واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۷:۱۹ب.ظ)
دوچرخه سواران گردشگر ظرفيتي براي معرفي جاذبههاي تاريخي قم موج- مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم بر ظرفيت دوچرخه سواران گردشگر جهت معرفي جاذبههاي تاريخي و زيارتي قم تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، عيسي رضايي، مديرکل ميراث فرهنگي اين اداره کل در مراسم استقبال از دوچرخه سواران گردشگر طرح نوشهر تا بوشهر (خزر تا خليج) با اشاره به اينکه استان قم 359 آثار تاريخي ثبتي و 12 منطقه نمونه گردشگري است گفت: برخي از آثار تاريخي و مناطق گردشگري از جمله تيمچه بازار، مقابر گنبد سبز، تپه قلي درويش و کاروانسراي پاسنگان جز آثار شاخص هستند که بايد از ظرفيت دوچرخه سواران گردشگر بهره براي معرفي اين آثار استفاده کرد.
وي افزود: حضور دوچرخه سواراني که از نوشهر با هدف معرفي کنوانسيون جهاني راهنمايان 2017 وارد اين استان شدهاند و از آثار تاريخي قم بازديد ميکنند فرصت مناسب براي معرفي جاذبههاي تاريخي و گردشگي قم است تا با شناساندن اين آثار بتوانيم ميزبان گردشگران داخلي و خارجي باشيم.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم با بيان اينکه استان قم يک شهر زيارتي و تاريخي است گفت: اين استان با آثاري چون تپه قلي درويش نماد هفت هزار ساله اين شهر را به نمايش در آورده است اين آثار تاريخي بازگوي قدمت تاريخي استان قم است؛ ضمن اينکه حرم مطهر حضرت معصومه (س) به عنوان نگين اين شهر زمينه حضور گردشگران داخلي و خارجي را فراهم ساخته است.
رضايي ادامه داد: طبق کاوشهاي صورت گرفته در بسياري از آثار و اماکن تاريخي قم در تپه صرم کهک، ديرگچين، تپه شاد قلي خان و محوطه قلي درويش جمکران نشان ميدهد که استان قم از لحاظ بعد تاريخي و فرهنگي غني است.
وي با اشاره به اينکه بايد از تمام ظرفيت براي معرفي آثار تاريخي استفاده کرد گفت: آثار تاريخي نماد فرهنگي يک ملت است از اين رو بايد هويت فرهنگي را شناخته و براي نسل جوان معرفي کنيم اين در حالي است که برخي از آثار تاريخي قم براي مردم نا شناخته است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم افزود: اين اداره کل به معرفي و بهره برداري فرهنگي مردم از آثار تاريخي و جاذبههاي گردشگري قم در قالب چاپ و توزيع بستههاي فرهنگي از جمله کتاب، توليد فيلم، تهيه بروشورهاي فرهنگي به سه زبان فارسي، عربي و انگليسي و برپايي نمايشگاه پرداخته است تا اين آثار را گردشگران و طبيعت دوستان معرفي کند.
رضايي ادامه داد: در اين عرصه نيازمند تعاملهاي مختلف از جمله راهنمايان گردشگر، دفاتر خدماتي مسافرتي و اطلاع رساني از طريق رسانههاي جمعي هستيم.
برنامه رکاب زني از نوشهر تا بوشهر (از خزر تا خليج) با مسافتي بالغ بر ۱۴۰۰ کيلومتر به همت راهنمايان از سراسر کشور به جهت معرفي کنوانسيون ۲۰۱۷ در حال اجراست که کل مسير از نوشهر شروع و از مسير از تهران، قم، کاشان، اصفهان، شيراز ميگذرد تا به بوشهر برسد.
اين تيم دوچرخه سوار از آثار زيارتي و تاريخي قم از جمله حرم مطهر حضرت معصومه (س)، تيمچه بازار، شادقلي خوان، تپه قلي درويش، مسجد مقدس جمکران و کاروانسراي پاسنگان بازديد کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]