تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر باطل با حق درنياميزد، بر حقيقت جويان پوشيده نمى مانَد و اگر حق با باطل آميخته ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868809186




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت دستیار ویژه وزیر امور خارجه از فاجعه منا


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روایت دستیار ویژه وزیر امور خارجه از فاجعه منا
دستیار ویژه وزیر امور خارجه با اشاره به خاکسپاری یک‌هزار و 600 نفر در روز نخست فاجعه منا گفت: کارگران در محل دفن حاجیان بیان کردند دستور دارند 8 هزار قبر حفر کنند.
فارس: حجت‌الاسلام مصطفی حائری فومنی عصر امروز در مراسم «روایت فاجعه منا» در مسجد قدس این شهر با تسلیت جان‌باختگان فاجعه منا اظهار کرد: امسال به عنوان نماینده دستگاه دیپلماسی کشور در حج حضور داشتم.

وی به بیان روایت بدون واسطه فاجعه منا در حج امسال پرداخت و افزود: حادثه‌های دردناک بسیاری در دنیا اتفاق می‌افتد اما حادثه منا با دیگر حادثه‌ها متفاوت بود.

حائری فومنی با بیان اینکه آل‌سعود از ذخایر مادی و امکانات بسیاری برخوردار است، تصریح کرد: روش تدبیر و مدیریت آل‌سعود به‌ویژه پس از حادثه منا بسیار پایین و در حد صفر بود به‌گونه‌ای که جامعه اسلامی باید در این زمینه تصمیم بگیرد.

نماینده وزارت امور خارجه در حج امسال، فاجعه منا را دردناک خواند و بیان کرد: بسیاری از حاجیان در فاجعه منا دچار کمبود آب بودند و اگر به آنها آب می‌رسید از مرگ نجات پیدا می‌کردند اما عربستان فضا را پلیسی و امنیتی کرد.

وی مقصران فاجعه منا را عدم تدبیر آل‌سعود و تخلف کاروان‌های ایرانی عنوان کرد و گفت: تعداد 450 کاروان اعزامی از ایران حاجیان را به عرفات، مشعر و منا هدایت کردند و طبق قرارداد با اداره حج و اوقاف عربستان، حاجیان کشور مهمان موظف هستند از مسیری که این اداره تعیین می‌کند حرکت کنند.

حائری فومنی با اشاره به مسیر پنج‌گانه رمی جمرات، خاطرنشان کرد: هر کدام از مسیرها 25 متری است و یک مسیر با عرض 12 متر وجود دارد و به مسیر 204 معروف است.

دستیار ویژه وزیر امور خارجه به مسیر حرکت حاجیان ایرانی در روز فاجعه منا اشاره کرد و یادآور شد: پلیس عرستان سعودی مسیر مذکور را بسته بود.

*8 هزار نفر تعداد جان‌باختگان فاجعه منا


وی تعداد واقعی جان‌باختگان فاجعه منا را 8 هزار نفر اعلام کرد و گفت: به غیر از ایرانی‌ها، حاجیان دیگر کشورها از مسیر عبور داده شدند.

حائری فومنی با بیان اینکه مسیر حرکت حاجیان راه برگشت نداشت، تصریح کرد: ساعت 9.5 صبح پلیس عربستان مسیر را باز کرد و به حاجیان اعلام شد مسیر را اشتباهی آمدند و باید برگردند.

دستیار ویژه وزیر امور خارجه به حضور حاجیان الجزایری و نیجریه‌ای بین جان‌باختگان اشاره کرد و یادآور شد: دولت عربستان باید حادثه منا را مدیریت می‌کرد اما بی‌تدبیری ماموران در فاجعه تاثیر داشت.

*جلوگیری از امدادرسانی ایرانی‌ها

وی با اشاره به حرکت امدادگران ایرانی برای کمک به حاجیان در منا، خاطرنشان کرد: جلوی امدادگران ایرانی را گرفتند و اجازه ندادند به حاجیان کمک‌رسانی شود.

حائری فومنی به حضور ارتش عربستان در فاجعه منا اشاره کرد و افزود: مدت سه روز به ما اجازه ندادند فعالیتی داشته باشیم.

*نهیب مقتدرانه مقام معظم رهبری آل‌سعود را وادار به تحویل جان‌باختگان کرد

نماینده وزارت امور خارجه در حج امسال با بیان اینکه نهیب مقتدرانه مقام معظم رهبری آل‌سعود را وادار کرد جان‌باختگان ما را تحویل دهند، اظهار کرد: آل‌سعود پاسخ ما را نمی‌دادند و وزیر امور خارجه ایران به واسطه امیر کویت توانست برای مسئولان ایرانی ویزا دریافت کند.

وی به جمع‌آوری جان‌باختگان فاجعه منا با لیفتراک اشاره کرد و گفت: جان‌باختگان را با کانتینر از صحنه حادثه خارج کردند.

حائری فومنی با اشاره به خاکسپاری یک‌هزار و 600 نفر در روز نخست فاجعه منا، بیان کرد: کارگران در محل دفن حاجیان بیان کردند دستور دارند 8 هزار قبر حفر کنند.

دستیار ویژه وزیر امور خارجه به شناسایی جان‌باختگان فاجعه منا پس از چهار روز اشاره کرد و یادآور شد: از روز پنجم اجساد قابل شناساسایی نبودند اما تا روز دهم شناسایی اجساد ادامه پیدا کرد.

وی با بیان اینکه با تلاش هاشمی وزیر بهداشت پیکر جان‌باختگان به ایران منتقل شده است، اظهار کرد: وضعیت 19 نفر از حاجیان ایرانی در فاجعه منا هنوز مجهول است و شناسایی نشدند.





تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن