واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۳۵ب.ظ)
معاون وزير راه و شهرسازي: آمادگي رقابت در بازارهاي گسترده بينالمللي در شرايط پسا تحريم داريم موج - معاون وزير راه و شهرسازي به آمادگي رقابت در بازارهاي گسترده بينالمللي در شرايط پسا تحريم تأکيد کرد و گفت: امروز دنيا به سمت رقابت جدي در بازارهاي اقتصادي حرکت کرده که ما نيز نياز داريم با ارتباطگيري بيشتر در معادلات اقتصادي بينالمللي جايگاه فارغالتحصيلان دانشگاهيان را ارتقا دهيم.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از اداره راه و شهرسازي استان فارس، حامد مظاهريان امروز در آيين گشايش نخستين کنفرانس بينالمللي و چهارمين کنفرانس ملي آموزش مهندسي (با تکيه بر فنآوريهاي نوين يادگيري) در دانشگاه شيراز با بيان اين که علم ارتباطات، درس غايب آموزش مهندسي در دانشگاههاي ايران است، افزود: متأسفانه هنوز نتوانستهايم بين آموزش مهندسي و توليد ثروت ملي پل ايجاد کنيم، در حالي که در ديگر کشورها توليد علم به توليد ثروت ختم شده است
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي با طرح اين سوال که آيا توانستهايم آموزش مهندسي را در کشور اشاعه دهيم؟ تأکيد کرد: بايد با برنامهريزي دقيق و جامع براي يک دهه آينده، کشور را آماده کنيم.
مظاهريان ادامه داد: توليد علم و علمآموزي در ادبيات و فرهنگ کهن سرزمين ايران جايگاه فوقالعادهاي داشته و دارد اما امروز حتي نميتوانيم در سطح خانواده و يا دانشگاه اين مهم را تفهيم کنيم که چگونه توليد دانش موجب ثروت خواهد شد.
وي با تأکيد بر اين نکته که بايد ابزارهاي دقيقي براي بيان جايگاه خود در بازارهاي اقتصادي جهان تعريف کنيم، به نقش اساسي و مهم آشنايي با علم اقتصاد و حقوق در تعريف جهاني شدن و ايجاد رقابت اشاره و ابراز اميدواري کرد: برگزاري چنين کنفرانسهايي منجر به ارتقاي آموزش مهندسي در کشور و تثبيت مطلوب موقعيت ايران در جهان شود.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي با بيان اين که در پايداري ساختمانهاي کشور مشکلاتي وجود دارد، گفت: ارزش زمين در شرايط فعلي موجب بيشترين حرکت به سمت شهرهاي زيرزميني شده، از اينرو بايد در پايداري ساختمانها در شهرها دقت بيشتري شود.
مظاهريان ادامه داد: دوران پسا تحريم در حال فرا رسيدن است و با توجه به فراهم شدن زمينه رقابت در بازارهاي گسترده جهاني، هر مهندس ايراني بايد خود را آماده کند، زيرا؛ زمينه کار در بازار جهاني و ايجاد ارزش افزوده فراهم خواهد بود.
قائم مقام بنياد ملي نخبگان نيز در اين مراسم بيان کرد: دانشگاه شيراز جزو بهترين دانشگاههاي کشور و داراي پتانسيلهاي بالايي است و اولين دانشگاه در ايران است که دوره دکتراي مهندسي را راهاندازي کرد.
سعيد سهراب پور افزود: دانشگاه شيراز نخستين دانشگاه بينالمللي کشور است که ميطلبد در اين زمينه تقويت شود.
وي همچنين در اشاره به کنفرانس آموزش مهندسي، گفت: تجربههاي خوبي درباره ميزگردها وجود دارد و ميدانيم که ميزگردهاي اين کنفرانس نيز مفيد است و دستاوردهاي خوبي خواهد داشت.
دبير علمي اين کنفرانس نيز به بيان کمبود و مشکلات حوزه آموزش مهندسي در کشور اشاره و عنوان کرد: دروسي مانند اخلاق مهندسي، آيندهنگري، زبان انگليسي، مباني توسعه پايدار، همکاريهاي بينالمللي، مشکلات و چالشهاي زيست محيطي از دروس مغفول در علم مهندسي است.
ناصر بيدختي با بيان اين که آموزش اخلاق مهندسي از سرفصلهاي قابل تدريس در برخي از دانشگاههاي کشور شده، خواستار ارائه اين واحد درسي در ديگر دانشگاهها شد.
نخستين کنفرانس بينالمللي و چهارمين کنفرانس ملي آموزش مهندسي با تکيه بر رفتارهاي نوين يادگيري امروز در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز با حضور اساتيد برجسته حوزه آموزش مهندسي برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]