تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821236306




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کنترل آفت مگس مدیترانه در بیش از 2000 هکتار از باغات کرمانشاه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کنترل آفت مگس مدیترانه در بیش از 2000 هکتار از باغات کرمانشاه
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از مبارزه غیرشیمیایی علیه مگس میوه مدیترانه در سطح 2150 هکتار از اراضی این استان خبر داد که همچنان ادامه دارد.


به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از مبارزه غیرشیمیایی علیه مگس میوه مدیترانه در سطح 2150 هکتار از اراضی این استان خبر داد که همچنان ادامه دارد.


فرهاد شریفی افزود: در سال جاری به منظور کنترل آفت مگس میوه مدیترانه ای در سطح حدود هفت هزار هکتار با تله و فرومون ردیابی انجام گردید که پس از ردیابی در سطح 2150هکتار مبارزه انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: این سطح از مبارزه شامل 1200 هکتار مرکبات، 400 هکتار انجیر، 350 هکتار هسته‌داران و 200 هکتار انار و خرما است.
شریفی سپس به تشریح روش‌های مبارزه پرداخت و تصریح کرد: مبارزه با استفاده از فرومون، انواع تله،  کارت زرد و ماده جاذب پروتئین هیدرولیزات انجام شده و تمام هزینه‌های مبارزه از محل اعتبارات استانی و ملی و به صورت رایگان است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه آفت میوه مدیترانه‌ای یک آفت پلی فاژ و چند نسلی است، گفت: این آفت می‌تواند تمام محصولات باغی استان را تهدید و به اکثر درختان میوه حمله کند.
وی علائم خسارت آفت میوه مدیترانه‌ای را به صورت تغییر رنگ در محل تخمیر آفت بر روی میوه، ایجاد پوسیدگی و لهیدگی میوه در اثر فعالیت لارو آفت مذکور و در نهایت باعث ریزش میوه برشمرد.
وی افزود: لاروهای کامل آفت 6-8 میلی متر طول دارد و دارای بدن غیر شفاف، سفید رنگ، بدون پا به رنگ غذای خورده شده در میوه آلوده مشاهده می‌شود.
شریفی با بیان اینکه حشره کامل آفت کوچکتر از مگس خانگی است، خاطرنشان کرد: حشره کامل به اندازه 4 تا 5 میلیمتر بوده و دارای رنگ زرد با رگه‌های قهوه‌ای روی شکم، پا و لکه‌های روی بال است.
وی مبارزه با آفت میوه مدیترانه‌ای را در دو مرحله اعلام و تصریح نمود: این دو مرحله شامل ردیابی و مدیریت کنترل آفت می‌باشد که در ردیابی آفت از ظهور تغییرات جمعیتی مگس میوه در منطقه آگاه شده و می‌توان با بررسی نتایج ردیابی استراتژی کنترلی مناسب را جهت کنترل آفت اتخاذ نمود.
گفتنی است: مگس میوه مدیترانه‌ای از دهه 1350تا سال 1379 در کرمانشاه مشاهده نشد، اما از همین سال به بعد در این استان دیده شده و جزو آفات قرنطینه‌ای است.

انتهای یپام/








اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

كرمانشاه در اجراء و احداث زير ساخت شهرك‌های كشاورزي جزء استان‌های برتر كشور
مدير گروه تلويزيونی وزارت جهاد كشاورزي:سالانه180هزار دقيقه برنامه كشاورزي در شبکه های استان توليد و پخش مي شود
کرمانشاه آماده اجرای مطلوب سرشماری کشاورزی است.
جهت گیری ها در بخش کشاورزی باید بر مبنای توسعه تجارت و خدمات بازرگانی باشد





۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن