واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برنامههای وزارت بهداشت برای کاهش آسیبهای اجتماعی هاشمی وزیر بهداشت گفت: افزایش آسیبهای اجتماعی بار بیماریها را بیشتر میکند و اینکه مسائلی همچون ایدز و خودکشی بهدلیل آسیبهای اجتماعی شکل میگیرد، لذا اهمیت به این مسئله قابل توجه بوده است.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان ساعت 11:05
به گزارش پانا شهر تهران ،سیدحسن قاضیزاده هاشمی در جمع خبرنگاران و در حاشیه بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات با بیان اینکه خبرنگار شغلی سخت و زیانآور است، گفت: در صورتی که مجلس این شغل را به عنوان یکی از مشاغل زیانآور بپذیرد، وزارت بهداشت برنامههایی را در جهت کاهش آسیب به این قشر از جامعه انجام میدهد.
قاضیزاده هاشمی در رابطه با آسیبهای اجتماعی و مشکلات مردم در منطقه هرندی تهران، اظهار داشت: ایران امالقرای اسلام است و از اینکه در کشور و در پایتخت چنین محلههایی شکل گیرد، متأسفیم.
وی افزود: نباید شاهد آسیب اجتماعی به مردم باشیم، بر همین اساس وزارت بهداشت جهت کاهش این مسئله نقش خود را ایفا میکند.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بخشی از مردم بهدلیل دریافت خدمات بهداشت و درمان زیر خط فقر رفتند، بیان داشت: در این راستا ما برنامههایی را بهصورت پیشگیرانه اجرا کردهایم و میدانیم که حدود 700 هزار نفر قبل از شروع طرح تحول سلامت بهدلیل هزینههای کمرشکن زیر خط فقر افتادند، این درحالی است که کاهش آسیبهای اجتماعی در کمتر شدن جرم، جنایت، تخلف و اعتیاد مؤثر است.
* افزایش آسیبهای اجتماعی بار بیماریها را به همراه دارد
هاشمی گفت: افزایش آسیبهای اجتماعی بار بیماریها را بیشتر میکند و اینکه مسائلی همچون ایدز و خودکشی بهدلیل آسیبهای اجتماعی شکل میگیرد، لذا اهمیت به این مسئله قابل توجه بوده است.
وی با اشاره به اینکه حدود 29 هزار نفر ابتلا به ایدز آن ها در کشور ثبت شده است، عنوان داشت: با توجه به اینکه از زمان ابتلا تا تظاهر به بیماری مدت زمانی فاصله دارد، تخمین زده میشود حدود 100 هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا باشند.
* داروی ترک اعتیاد وجود ندارد
وزیر بهداشت در رابطه با داروی ترک اعتیاد گفت: این دارو را باید وزارت بهداشت تأیید کند و اگر رئیس انستیتو پاستور اعلام میکند چنین دارویی وجود ندارد، پس حتماً داروی ترک اعتیاد نداریم.
* هیچ نگرانی در رابطه با وبا نداریم
هاشمی در ادامه گفت: هیچگونه نگرانی درمورد بیماری وبا وجود ندارد و برخلاف یک ماه قبل که این مسئله بیشتر حائز اهمیت بود، هماکنون دغدغهها در این زمینه رفع شده و تمهیدات لازم در ایران و عراق پیشبینی شده است.
وی تصریح کرد: وزارت بهداشت در عراق پایگاههای متعددی را با همکاری وزارت بهداشت عراق، هلالاحمر و بسیج جامعه پزشکی برپا کرده است و همه بیمارستانهای مرتبط در کشور جهت پیشگیری از وبا، آمادگی دارند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه همه زائرانی که در قالب دریافت روادید قانونی وارد عراق میشوند، تحت حمایت قرار دارند، گفت: علاوه بر اورژانس زمینی، آمبولانس هوایی نیز در این زمینه پیشبینی شده است.
* انعقاد تفاهمنامه برای ایجاد مرکز جامع سرطان
هاشمی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که مدعی شد سرطان و MS در اصفهان بیشتر از سایر استانهای شیوع دارد، گفت: این بیماریها در همه جای کشور گزارش شده و تنها در اصفهان نیست، بر همین اساس امروز تفاهمنامه ایجاد و راهاندازی مراکز جامع خدمات سرطان را منعقد میکنیم.
وی افزود: انشاءالله 220 مرکز جامع سرطان در کشور راهاندازی میشود و در رابطه با بیماری MS نیز خیرین به کمک آمده و برنامههایی جهت کمک به این بیماری درحال انجام است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]