیمی و نیز سوءظن بی مورد همسایگانش آگاه بوده اند، در حفظ جان وی سهل انگاری کرده اند.

پیش ازاین گروه مستقل شکایات پلیس پس از جمع آوری شواهد و تشکیل یک پرونده، این سه مأمور پلیس و افسر مددکار اجتماعی را شامل "کوین دافی" 51 ساله، "هلن هایرس" 40 ساله، "لینه وینتر" 37 ساله و "اندرو پاسمور" 55 ساله افسر مددکار اجتماعی پلیس بریستول ، را متهم کرده بود که در کمک به مرحوم ابراهیمی کوتاهی کرده و اقدامات لازم را برای دفاع از وی به عمل نیاورده اند.

سه افسر پلیس در این پرونده متهم شدند که به درخواست های مکرر مقتول پاسخ نداده اند و یک نفر دیگر هم متهم است که به نیروهای گشت پلیس، نشانی اشتباه داده بود.

"کریستین آیلت" بازرس ویژه این پرونده در آغاز جلسه دادگاه گفت که کمیسیون مستقل شکایات پلیس بر این باور است که "کوین دافی" علاقه ای به مرحوم ابراهیمی نداشته است.

در جلسه دادگاه امروز مشخص شد که بیژن ابراهیمی، 12 بار به "کوین دافی" افسر پلیس زنگ زده و درخواست کمک کرده است اما چون این افسر از بیژن ابراهیمی خوشش نمی آمده ، نداشتن وقت را بهانه کرده و به بررسی تهدیدها علیه شهروند ایرانی نپرداخته است.

به گفته "کریستین آیلت "، کوین دافی فکر می کرد که بیژن ابراهیمی دروغ می گوید و به همین علت، تهدیدها علیه وی را پیگیری نکرد.

براساس گزارش مطرح شده در این دادگاه ، "کوین دافی" سپس از "اندرو پاسمور" خواسته است تا به منزل بیژن ابراهیمی برود و گشتی در محله بزند و بااینکه اندرو پاسمور، فقط سه یا چهار دقیقه به آنجا رفته، به دروغ گزارش داده است که یک ساعت در محله گشت زده و موضوع مشکوکی ندیده است.
"آندرو پاسمور" افسر مددکار اجتماعی پلیس رسما متهم شده است که علاوه بردادن اطلاعات اشتباه به اپراتور 999 (شماره تلفن اضطراری ) در زمانی که وی در بیرون از خانه مرحوم ابراهیمی بوده، به دلیل دادن اطلاعات اشتباه به دستگاه تحقیقات قتل پلیس و گروه مستقل شکایات پلیس، متهم به ایجاد انحراف در مسیر عدالت شده است.

48 ساعت پس از نخستین تلفن درخواست کمک بیژن ابراهیمی و پس از بارها درخواست کمک، وی به قتل رسید و پیکر نیمه جانش سوزانده شد.

"لی جیمز،" قاتل بیژن ابراهیمی، به "ویتنر" و "هریس " که برای بررسی ماجرای تهدیدها به محله بیژن ابراهیمی رفته بودند، گفته بوده است که برای حفاظت از فرزندانش، اقدام و علناً بیژن ابراهیمی را تهدید کرده بود.

بازرس این پرونده در جلسه امروز دادگاه گفت این افسران به جای رسیدگی به تهدیدهای "لی جیمز" علیه مقتول، بیژن ابراهیمی را بازداشت کردند.
هر چهار افسر پلیس در جلسه امروز دادگاه، سهل انگاری خود را در کشته شدن بیژن ابراهیمی، رد کردند.

دادگاه این ماموران همچنان ادامه خواهد داشت.

قاضی این پرونده در آذرماه 1392، قتل بیژن ابراهیمی را عمیقاً هولناک توصیف و پلیس بریستول نیز به قصور خود در حفاظت از بیژن ابراهیمی اذعان کرد و به همین علت، چهار مأمور یاد شده از خدمت معلق شدند.

براساس گزارش های منتشرشده "ابراهیمی "، بارها از آزار و اذیت همسایگانش نزد پلیس شکایت کرده بود، اما پلیس به شکایات او رسیدگی نمی کرد. پلیس ادعاهای او را غلوآمیز می دانست و خواستار مدارک و شواهد بیشتری درباره آزار رساندن همسایگان نژادپرست انگلیسی می شد.

