واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۵:۲۴ب.ظ)
طرح حذف بارنامه فيزيکي در راستاي تحقق شعار دولت الکترونيک اجرايي ميشود موج - مدير کل حملونقل کالاي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي کشور گفت: طرح حذف بارنامه فيزيکي در راستاي تحقق شعار دولت الکترونيک، سيستمي کردن برنامه ها و صرف جويي در مصرف کاغذ در کشور اجرايي مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، غلامحسين دغاغله در حاشيه پنجمين نشست تخصصي کارگروه حملونقل کالاي کشور افزود: اين طرح از دو سال قبل با تبديل بارنامههاي هشت برگي به سه برگي در سازمان راهداري و حملونقل جادهاي کشور کليد خورده و از ابتداي سال آينده بارنامههاي کاغذي حذف و سيستم هلوگرام بارنامهاي جايگزين ميشود.
مدير کل حملونقل کالاي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي کشور گفت: کاهش زمان حمل بار در ناوگان حملونقل باري و دقت در نظارتها از مزاياي طرح مذکور است.
دغاغله اظهار کرد: پيوست الکترونيکي معاينه فني خودروهاي باري و حملونقل عمومي با پايگاههاي صدور بارنامه و صورت وضعيت از ديگر برنامههاي اين سازمان در راستاي تحقق شعار دولت الکترونيک است.
وي توضيح داد: اين طرح در راستاي جلوگيري از جعل و سوءاستفاده از برگههاي معاينه فني کاغذي در کشور اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اجراي اين طرح از چهار ماه پيش در کشور آغاز شده که با آغاز آن از 130 هزار مرکز صدور معاينه فني وسايل نقليه سنگين کشور حدود 100 هزار واحد کاسته شده است.
اين مسوول سازمان راهداري و حملونقل جادهاي کشور، از اجراي طرح تخصيص سوخت بر اساس پيمايش ناوگان جادهاي عمومي کشور از ابتداي مهر امسال خبر داد گفت: در اين طرح برخلاف طرحهاي قبلي سوخت به صورت ماهانه در اختيار وسايل نقليه عمومي قرار ميگيرد.
دغاغله بيان کرد: در اين طرح سوخت به ناوگاني تعلق ميگيرد که پيمايش داشته و پيمايش آنها بر اساس اسناد حمل از طرف سازمان حملونقل و راهداري کشور به شرکت ملي پخش ابلاغ شده و سوخت بر اساس آن در اختيار رانندگان قرار ميگيرد.
وي بيان کرد: در اين طرح رانندگاني که عملکرد و اسناد حمل نداشته باشند سهميه پايه و ثابت کشوري خواهند داشت و در دورههاي مختلف از سهميه آنها کاسته ميشود.
مدير کل حملونقل کالاي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي کشور ادامه داد: با اجراي اين طرح يکي از مهمترين دغدغههاي مسوولان که اختصاص سوخت به ناوگان فعال، صرفهجويي در مصرف و جلوگيري از قاچاق سوخت است محقق ميشود و کاهش روزانه حدود هشت ميليون ليتر در مصرف نفت گاز جامه عمل ميپوشد.
دغاغله گفت: سهميهها وسايل نقليه عمومي در اين طرح بر اساس سن و ظرفيت ناوگان حملونقل عمومي به 11 طبقه تقسيم شده و براي هر يک از اين طبقهها سهميه مختلفي تعلق گرفته است.
وي افزود: سهميه سوخت وسايل نقليه عمومي در اين طرح نسبت به قبل حدود 17 درصد کاهش دارد و از ابتداي آذر نيز مرحله ديگري از اين کاهش اجرا ميشود.
مدير کل حملونقل کالاي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي کشور ادامه داد: بر اساس مصوبه دولت اين طرح در دو مرحله اجرايي ميشود که در مرحله نخست، سوخت بر اساس اسناد سازمان راهداري و حملونقل جادهاي و ابلاغ به وزارت نفت تخصيص ميشود و در مرحله دوم (مهر سال آتي) با نصب GPS بر روي ناوگان گازوئيل سوز ادامه خواهد يافت.
مدير کل حملونقل و پايانههاي استان مرکزي نيز در اين نشست گفت: اين استان با 30 هزار کيلومتر مساحت و يک ميليون و 440 هزار نفر جمعيت، جايگاه نوزدهم کشور را از نظر جمعيت به خود اختصاص داده است.
غلام عباس بهرامي نيا بيان کرد: استان مرکزي با وجود دو هزار و 800 واحد صنعتي رتبه چهارم کشور از نظر صنايع بزرگ و دوم کشور از نظر صنايع کوچک را به خود اختصاص داده است.
وي ادامه داد: استان مرکزي با توليد سالانه 15 ميليون تن مواد معدني جزو 10 استان برتر در زمينه توليد مواد معدني و يازدهمين استان کشور از نظر توليد محصولهاي کشاورزي را به خود اختصاص داده است.
مدير کل حملونقل و پايانههاي استان مرکزي بيان کرد: هم اکنون شش هزار و 300 کيلومتر جاده در کشور وجود دارد که 582 کيلومتر آن را راههاي ترانزيتي و بقيه آن را راههاي شرياني تشکيل ميدهد.
بهرامي نيا گفت: روزانه به طور ميانگين 490 هزار وسيله نقليه سواري از محورهاي استان مرکزي تردد دارد و اين استان رتبه ششم را در اين شاخص کشوري دارد.
هم اکنون 10 هزار وسيله نقليه در ناوگان حمل نقل عمومي، يک هزار و 13 هزار و 600 راننده، 9 پاسگاه پليس، 35 واحد امداد رسان جادهاي و شش مرکز معاينه فني در استان فعال است.
ميزان تلفات جادهاي در هفت ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته يک و دو دهم درصد افزايش داشته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]