تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816870712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باقرزاده: تاکید آموزش باید بر مراحل ابتدایی در جامعه باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: باقرزاده: تاکید آموزش باید بر مراحل ابتدایی در جامعه باشد معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکید آموزش باید بر مراحل ابتدایی در جامعه باشد اما در کشور ما بیشتر تاکید بر روی آموزش عالی است.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ آبان ساعت 14:13

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، علی باقرزاده در جلسه تببین آموزش اولیای بی‌سواد دانش آموزان با حضور جمعی از مدیران نواحی و مناطق استان در معاونت سواد آموزی قم، با گرامیداشت یاد و خاطره 1000 دانش آموز و معلم شهید افزود: آموزش حق هر انسانی با هر دین، قومیت و نژاد است و ما طبق آموزه‌های دینی و اسناد ملی و قوانین بر آموزش تاکید داریم. معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: استعداد انسان با آموزش شکوفا و موجب حیات طیبه متعالی می‌شود، از این رو هر چه در این حوزه سرمایه گذاری شود دارای ارزش است.
 
وی در خصوص اهمیت جایگاه آموزش در رشد و توسعه عنوان کرد: بر همین اساس در طول دو سال گذشته دنیا به این نتیجه رسید تا سهم آموزش را در کشورهای خود افزایش دهند؛ اخیرا کتابی از بان کی مون در حوزه آموزش در مدتی که دبیرکل سازمان بین الملل بود ترجمه شد که در آن به نقش مهم آموزش در کره جنوبی را به تصویر می‌کشد.
 
باقرزاده ادامه داد: در این کتاب می بینیم که کره جنوبی وقتی پس از جنگ جهانی دوم به سمت نابودی پیش رفت و بسیاری از منابع خود را از دست داد، مقوله آموزش موجب شد تا این کشور دوباره روی پای خود بایستد و خود را مجهز سازد.
 
وی خاطرنشان کرد: در جهان دو تصمیم مهم در مورد ضرورت آموزش گرفته شد و در اسناد بین‌المللی و آموزشی و حقوق بشر آمد تا امر آموزش در سطح جهان به خوبی نهادینه شود.
 
وی با اشاره به سفر وزیر به پاریس نیز گفت: وزیر آموزش و پرورش جهت شرکت در سی و هشتمین کنفرانس عمومی دوسالانه عمومی یونسکو به کشور فرانسه سفر کرد تا در نشست عالی وزرای آموزش کشورهای عضو سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی ملل متحد یونسکو در جهت تصویب چارچوب عمل آموزش 2015 تا 2030 در پاریس شرکت کند.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: اجباری شدن و رایگان بودن آموزش ابتدایی در قانون اساسی اکثر کشورها آمده است البته ما در قانون اساسی تنها بر رایگان بودن تاکید داریم چرا که اجباری بودن و جریمه سنگین برای والدین از نظر فقهی در قانون ما حذف شده است.
 
وی افزود: برای افرادی که فرصت سواد آموزی در دوران کودکی را از دست داده اند تدابیری در جهت کسب سواد اندیشیده شده است که این مساله در بسیاری از کشورها پیشینه دارد و ما معتقدیم پیامبر اسلام(ع) موسس حرکت سواد آموزی بوده است.
 
باقرزاده در مورد بازدهی آموزش به افراد بی سواد تصریح کرد: تاکید آموزش باید بر مراحل ابتدایی در جامعه باشد اما در کشور ما بیشتر تاکید بر روی آموزش عالی است در این باره باید دید وقتی دولت در قانون اساسی برای ما سالانه 250 میلیارد تومان اعتبار می گذارد آیا به بازدهی لازم دست می یابیم.
 
وی در این خصوص بیان کرد: طبق پژوهشهای بین المللی، آموزش دارای نتایج ارزشمندی است در این زمینه سواد آموزی موجب کاهش فقر و افزایش توان در افراد می گردد. همچنین یافته‌های علمی اثبات کرده که سطح سواد منجر به افزایش طول عمر و سلامتی می شود و مرگ و میر کودکان زیر یک سال در میان والدین با سواد تا 50 درصد کمتر است.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در ذات علم شرافتی است که به انسان اعتماد به نفس و حرکت به سوی تعالی می بخشد و حتی طبق یافته ها هر کس در حد متوسطه تحصیل کرده باشد میزان درآمد 27 درصد بیش از سایر اقشار کم سواد می باشد ضمن اینکه سواد و آموزش زمینه جامعه پایدار را ایجاد می کند.
 
وی خاطرنشان کرد: طبق یافته‌های علمی سطح سواد والدین در رشد و تعالی فرزندان نیز دخیل است تا جایی که سطح سواد والدین تاثیر زیادی بر موفقیت تحصیلی فرزندان دارد و این امر آمار بالایی را در کشور نشان می داد به طوری که اگر والدین دارای سطح تحصیلی دیپلم به بالا باشد استعداد فرزندان شان در تحصیل بیشتر است.
 
باقرزاده گفت: والدین با سواد ظرفیت‌های علمی فرزندان خود را افزایش می دهند در این باره مدیران مدارس جایگاه مهمی در آموزش و سواد آموزی والدین دارند البته دعوت به باسواد کردن کاری دشوار است اما امکان پذیر می باشد.
 
وی در پایان عنوان کرد: ما در برنامه‌ای دو ساله در استان قم 1460 نفر را تحت پوشش سواد آموزی در مدارس قرار داده‌ایم و تعداد 3676 نفر باقی مانده که به طور کلی 29 درصد از والدین بی‌سواد آموزش های لازم را اخذ کرده‌اند که این رتبه پایینی در سطح کشور به شمار می‌رود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن