تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند! زبان را عذابى دهد كه هيچ يك از اعضاى ديگر را چنان عذابى ندهد. زبان گويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867406755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز انتخابات پارلمانی میانمار


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آغاز انتخابات پارلمانی میانمار
مردم میانمار امروز(یکشنبه) در اولین انتخابات سراسری این کشور طی 25 سال گذشته به پای صندوق‌های رای رفتند، اقدامی که بزرگترین گام این کشور جنوب شرق آسیا از دیکتاتوری به سمت دموکراسی محسوب می‌شود.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز، انتظار می‌رود حزب آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی‌خواه میانمار بتواند بیشترین آرا را از آن خود کند.
 
حدود 30 میلیون تن برای شرکت در انتخابات پارلمانی که بیش از 90 حزب در آن رقابت می‌کنند واجد شرایط هستند. رقابت اصلی بین حزب لیگ ملی برای دموکراسی به رهبری آنگ سان سوچی و حزب حاکم اتحادیه همبستگی متشکل از اعضای خونتا است.
 
تعدادی از احزاب دیگر از اقلیت‌های قومی که 40 درصد از جمعیت 52 میلیونی میانمار را تشکیل می‌دهند نیز در این انتخابات رقابت می‌کنند.
 
اعتبار این انتخابات زیر سوال است چراکه اولین بار است که 500 هزار رای‌دهنده واجد شرایط از اقلیت مسلمانان روهینجای میانمار از شرکت در انتخابات منع شده‌اند. دولت روهینجاها را خارجی می‌داند در صورتی که آنها نسل‌ها در میانمار زندگی کرده‌اند. در کل اعلام شده است که حدود چهار میلیون تن مجاز به شرکت در انتخابات نیستند و این امر نگرانی‌هایی درباره عادلانه بودن این انتخابات بوجود آورده است.
 
حدود 11 هزار ناظر محلی و بین‌المللی بر 40 هزار حوزه رای‌گیری نظارت دارند. تدابیر امنیتی برای انتخابات امروز در میانمار بسیار شدید است و بیش از 40 هزار پلیس ویژه برای نظارت بر حوزه‌های رای‌گیری آموزش دیده‌اند و بسیاری از رستوران‌ها و مغازه‌ها نیز تعطیل هستند.
 
حزب لیگ ملی برای دموکراسی متعلق به سوچی در آستانه این انتخابات گفت: به طور مشکوکی تعداد بسیار زیادی برگه رای‌گیری در برخی نقاط منتشر شده؛ به طور مثال یک خانواده در یانگون 38 برگه رای‌گیری دریافت کرده است. تنش‌های مذهبی که با اقدامات ناسیونالیست‌های بودایی علیه اقلیت مسلمان میانمار تشدید می‌شود نیز کمپین انتخابات را خدشه‌دار کرد.
 
یک معلم 55 ساله پس از آنکه رای خود را به نفع لیگ ملی برای دموکراسی در یانگون در صندوق انداخت، گفت: من تلاش خود را برای تغییر و برای برقراری دموکراسی انجام دادم. امیدوارم همه چیز در این رویداد تاریخی خوب پیش برود.
 
آنگ سان سوچی جزو اولین کسانی بود که رای خود را به صندوق انداخت، خودروی وی نیز از بین جمعیت خبرنگاران و عکاسان در مقابل حوزه رای‌گیری یانگون عبور کرده و این برنده جایزه صلح 70 ساله رای خود را به صندوق انداخت.
 
انتظار می‌رود نتیجه این انتخابات یک روزه به زودی منتشر شود.
 
مقامات می‌گویند برندگان کرسی‌های پارلمانی تا پایان امروز اعلام خواهند شد اما نتیجه نهایی زودتر از عصر دوشنبه منتشر نخواهد شد.
 
آنگ سان سوچی براساس قانون اساسی‌ که توسط خونتا نوشته شده قارد به کسب کرسی ریاست‌جمهوری نیست اما سوچی می‌گوید اگر اکثریت را به دست آورد و بتواند نخستین دولت منتخب میانمار را تشکیل دهد بدون توجه به قانون اساسی قدرتش بالاتر از رئیس‌جمهور خواهد بود.
 
حزب لیگ ملی برای دموکراسی به تنهایی یا با متحدانش برای تشکیل یک دولت و انتخاب رئیس‌جمهور خودشان باید بیش از دوسوم کرسی‌ها را به دست آورند.



منبع: ایسنا


۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن