تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812142143




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کامرسانت تحلیل کرد: چرا کسی نمی‌تواند جای الهام علی‌یف را بگیرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کامرسانت تحلیل کرد: چرا کسی نمی‌تواند جای الهام علی‌یف را بگیرد؟
روزنامه روسی کامرسانت در تحلیلی به بررسی روند انتخابات پارلمانی در جمهوری آذربایجان پرداخته است.
آفتاب :  روزنامه کامرسانت در تحلیلی به قلم ماکسیم یوستن که برگزاری انتخابات پارلمانی در جمهوری آذربایجان را از نزدیک مشاهده کرده است، قبل از همه به جو آرام این کشور در آستانه انتخابات و کمبود تبلیغات انتخاباتی و پوسترهای نامزدها اشاره می کند.


نگارنده می نویسد: تنها نیروهای سیاسی که در 60 از 125 حوزه انتخاباتی نامزدهای خود را معرفی کردند، از حق استفاده رایگان از زمان تلویزیونی برخوردار بودند که هیچ یک از احزاب مخالف نتوانست به این گستره فعالیت دست یابد در حالی که حزب حاکم ینی آذربایجان (آذربایجان جدید) از این حق داوطلبانه دست کشید. البته یک دیپلماتیک از اتحادیه اروپا در باکو گفت که دولت علی یف مخصوصاً از بحث های بیش از حد اجتناب کرد زیرا این کشور که در مقایسه با ممالک دیگر خاور میانه جزیره ثبات محسوب می شود، به علت افت شدید قیمت های نفت با مشکلات معینی روبرو می شود.


در ادامه این تحلیل آمده است: در ماه فوریه نرخ برابری ارز ملی کاهش یافت و قیمت های داخلی بالا رفت و مخالفان توانستند در جریان مبارزه انتخاباتی بر مسایل اجتماعی تأکید کنند ولی مقامات رسمی کشور چنین چیزی را نمی خواهند و فقط تلاش می کنند تا ثبات داخلی را حفظ نمایند.


به گزارش خبرآنلاین،گفتنی است نمایندگان 15 حزب در انتخابات اخیر شرکت کردند و 757 نامزد مدعی 125 کرسی پارلمانی شدند. در میان عوامل بی ثبات کننده می توان به استعفای اخیر الدار محمودوف وزیر امنیت ملی اشاره کرد که بیش از ده سال در این مقام کار کرده بود. به دنبال وی چهار ژنرال وزارت امنیت برکنار و هفت نفر بازداشت شدند. با وجود اینکه این افراد را به باج گیری از تجار متهم می کردند، منابع مطلع روزنامه کمرسانت در مسکو گفتند که الدار محمودوف با موساد اسراییلی روابط بیش از حد نزدیکی برقرار کرده بود و گویا از قبل اطلاعات مربوط به پرتاب موشک های بالدار روسی از دریای خزر به مواضع نیروهای افراطی در سوریه را در اختیار اسراییلی ها گذاشته بود.


در همین راستا ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اجلاس سران جامعه مشترک المنافع در آستانه در این مورد با الهام علی یف همتای آذربایجانی خود گفتگو کرد و رهبر آذربایجان روز 18 اکتبر بعد از بازگشت از قزاقستان ژنرال محمودوف را برکنار کرد. سرگئی مارکوف رئیس گروه نظارتی روسی گفتگوی مدنی در انتخابات آذربایجانی معتقد است که این قضیه نشان دهنده وجود گفتگوی ثمربخش و تماس های خوب بین سران دو کشور است. به گفته مارکوف، با عنایت به اینکه سرویس های ویژه مسکو و باکو با هم تعامل ایده آلی دارند، حل مسأله محمودوف و رفع سوء ظن بسیار مهم بود.


مارکوف افزود که روسیه حاضر است در شرایط کنونی که غرب فشار خود بر این کشور را شدت بخشیده و حاضر است از انتخابات ایراد بگیرد، به باکو کمک کند. نویسنده دیدگاه های مختلف کارشناسان سیاسی داخلی را می آورد که برخی از آنها این انتخابات را عادی و غیر دمکراتیک دانستند و دیگران توجه حکومت به حل و فصل مسایل اجتماعی را علت محبوبیت الهام علی یف در کشور عنوان کردند.


یک دیپلمات اروپایی به نویسنده این مقاله گفت که اوضاع آذربایجان از اوضاع کشورهایی که گویا دمکراسی بیشتری دارند (مانند گرجستان، مولداوی و اوکراین) به مراتب بهتر است. با وجود بمب تأخیری سیاسی چون ناگورنی قره باغ، در آذربایجان ثبات داخلی حفظ شده است.بر همین اساس به گفته این دیپلمات غربی در حال حاضر کسی نمی تواند جای الهام علی یف را بگیرد.




تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن