واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۸:۵ب.ظ)
رئيس اورژانس کشور در نمايشگاه مطبوعات خبر داد: برگزاري بزرگترين مانور غيرنظامي در کشور موج-رئيس اورژانس کشور گفت: در اين مانور در مجموع 7 دانشگاه علوم پزشکي از قطب جنوب شرق کشور در محدوده اي به ميزان 25 درصد خاک کشور با برگزاري مانور زلزله فرضي ميزان آمادگي عملياتي خود را ميسنجند.
به گزارش خبرگزاري موج،امين صابري نيا با حضور در غرفه وب دا در نمايشگاه مطبوعات، با اعلام اين خبر افزود: بيش از يک هزار و 20 نفر از کارکنان بهداشتي، درماني وزارت بهداشت و ديگر ارگانهاي درگير با حوادث و بلاياي طبيعي مانند سازمان هلال احمر، بهزيستي، نيروهاي نظامي و انتظامي و استانداري کرمان در اين مانور حضور خواهند يافت.
وي با بيان اينکه اين مانور کاملاً عملياتي است افزود: نخستين گروه از مانور از 85 کيلومتري جيرفت به محل حادثه اعزام خواهند شد تا ميزان هم افزايي و چگونگي همکاريهاي بين بخشي را ارزيابي کنيم.
صابري نيا افزود: فرضيه و سناريو اين مانور در روز اول زلزله 6.4 ريشتري است که در آن 13 هزار مصدوم فرضي و 6 هزار و 50 مورد فوتي وجود خواهد داشت که نياز به خدمات بهداشتي و درماني دارند در روز دوم نيز اپيدميهاي موجود که شايد در روز اول به آن توجهي نشده باشد بررسي ميشود.
وي ادامه داد: اين مانور به عنوان اوليه تجربه ما در ارائه خدمات حوادث و بلاياي طبيعي محسوب ميشود که هدف آن بررسي نقاط ضعف و قوت و همچنين تأمين منابع و زيرساختها ميباشد.
رييس اورژانس کشور به آمادگي کامل وزارت بهداشت در ايام اربعين حسيني اشاره کرد و گفت: تمام دانشگاههاي علوم پزشکي کشور در اين ايام آمادگي مناسبي جهت مقابله با حوادث احتمالي را دارند و وزارت بهداشت نيز در قالب تيمهاي مختلف آماده خدمات رساني به زائرين حسيني ميباشد.
وي رويکرد وزارت بهداشت در ايام اربعين را تأمين امنيت سلامت در درون مرزهاي کشور عنوان کرد و گفت: در اين زمينه ظرفيت اورژانسهاي پيش بيمارستاني در مرزها با افزايش 100 درصدي و پايگاههاي مراقبتهاي بهداشتي نيز افزايش چشمگيري خواهد يافت به گونه اي که حدود 20 پايگاه مراقبتهاي بهداشتي در مرزها در ايام اربعين فعال ميباشند همچنين ظرفيت بيمارستانهاي نقاط مرزي با عراق و نيروهاي انساني مورد نياز را مورد توجه داريم تا زائرين عزيز با مشکل مواجه نشوند.
دکتر صابري نيا به اقدامات مؤثر بهداشتي براي زائرين اشاره کرد و گفت: آموزشهاي لازم به اين عزيزان در حين سفر در خصوص چگونگي بهداشتي عمل کردن و يا پيشگيري از مصرف مواد غير بهداشتي به آنها ارائه خواهد شد.
وي افزود: در سامانه ثبت نام عتبات عاليات نيز بخشي قرار داشت که زائريني که داراي بيماري زمينه اي خاص بودند در هنگام ثبت نام آن قسمت را پر ميکردند و از اين طريق به ما اعلام شد تا اين افراد را با مراقبتهاي ويژه مورد توجه قرار دهيم.
صابري نيا همچنين به استقرار يک پايگاه اورژانس پيش بيمارستاني در فاصله هر 5 تا 10 کيلومتر در نقاط مرزي با عراق در ايام اربعين اشاره کرد و از آمادگي کامل 2 بالگرد اورژانس اهواز و کرمانشاه به منظور حوادث احتمالي و ارائه خدمات به مردم خبر داد.
رئيس اورژانس کشور در بخش ديگري از سخنان خود با تأکيد بر اينکه تاکنون بررسيهاي توسعه اي اورژانسهاي پيش بيمارستاني در بيمارستانهاي کشور انجام شده است، افزود:خوشبختانه کارهاي اوليه جهت تأمين منابع مورد نياز انجام شده و اميدواريم به سرعت به مرحله اجرايي برسد؛ ضمن اين که تا کنون 30 درصد اورژانسهاي پيش بيمارستاني هدف ما براي توسعه اقدام کردهاند.
صابري نيا در پايان يادآور شد: اميدواريم همان گونه که هتلينگ در خدمات بستري بيمارستانها به خوبي اجرا شد بتوانيم هتلينگ و بهسازي اورژانسها را نيز با همان موفقيت ارتقا دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]