واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۴:۵۳ق.ظ)
رئيس جامعة المصطفي العالميه: با استفاده از هنر، الگوهاي مناسبي به جامعه منتقل کنيم موج - قم - رئيس جامعة المصطفي تأکيد کرد: کانون، مساجد، مراکز فرهنگي، حوزه و دانشگاه بايد نگاهي ويژه به موضوع هنر داشته باشند؛ چراکه از اين طريق مي توان الگوهاي مناسبي را به جامعه منتقل کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رئيس جامعة المصطفي العالميه ضمن بازديد از مؤسسه فرهنگي قرآني تبيان، گفت: انقلاب اسلامي و 8 سال دفاع مقدس، نمونه بارزي از فداکاري، همت، اراده قوي و راسخ جوانان بسيجي همراه با تفکر و انديشه اسلامي بوده است.
وي با بيان اين مطلب که جهاد سازندگي از تجربه هاي گرانسنگ دوران انقلاب بود که توانست راه انقلاب را در بسياري از عرصه ها به شکوفايي برساند، گفت: متأسفانه امروز نتوانستيم از اين جايگاه به درستي بهره برداري کنيم.
حجت الاسلام و المسلمين عليرضا اعرافي با بيان اين مطلب که امروز با شور و شعور بسيجيان مي توان بسياري از قواعد را تغيير و در عرصه هاي گوناگون علمي موجب حيرت همگان شد، خاطرنشان ساخت: جامعه جوان و بسيجي ما ثابت کرده است که براي هر فعاليتي نيازمند به اراده، فکر، روحيه، شعور و حماسه بسيجي داريم؛ نه تئوري هاي از پيش طراحي شده.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با رد اين تفکر که کارهاي بزرگ با طراحي، فکر و تئوري هاي از پيش تعيين شده به موفقيت مي رسد، تصريح کرد: بسيج با روحيه فوق العاده خود بارها در مکان هاي گوناگون ثابت کرده که مي تواند با داشتن شور و حماسه همراه با انديشه و حکمت، کارهاي بزرگ و ارزشمندي را انجام دهد که مورد حيرت ديگران واقع شده و اين امر به مراتب در انقلاب و دفاع مقدس به وقوع پيوست.
امام جمعه قم با اشاره به اينکه اراده بالاي بسيجيان حکومت 2500 ساله شاهنشاهي را ساقط کرد، گفت: امروز ما براي پيشرفت و تعالي انقلاب در موضوعات گوناگون، نيازمند به همين عنصر بوده و نبايد اجازه داد اين تجربه گران و ذي قيمت، با بي مسووليتي و غفلت برخي از بين برود.
حجت الاسلام و المسلمين اعرافي يادآور شد: انقلاب اسلامي ايران توانست اين تجربه را به عنوان الگو براي ساير کشورها صادر کند و امروز اين کشورها با استفاده از اين تجربيات حکميانه، نهايت استفاده را برده و در برابر دشمنان از جمله تروريست هاي تکفيري النصره و داعش مقابله کنند.
وي با بيان اينکه انقلاب اسلامي مدل هاي گوناگوني از تجربه را به دنيا صادر کرده است، گفت: فعاليت هاي فرهنگي براي موفقيت و بقاء بيشتر، نياز به طراحي، تعريف سند و مطالعه چشم انداز و نظام راهبردي منسجم دارند.
رئيس جامعة المصطفي با بيان اين مطلب که در شرائط حساس فرهنگي قرار داريم، گفت: تا به امروز فعاليت هاي مناسبي صورت پذيرفته و بسيار مناسب بوده است؛ اما اگر بتوانيم جوانان کم اطلاع از مباحث معارفي و ديني را جذب نموده و برنامه ريزي داشته باشيم، به موفقيت هاي بيشتري دست پيدا خواهيم کرد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تأکيد کرد: کانون، مساجد، مراکز فرهنگي، حوزه و دانشگاه بايد نگاهي ويژه به موضوع هنر داشته باشند؛ چراکه از اين طريق مي توان الگوهاي مناسبي را به جامعه منتقل کرد.
امام جمعه قم خاطرنشان ساخت: بسياري از فکرهاي انقلابي و حماسي در دوران انقلاب از مباحث هنري همچون تئاتر، منتشر، توليد و گسترش يافته و اين امر مي طلبد به صورت جدي در اين عرصه ورود کرد.
حجت الاسلام و المسلمين اعرافي در پايان با اشاره به جايگاه شهر مقدس قم، تصريح کرد: اين شهر ظرفيت هاي بسيار خوبي همانند حرم مطهر، مراجع، علما و... داشته و بايد از اين ظرفيت براي بين المللي کردن اسلامي قم نهايت بهره برداري را کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]