تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868363944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طولانی ترین رینگ پیاده روی در اردبیل


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


اجرای طولانی ترین رینگ پیاده روی در اردبیل استان‌ها > اردبیل - مدیر امور عمرانی شهرداری اردبیل بهره برداری از بزرگترین رینگ پیاده روی در آینده نزدیک را تشریح کرد و گفت: احداث مراکز اقامتی پذیرایی-تفریحی، پارکینگ اختصاصی، ایجاد مسیر دوچرخه سواری به طول 7 کیلومتر، راه اندازی مسیر اتومبیل وقطارهای برقی از دیگر اقدامات مهم این پروزه است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهرداد شفاده در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه های شهرداری اردبیل افزود: با اجرای رینگ پیاده روی در دور دریاچه شورابیل از تردد خودروها جلوگیری می شود. رینگ سلامت دریاچه شورابیل اجرا می شود مدیر عمران شهرداری اردبیل بابیان اینکه با تکمیل این رینگ از ورود خودرو به داخل محوطه شورابی ممانعت خواهد شد، اضافه کرد: تنها مسیرهای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری دایر می‌شود و گردشگران می‌توانند از قطارهای کوچک شهری و درشکه برای مشاهده منظره اطراف دریاچه استفاده کنند.

  وی با بیان اینکه اقدام های اجرایی این پروژه آغاز شده است از ایجاد مسیر دوچرخه سواری در این مسیر برای رفت و آمد گردشگران خبر داد. مدیر امور عمرانی شهرداری اردبیل از راه اندازی مسیر ویژه دوچرخه سواری به طول هفت کیلومتر در دریاچه شورابیل خبر داد و افزود: ۲٫۵ کیلومتر از این مسیر تکمیل شده که با اتمام مسیر، حرکت در دور دریاچه شورابیل با دوچرخه انجام می شود. وی گفت: همچنین اتومبیل ها و قطارهای برقی کند رو نیز در دور دریاچه شورابیل مستقر شده و گردشگران را حمل می کنند. شفاده با بیان اینکه پیش بینی می شود این اقدام ها در دور دریاچه شورابیل تا یکسال طول بکشد ، گفت: تلاش می شود دریاچه شورابیل به منطقه گردشگری نمونه در شمالغرب کشور تبدیل شود. مدیر امور عمرانی شهرداری اردبیل بابیان اینکه در این مسیر سه کمپینگ اقامتی دائمی و یک کمپینگ موقت طراحی‌شده است، متذکر شد: علاوه بر این در رینگ اطراف شورابیل چهار پارکینگ طراحی کردیم تا مورداستفاده قرار گیرد. کمربندی دوم اردبیل تکیمل می شود وی با اشاره به اجرای پروژه های خیابان کشی در مسیر خیابان عطایی تا تپه نادری گفت: ۳۰ درصد از مسیرخیابان ۴۵ متری عطایی تا تپه نادری به اتمام رسیده و با پایان آن کمربندی دوم اردبیل تکمیل می شود. به گفته مدیر عمران شهرداری اردبیل در اطراف دریاچه شورابیل دو خیابان یکی ۳۵ متری عطایی با هزینه کرد شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اجرا می‌شود و دیگری خیابان ۴۵ متری شوراسنتر و نادری است که خواهد توانست کمربندی دوم اردبیل را تکمیل کند. مدیر امور عمرانی شهرداری اردبیل گفت: ۱۴ میلیارد ریال برای احداث این خیابان هزینه شده و تا پایان خرداد ماه سال آینده به بهره برداری می رسد. وی با بیان اینکه سایر راه های دسترسی به دریاچه شورابیل نیز در حال مطالعه است، از اجرای مسیر های مختلف در اطراف دریاچه شورابیل و ایجاد مراکز گردشگری و تفریحی در این مسیرها در آینده نزدیک خبر داد.

  وی اجرای پروژه‌های توسعه‌ای را از اهداف شهرداری اردبیل دانست و تأکید کرد: بر اساس پیش‌بینی صورت گرفته ۱۵ میلیارد ریال دیگر نیز برای تکمیل کمربندی دوم نیاز داریم و این پروژه در اعتبارات سال جاری و سال آینده شهرداری اردبیل منظور شده است. در ادامه ناظر پروژه کمربندی دوم شهر اردبیل بابیان اینکه در حال حاضر کمربندی اول ناقص بوده و عملیات عمرانی فعلی باهدف تکمیل آن انجام می‌شود، تصریح کرد: علاوه بر این ترافیک ورودی شهرک نادری کاهش خواهد یافت. نوید نژاد سیفی به آسفالت ۲۰۰ متر از این مسیر ارتباطی و آماده‌سازی یک کیلومتر و ۴۰۰ متر دیگر برای آسفالت‌ریزی اشاره کرد و افزود: در آینده نزدیک این مسیر از مسیرهای دسترسی گردشگران از سمت جاده تبریز به دریاچه شورابیل خواهد بود. بازار آهن فروشان برای انتقال آهن فروشان تکمیل می شود در ادامه بازدید خبرنگاران از پروژه های در دست اجرای شهرداری اردبیل مدیر امور عمرانی شهرداری اردبیل به اجرای بازار آهن فروشان اشاره کرد و گفت: دیوارکشی های این بازار به اتمام رسیده و برای انجام آن ۱۲ میلیارد ریال هزینه شده است. مدیر امور عمرانی شهرداری اردبیل بیان کرد: این بازار با هدف انتقال بازار آهن فروشان از مرکز شهر اجرا شده و از سال آینده به بازار جدید آهن فروشان منتقل می شود.

  اجرای آمفی تئاتر در پارک بانوان اردبیل شفاده با اشاره به اجرای آمفی تئاتر در پارک بانوان اردبیل گفت: این فرهنگسرا نیز در یک هزار و ۱۰ متر مربع با سالن اجتماعات به ظرفیت ۱۲۰ صندلی در دست اجرا می باشد. وی ادامه داد: این فرهنگسرا با هزینه شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در دست تکمیل است که بهمن ماه امسال به بهره برداری می رسد.  

کلید واژه ها: استان اردبیل -




چهارشنبه 20 آبان 1394 - 06:14:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن