واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: سيدحسن خميني: پيام تاريخساز انقلاب اسلامي بازگشت بشريت به معنويت است
گروه سياسي: پيام تاريخساز انقلاب اسلامي بازگشت بشريت به معنويت بود، بعد از انقلاب اسلامي رشد معنويت در دنيا زياد شده و ظهور جريانهاي معنويتگرا افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)ب ه نقل از واحد خبر جماران، هشتمين همايش فرماندهان دفاع مقدس در آستانه نوزدهمين سالگرد ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامي عصر روز سهشنبه با سخنراني حجتالاسلام والمسلمين سيدحسن خميني در حسينيه جماران برگزار شد.
نوه امام راحل(ره) با اشاره به برهههايي از تاريخ معاصر ايران به برشمردن دلايل اضمحلال ارتش پهلوي و اشغال كشور در زمان جنگ جهاني دوم پرداخت و گفت: ارتشي توان مقاومت دارد كه عقبه آن در درون خانههاي ملت باشد؛ زيرا اقتدار نيروهاي مسلح نه با اتكا به اسلحه كه به پيوند آنان با مردم است.
وي با اشاره به برخي خاطرات فرماندهان نظامي رژيم شاهنشاهي افزود: ارتش در آن هنگام از مردم انقطاع پيدا كرده بود و به همين دليل است كه نيروهاي تا بن دندان مسلح ژاندارم منطقه با اولين حضور اجتماعي مردم در انقلاب اسلامي فرو ميريزند؛ چرا كه ارتش شاهنشاهي به درجههاي نظامي وابسته بود.
فرزند يادگار امام در ادامه با اشاره به ارتباط نيروهاي مسلح در دوران دفاع مقدس با مردم و امام(ره)، جنس دوران دفاع مقدس را بدون مشابه دانست و خاطرنشان كرد: آن چه در اين دوران اتفاق افتاد، گفتني نيست و نميتوان آن همه جانفشاني را تبيين كرد. چگونه ميشود يك نفر پيش امام گريه كند و از ايشان بخواهد تا دعا كنند كه او شهيد شود؟ حماسه حسين فهميده با مكانيسمهاي نظامي دنيا قابل تحليل نيست، در جنگهاي كلاسيك امروزي به هيچ عنوان قابل توجيه نيست يك نفر خود را زير تانك بيندازد، اين با فلسفه دنياي امروز كه با اصالت لذت اداره ميشود نميخواند.
نوه امام خميني افزود: اين كه امروز فريادمان بلند است كه چرا فرهنگ جهاد و شهادت به نسلهاي بعدي منتقل نشده، در اين ريشه دارد كه اين فرهنگ گفتني نيست، بايد از دل برآيد. صرفا با سخنراني و تبليغ نميشود اين فرهنگ را پديد آورد. وقتي فضاي اين فرهنگ پيش بيايد و يك نفس مسيحايي در جامعه دميده شود، فرهنگ دفاع مقدس هم ايجاد ميشود.
سيدحسن خميني طلوع خورشيد امام(ره) را منشا تحول جامعه دانست و با نقل خاطرهاي از رهبر كبير انقلاب اسلامي گفت: نيروهاي مسلح در يك ارتباط دو سويه با امام و مردم جاودانه و مقتدر شدند. اين مثلث وقتي معنا پيدا ميكند كه هر سه ضلع رهبري، مردم و نيروهاي مسلح در كنار هم باشند.
فرزند يادگار امام تفاوت ايشان با ساير رهبران هم عصرشان را در رابطه عارفانه و عاشقانه امام و امت دانست و تصريح كرد: مردم در سيماي امام و جوهره صداي ايشان صوتي را ميشنيدند كه اين صوت قبل از اين كه پرده گوش آنها را نوازش كند، جان و دل آنان را سيراب ميكرد.
سيدحسن خميني در ادامه انقلابها را داراي سه مرحله و نوع سياسي، اجتماعي و تاريخساز برشمرد و افزود: انقلاب اسلامي ايران از دو مرحله سياسي و اجتماعي خود با موفقيت عبور كرده و به لحاظ تاريخسازي كماكان ادامه دارد و اين مرحله انقلاب اسلامي مردم ايران را با ديگر انقلابها متمايز ميسازد.
وي با بيان اين كه هر انقلابي براي تاريخ پيامي دارد گفت: پيام تاريخساز انقلاب اسلامي بازگشت بشريت به معنويت بود، بعد از انقلاب اسلامي رشد معنويت در دنيا زياد شده و ظهور جريانهاي معنويتگرا افزايش يافته است.
فرزند يادگار امام خميني پديد آمدن گفتمان جديد و احياي معنويت در دنياي امروز را مرهون پيروزي انقلاب اسلامي دانست و ادامه داد: پيش از انقلاب اسلامي تمام جريانهاي مبارز فلسطيني صبغه ناسيوناليستي داشتند و آن چه جهت اين جريانها را تغيير داد پيروزي انقلاب بود.
نوه حضرت امام با تاكيد بر اين كه انقلاب اسلامي از نظر پيام تاريخي خود هنوز ادامه دارد و همه موظفيم روحيه انقلابي را در جامعه حفظ كنيم، اظهار داشت: ادامه اين انقلاب سربازان انقلابي خود را ميخواهد. اين سربازان انقلابي به شرطي موفق ميشوند كه در مردم و جامعه خود ريشه داشته باشند و مردم به شرطي در كنار سربازان خود ميمانند كه جامعه را در فضاي مغناطيسي و معنوي انقلاب قرار دهيم و جامعه وقتي در اين فضا پايدار خواهد ماند كه ياد و نام امام خميني به عنوان مظهر، نماد و پرچم انقلاب اسلامي در آن جاودانه باشد.
پيش از سخنان نوه امام راحل، امير دريابان علي شمخاني و دكتر محسن رضايي به ايراد سخن پرداختند. اين مراسم با مرثيهسرايي حاج صادق آهنگران و اقامه نماز مغرب و عشا به امامت حجتالاسلام والمسلمين سيدحسن خميني به پايان رسيد.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 352]