تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870947585




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دبیر اجرایی کنفرانس پسا تحریم البرز:صنعت ایران می تواند جهانی شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


دبیر اجرایی کنفرانس پسا تحریم البرز:صنعت ایران می تواند جهانی شود استان‌ها > البرز - پس از گذران دورانی سخت و نفس گیر در اقتصاد ایران و بحران ها و چالش های زیادی که صنعت ما از سر گذرانده است ، بسیاری از چشم ها امید به شرایط پس از تحریم و رونق احتمالی بازار داشته است . استان البرز به عنوان یکی از قطب های صنعتی کشور با دارا بودن هزاران واحد صنعتی فعال و دهها واحد صنعتی در کلاس جهانی سهم بسزائی در اقتصاد آینده اقتصادی کشور ایفا خواهد کرد .

به گزارش خبرآنلاین البرز،چندی پیش اولین کنفرانس ملی چالش ها و فرصت های پساتحریم به همت خانه مدیران البرز و اتاق بازرگانی استان البرز در کرج برگزار شد که این کنفرانس خروجی های بسیار خوبی نیز در پی داشت . در این کنفرانس امیر حسین جلیلی دبیر اجرایی ادعایی را در سخنرانی خود مطرح کرد مبنی بر اینکه صنعت ایران پتانسیل جهانی شدن را دارد ، در همین خصوص با وی گفتگویی انجام دادیم که میخوانید .
در سخنرانی خود ادعا کردید روزی شاهد حضور کالاهای ایرانی در بازارهای اروپا خواهیم بود.با وضعیت فعلی صنعت ایران فکر نمیکنید این یک پیش بینی خیلی دور از دسترس باشد؟
ما بیست درصد در حال پیش بینی آینده و هشناد درصد قادر به خلق آن هستیم!
چند مثال میزنم: آیا بیست سال پیش ، صادرات خودرو از مالزی دور از دسترس بنظر نمیرسید؟
آیا ده سال پیش تولید آیفون در چین یک ایده عجیب نبود؟
ما باید به خودمان ایمان داشته باشیم...
• در میان انتقاد های پی در پی از کیفیت و قیمت و بهره وری صنعت در ایران، بر چه مبنایی معتقدید که پتانسیل رقابت در بازار های جهانی در صنایع ایران وجود دارد؟
o در وهله اول، من در مورد کل صنعت ایران صحبت نمیکنم. منظور من کسر کوچکی از صنایع است که در یک دهه گذشته،با تحمل تمام سختی ها و مشقات ناشی از تحریم و سیاست های سختگیرانه، نه تنها همچنان زنده مانده،بلکه رشد و جهش هم داشته!
این صنایع که بیشتر در حیطه کسب و کارهای کوچک و متوسط هستند، نه از یارانه های قابل ذکر استفاده کرده اتد، نه رانت و نه حمایت های غیر منطقی گمرکی و قانونی. فقط و فقط به دلیل مدل درست کسب و کار و نبوغ و توان شخص مدیر توانسته اند به این جایگاه دست یابند.
• فکر نمیکنید تحریم ها و عدم حضور محصولات با کیفیت باعث این مزیت ها شده باشد؟آیا با برداشته شدن مرزهای اقتصادی و ورود کالاهای با کیفیت به بازار ایران،همچنان این صنایع قدرت رقابت خواهند داشت؟
o نکته بسیار ظریفیست!
طی سالهای اخیر، نبرد بازار در ایران بیشتر بر سر قیمت بوده و نه کیفیت! دلیل آن هم یکی انحصار چین در صادرات محصول به ایران و دیگری رکود اقتصادی کشور بوده که قدرت خرید را کاهش داده است.
اما طی دهه آینده،پیش بینی میشود با بهبود فضای اقتصادی، و تکثر در حضور کالاها در بازار، رقابت به سمت کیفیت سوق پیدا کند.
باید بدانیم در کشوری که یک قرن با خام فروشی ارتزاق کرده، و با فرهنگ تولید مسرف و یارانه ای که داشته ایم، رقابت بر سر قیمت تمام شده کار به مراتب سخت تریست نسبت به رقابت بر سر کیفیت!
یعنی اگر مدیری توانسته در ایران از نظر قیمت تمام شده با چین رقابت کند،قطعا با تغییر نگرش خود میتواند در جنگ کیفیت نیز حرفهای زیادی برای گفتم داشته باشد!
• منظورتان از تغییر نگرش چیست؟
o طی برخوردهای های بی شماری که با مدیران صنعتی کشور داشته ان، به این نکته دست یافته ام که عمده دلیل عدم پیشرفت و توسعه کسب و کارهای ایران را نه در ضعف دانش و مهارت، بلکه در محدودیت های ذهن و نگرش باید جستجو کرد!
بسیاری از صنعتگران خوش فکر و پر تلاش را دیده ام که علیرغم محصولات فوق العاده قدرتمند و توان بسیار زیاد،حتی اعتماد به نفس معرفی محصول خود به بازار جهانی را ندارند!
یا اینکه آنقدر نگاه سنتی به کسب و کار دارند که بدنبال کسب دانش و مهارتهای مدرن مدیریتی نمیروند.
در حالیکه محصولاتشان قابلیت رقابت در بازار بسیاری از کشورهای جهان را دارد.
باید بدنبال ایجاد این خودباوری و کشف ارزشهای پنهان در دل این صنعت خسته و زخم خورده باشیم. و امیدوارم به یاری ایزد منان، بتوانیم نقشی ماندگار در بزنگاه توسعه ایران عزیز ایفاء نماییم.    

کلید واژه ها: استان البرز -




شنبه 16 آبان 1394 - 14:45:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن