تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869724239




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر دفاع: راهبرد وزارت دفاع «رقابت در عرصه جهانی» است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وزیر دفاع: راهبرد وزارت دفاع «رقابت در عرصه جهانی» است
وزیر دفاع راهبرد این وزارتخانهخ را دست یابی به بالاترین سطوح کیفیت و رقابت پذیری در عرصه جهانی عنوان کرد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، مناسبت 18 آبان روز کیفیت دفاعی، نخستین همایش کیفیت دفاعی با حضور سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح،سردار علی عبداللهی معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سالن شهدای ساصد وزارت دفاع برگزار شد.
در این همایش که توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و با مشارکت ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی برگزار شد، سردار دهقان طی سخنانی از تثبیت و ارتقای قابلیت های دفاعی، توجه فراگیر به کیفیت جامع دفاعی، تمرکز بر الزامات کیفیت مورد نیاز برای تقویت زیربناهای بنیادین اقتصاد مقاومتی و قابلیت های درون زا، هماهنگی و هم افزایی بین نیروهای مسلح در بهره برداری از محصولات دفاعی، هموارکردن مسیر خلاقیت، تضمین پویایی و استمرار نظام نوآوری دفاعی به عنوان اهداف  همایش کیفیت دفاعی یاد کرد و افزود: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که وظیفه تامین اقلام دفاعی مورد نیاز نیروهای مسلح را بر عهده دارد بایستی همواره بر کیفیت  و توانمندی  خود افزوده و محصولات مورد نیاز نیروهای مسلح را در بازه های زمانی کوتاه تولید و در اختیار آن ها قرار دهد. سردار دهقان با تاکید بر نوآوری، خلاقیت، تجهیز منابع، استفاده از ظرفیت های مختلف ملی و بهره گیری از نیروهای انسانی باانگیزه و متخصص در فرایند تولید محصولات با کیفیت افزود:برای اجرای این مهم باید همواره  نیازها را  پایش و متناسب با آن ها، محصولات مناسبی را تولید کنیم. وزیر دفاع با بیان اینکه بحث کیفیت در تمامی سطوح و زمینه ها مورد اهتمام قرار دارد و بایستی این مهم را در سطح ملی بسط و توسعه دهیم تصریح کرد: با ایجاد  زبان مشترک ونهادینه کردن فرهنگ کیفیت نسبت به ارتقای کیفیت تجهیزات دفاعی، اطمینان حاصل کنیم. سردار دهقان گفت: بحمدالله در این همایش که با کمک همه دست اندرکاران سطوح نیروهای مسلح برگزار گردید، ضمن ارائه  بحث های علمی توسط متخصصان، دیدگاه های  صاحب نظران  در حوزه های مختلف عملیاتی را دریافت و انشاالله نتایج این همایش در ارائه راهکارهای عملیاتی برای استقرار سیستم و نظام کیفیت در همه سطوح و فرآیندها موثر واقع خواهد شد. وزیر دفاع اظهار امیدواری کرد: با اجرای این فرایند بتوانیم راهبرد وزارت دفاع که همانا دست یابی به بالاترین سطوح کیفیت و رقابت پذیری در عرصه جهانی است را تحقق بخشیم.

منبع: فارس


۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن