واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۷:۵۴ب.ظ)
توضيحات محسن هاشمي درباره برادرش؛ نامزدي در انتخابات و مشاجره سه راه ياسر موج - محسن هاشمي رفسنجاني درباره احتمال نامزدي خود در انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي، مشاجره اخير سه راه ياسر و همچنين آخرين مرحله دفاعيات برادرش «مهدي» توضيحاتي داد.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون عمراني دانشگاه آزاد اسلامي در حاشيه بازديد از بيست و يکمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: اگر از من درخواست شود و حضورم مؤثر باشد کانديداتوري در انتخابات آينده مجلس را رد نخواهم کرد ولي چون قرار است انتخابات به صورت سازماندهي شده و بدون اختلاف باشد، منتظر تصميم جمع و عقلاي متولي برنامه ريزي انتخابات خواهم ماند.
هفت تيرکشي در حادثه سه راه ياسر وجود نداشت
وي درباره تصادف اخير سه راه ياسر نيز گفت: ماجرا يک مساله بسيار ساده بود که بيش از اندازه بزرگ شد. يک تخلف ترافيکي باعث درگيري لفظي شد ولي متاسفانه حاشيههاي زيادي به آن داده شد.
هاشمي موضوع هفت تيرکشي در ماجراي سه راه ياسر را رد کرد و افزود: برادران سپاه انصار که مسووليت حفاظت را برعهده دارند فعاليت خود را انجام ميدهند و به اين موضوع رسيدگي کردند. به نتايجي هم رسيدهاند که ان شاالله اعلام خواهد شد.
براي اعاده دادرسي مهدي منتظر فضاي پس از انتخابات هستيم
محسن هاشمي درباره وضعيت دفاعيات برادرش «مهدي» نيز توضيح داد: در رابطه با مهدي، هنوز اعاده دادرسي يا همان ماده 18 انجام نشده، منتظر فضاي غيرانتخاباتي هستيم که سالم تر باشد و امکان تعامل بيشتري وجود داشته باشد تا اعاده دادرسي را ارائه دهيم.
وي به پافشاري مهدي هاشمي براي پوشش رسانه اي جلسات محاکماتش اشاره کرد و گفت: هر هفته که به ديدار مهدي ميرويم بحث پخش محاکماتش از طريق رسانهها را مطرح ميکند. اين موضوع را براي پخش جلسات از طريق صدا و سيما يا ساير رسانهها را پيگيري ميکنيم تا بي گناهي مهدي ثابت شود.
وي در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران درخصوص حملههايي که اخيراً از طرف برخي تندروها نسبت به آيت الله هاشمي صورت ميگيرد، گفت: تخريب درصورتي که سازماندهي شده باشد مورد پسند هيچکس نيست بخصوص اينکه از محل بودجه بيت المال، شکل بگيرد و سازماندهي شود ولي اگر نقد سازنده باشد مورد استقبال خانواده و آقاي هاشمي خواهد بود.
سؤال يکي ديگر از خبرنگاران با اين مضمون مطرح شد که «گروههاي مختلف از واژه نفوذ که اخيراً مقام معظم رهبري مطرح کردند، برداشتهاي متفاوتي داشتند و هر اقدام و حرکتي را بنا بر نفوذ تلقي کردند»، هاشمي در پاسخ به اين پرسش بيان داشت: فکر ميکنم صحبتهاي مقام معظم رهبري، بسيار روشن و واضح بود و به نظر ميآيد تفسيرهاي مختلف، اين موضوع را مقداري پيش مردم گنگ ميکند.
وي تصريح کرد: منظور مقام معظم رهبري از نفوذ اين بود که با توجه به اينکه مذاکراتي انجام شده، ممکن است خداي نکرده اين احساس در دل دشمنان و بعضاً کساني که دنبال براندازي هستند ايجاد شود که از طريق اينگونه مذاکرات، ضعفي در ميان مردم يا سياستمداران ايران ديده شود و از آن طريق، نفوذي اتفاق بيافتد.
معاون دانشگاه آزاد اسلامي ادامه داد: نبايد غير از اين به موضوع نگاه شود و همه بايد مواظب باشيم که مذاکرات با غربيها و دشمنان، احساس ضعف را در آنها تزريق نکند و اين احساس ضعف باعث نشود که آنها خطايي را انجام بدهند و انقلاب اسلامي را از درون، تضعيف کنند.
وي اظهار داشت: به نظر ميرسد در رابطه با اين موضوع، تفسير غلط يا سوءاستفاده جناحي از صحبتهاي مقام معظم رهبري صورت گرفته و همانطور که رييس جمهوري اشاره داشتند بايد از اين موضوع پرهيز شود.
اختلاف ميان آيت الله هاشمي رفسنجاني و حجت الاسلام سيد حسن خميني، خبرسازي دروغ است
هاشمي در ادامه پاسخ به سؤالات خبرنگاران، وجود اختلاف ميان آيت الله هاشمي رفسنجاني و حجت الاسلام سيد حسن خميني را تکذيب کرده و آن را نوعي خبرسازي دروغ دانست.
وي درعين حال تاکيد کرد: مجلس خبرگان اهميت بسيار بالايي دارد و شان آن بسيار والاست که نبايد سياسي شود ولي حضور افرادي همچون سيد حسن خميني در چنين تشکيلاتي بسيار مثبت است و گروههاي ديگري که شرايط شرکت در انتخابات را دارند حتماً بايد حضور پيدا کنند.
هاشمي يادآور شد: آيت الله هاشمي که پيشتر خودشان اعلام حضور در انتخابات خبرگان کردهاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]