براساس این گزارش ها، برخی از اهالی محله "بریکستون" در شهر بریستول، قبل از به قتل رسیدن ابراهیمی شایع کرده بودند که او فساد اخلاقی دارد و به دنبال سوءاستفاده از کودکان است.
آنان مدعی شده بودند که آقای ابراهیمی از کودکان عکس می گیرد و به همین دلیل به دنبال سوءاستفاده از آنان است. به دنبال این شایعات پلیس بریستول در ماه جولای 2013 میلادی آقای ابراهیمی را بازداشت و مورد بازجویی قرارداد. پلیس پس از بازجویی نسبت به بی گناهی وی اذعان کرد و بلافاصله وی را آزاد نمود.

در واقع بیژن ابراهیمی از کودکانی که اقدام به تخریب گلدان های وی می کردند، عکس می گرفته تا قانون شکنی آنان را به طور مستند به پلیس گزارش کند.

به رغم اینکه پلیس پس از بازجویی، بیژن ابراهیمی را بی گناه اعلام کرده بود ولی با توجه به شایعات گسترده ای که علیه وی پخش شده بود، اقدامی برای حفاظت از جان وی انجام نداد و این مرد بی گناه ، دو روز بعد از آزادی اش، توسط یک گروه 20 نفره از اوباش مورد ضرب و شتم قرار گرفت و به قتل رسید.

خانواده آقای ابراهیمی در بیانیه ای بیژن را قربانی سنگدلی غیرقابل تصور و مبتنی بر نفرت توصیف کرده و تأکید نمودند تا وقتی عاملان این جنایت مجازات نشوند، عدالت اجرانشده و افراد بی گناه دیگری نیز ممکن است قربانی شوند.

خانم منیژه ابراهیمی، خواهر مرحوم بیژن ابراهیمی، در این ارتباط گفته است: عملکرد مقامات و نهادهای مسوول، در حفاظت از جان برادرش، ناامیدکننده بود.

به گفته خواهر مقتول، تماس های تلفنی برادرش در ساعات پایانی عمر، به منظور دریافت کمک و محافظت از وی در برابر نژادپرستان، بی پاسخ ماند و این فاجعه با سهل انگاری سازمان های مسوول، به وقوع پیوست.
منیژه ابراهیمی با اعتراض به رأی دادگاه درخصوص قاتلان برادرش گفته است: رأی دادگاه درد خانواده ما را درمان نمی کند و مشکل اصلی این کشور فقر فرهنگی و نژادپرستی است که باید حل شود تا بیژن های دیگر کشته نشوند."
به دنبال قتل ابراهیمی، دو نفر به نام "لی جیمز" و "استفن نورلی" که سرکرده افراد حمله کننده بودند، از سوی پلیس بریستول دستگیر و پس از محاکمه از سوی دادگاه این شهر به ترتیب به حبس ابد و 4 سال زندان محکوم شدند.
قاضی "سایمون" رییس این دادگاه ، هنگام صدور رأی خود، قتل بیژن ابراهیمی را عمیقاً تکان دهنده خواند و خطاب به متهمان گفته بود: ادعاهای مطرح شده علیه آقای ابراهیمی بی اساس بوده و عمل شما قتلی بی رحمانه و ناعادلانه بوده است.
در جریان برگزاری دادگاه، لی جیمز به قتل آقای ابراهیمی و استفن نورلی به همدستی در قتل اعتراف کرده بودند.
در پایان محاکمه این دو تن، پلیس بریستول نیز به کوتاهی خود در حفاظت از جان مرحوم بیژن ابراهیمی اعتراف کرد و حتی فرمانده پلیس بریستول گفت که ما باید به شکل بهتری با این مرد رفتار می کردیم.
پلیس همچنین تأکید کرده است که ابراهیمی هیچ تصویر نامناسبی از کودکان نگرفته بود و احساسات شدیدی که علیه وی برانگیخته شده بود، همگی مبتنی بر شایعات و اطلاعات غلط بوده است.

















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن