واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مقام سازمان ملل خواستار رهبري ژاپن در كمك به توسعه قاره آفريقا شد
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): توكيو- معاون دبيركل سازمان ملل ، ابراز اميدواري كرد كه ژاپن رهبري كمك براي توسعه كشورهاي قاره آفريقا را كه با چالشهاي دراين قاره روبرو هستند بر عهده گيرد.
به گزارش روز چهارشنبه تلويزيون سراسري ژاپن (ان .اچ .كي ) ، خانم " آشا رز ميگيرو" كه تانزانيايي است درمصاحبه اختصاصي با اين شبكه چهارمين كنفرانس بين المللي توكيو براي توسعه آفريقا (TICAD) را فرصتي براي ايجاد يك چارچوب جديد براي تامين كمكهاي جهاني در راستاي توسعه اين قاره توصيف كرد.
به گزارش ايرنا به نقل از ان .اچ .كي ، ميگيرو، افزود: در جريان برگزاري اين كنفرانس با رهبري ژاپن ، موضوعات و چالشهايي كه قاره آفريقا هم اينك با آن روبرو است ، مطرح خواهد شد.
وي از فقر،نرخ بالاي مرگ و مير ناشي از بيماريها، بخصوص مرگ و مير مادران و نوزادان و درگيري و خشونت در قاره آفريقا به عنوان بخشي از چالشهايي فراروي اين قاره ياد كرد و از جامعه جهاني خواست تا در راستاي مقابله با اين مشكلات در كشورهاي قاره آفريقا، همكاري كنند.
معاون دبيركل سازمان ملل ،گفت : اين كنفرانس بايد در زمينه هشدارهاي مربوط به تاثيرات شديد گرمايش جهاني بر كشورهاي واقع در قاره آفريقا به بحث و تبادل نظر بپردازند.
ميگيرو، از بروز خشكسالي و سيل در كشورهاي واقع در قاره آفريقا به عنوان نشانه هايي از تغييرات آب و هوايي و گرمايش جهاني ياد كرد و گفت : نتيجه اين بلايا بروز وبا ، ديگر بيماريهاي مسري در اين منطقه و همچنين كمبود غذا در اين قاره خواهد بود.
چهارمين كنفرانس بين المللي توكيو براي توسعه آفريقا(TICAD) روز چهارشنبه با حضور روساي بيش از چهل كشور آفريقايي در شهر بندري يوكوهاما در مجاورت توكيو ، آغاز بكار كرد.
كنفرانس توسعه آفريقا نخستين بار در سال 1993 ميلادي به ميزباني ژاپن در توكيو پايتخت اين كشور با همكاري برخي سازمانهاي بين المللي از جمله سازمان ملل متحد،برنامه توسعه ملل متحد (UNDP) و بانك جهاني و با تمركز بر اهميت قاره آفريقا و ضرورت توسعه آفريقا آغاز بكار كرد.
اين كنفرانس كه پس از آن به نام كنفرانس توكيو براي توسعه آفريقا معروف شد ، هر پنج سال يكبار برگزار مي شود .
موضوع كنفرانس امسال "به سوي آفريقاي پرطراوت : قاره موفقيت و اميدواري " است و ارتقاي رشد اقتصادي در آفريقا، ايجاد اعتماد در خصوص امنيت بشري در راستاي دستيابي به اهداف توسعه هزاره و تحكيم صلح و ثبات و توجه به مسايل زيست محيطي و موضوعات مرتبط با تغييرات آب و هوايي از جمله محورهاي اساسي مورد بررسي و تبادل نظر در اين نشست بين المللي است .
آساق **280**1438**1366
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 266]