واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۳۲ب.ظ)
رشد ۱۲ درصدي صدقات جمعآوري شده در ۶ ماهه نخست سال موج - معاون توسعه مشارکتهاي مردمي کميته امداد، از رشد ۱۲ درصدي صدقات جمعآوري شده در ۶ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، مصطفي خاکسار با بيان اين که در ۶ ماهه نخست امسال ايرانيان ۱۳۹ ميليارد و ۸۴۵ ميليون تومان صدقه دادهاند، گفت: سال ۹۳ طي اين مدت مردم خير و نيکوکار کشورمان ۱۲۴ ميليارد و ۸۰۸ ميليون تومان صدقه پرداخت کردهاند.
وي با اشاره به درآمد صدقات در سال ۹۳ به مبلغ ۲۵۵ ميليارد و ۳۵۹ ميليون تومان تصريح کرد: بيشترين درآمد صدقات در سال ۹۳ مربوط به استانهاي تهران، اصفهان، خراسان رضوي و مازندران بوده است.
معاون مشارکتهاي مردمي کميته امداد گفت: استانهاي خراسان جنوبي، گلستان، سمنان طي شش ماهه نخست امسال بيشترين رشد جمع آوري صدقه را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتهاند.
خاکسار افزود: کمکهاي حاصل از محل مشارکتهاي مردمي صرف هزينه تأمين جهيزيه، اعطاي وامهاي قرضالحسنه کارگشايي و يا راه اندازي طرحهاي عمراني براي خانوادههاي نيازمند تحت پوشش و نيازمندان ميشود.
وي در ارتباط با راه اندازي صندوقهاي الکترونيکي يادآور شد: هم اکنون تعداد صندوقهاي الکترونيکي درتهران ۲۰۰ دستگاه است که فقط با کارت شهروندي امکان پرداخت وجوهات به اين صندوقها وجود دارد، اما؛ در تلاش هستيم تا امکان پرداخت با کارتهاي شتاب را نيز به امکانات اين صندوقها اضافه کنيم و اين صندوقهاي الکترونيکي را در شهرهايي چون مشهد، شيراز و تبريز توسعه دهيم.
معاون مشارکتهاي مردمي کميته امداد افزود: براي الکترونيکي کردن صندوقهاي صدقات اقدامات اساسي در حال اجرا است تا بهره وري براي کمک به مستمندان از اين طريق افزايش يابد، چراکه؛ بيشترين جابجايي تراکنشهاي مالي مشارکتهاي مردمي از طريق خدمات الکترونيک صورت ميگيرد.
خاکسار با بيان اين که طرح ايجاد صندوق الکترونيکي صدقات از سال ۹۱ مطرح شده است، خاطرنشان کرد: بسياري از ايستگاههاي مترو، پايانههاي مسافربري، راه آهن، برخي فروشگاههاي بزرگ و همچنين برخي ديگر از شهرها و استانهاي پايتخت مجهز به صندوق الکترونيکي صدقات شدهاند.
وي افزود: شيوههاي نويني براي ايمن سازي صندوق صدقات در حال بررسي است تا خارج کردن صدقات از منفذ صندوق به هيچ وجه امکان نداشته باشد. با اين شيوهها راه ايمن براي دريافت کمکهاي مردمي و کاهش هزينهها را دنبال ميکنيم.
خاکسار همچنين از اختصاص درگاه اينترنتي اختصاصي براي کمکهاي مردمي به کميته امداد نيز خبر داد و گفت: در نظر داريم درگاه اينترنتي را که قابل دسترسي از طريق اينترنت، تلفن ثابت و موبايل باشد با يک شماره ثابت و ملي راه اندازي کنيم که اکنون ۸۰ درصد اين سامانه طراحي شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]