تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871022865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقال بدهي‌هاي راه‌آهن به دولت از سوي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۴۰ب.ظ)
مدير عامل شرکت راه‌آهن خبر داد: انتقال بدهي‌هاي راه‌آهن به دولت از سوي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي موج - ساير رسانه ها؛ مدير عامل شرکت راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران با اشاره به تأييد انتقال بدهي‌هاي راه‌آهن به دولت از سوي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي، از صفر شدن بدهي‌هاي اين شرکت به سيستم بانکي کشور تا دو ماه آينده خبر داد.
ايسنا نوشت:
محسن پورسيدآقايي درباره بدهي ۶ هزار ميليارد توماني شرکت راه‌آهن به بانک‌ها گفت: به اين دليل که همه اين بدهي‌ها در اجراي طرح‌هاي دولت قبل بوده طبق ماده ۶ قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير و ارتقاي نظام مالي کشور اين بدهي‌ها، بدهي دولت به شمار مي‌آيد. در ماده قانوني يادشده اين نکته آمده است که بدهي شرکت‌هاي دولتي که در راستاي اجراي طرح‌هاي قانوني دولت ايجاد شده و سازمان مديريت و برنامه‌ريزي آن‌ها را تضمين کرده مي‌تواند با تأييد سازمان حسابرسي و تصويب هيأت دولت به دولت واگذار شود.
مدير عامل شرکت راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران با يادآوري اين که اقداماتي براي واگذاري اين بدهي‌ها به دولت صورت گرفته است، افزود: در اين راستا نامه‌اي به وزارت امور اقتصاد و دارايي و سازمان حسابرسي ارسال کرديم و فرايند قانوني براي انتقال اين بدهي‌ها به دولت آغاز شده است. بانک مرکزي هم اخيرا در نامه‌اي به معاون اول رياست جمهوري اعلام کرده که اين بدهي‌ها به دليل اين که به تأييد سازمان مديريت و برنامه‌ريزي رسيده در راستاي تکاليف قانوني وزارت راه و شهرسازي بوده است و بايد براي انتقال اين بدهي‌ها به دولت تسريع شود.
وي با بيان اين که تا زماني که اين بدهي‌ها به نام شرکت راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران باشد، راه‌آهن نمي‌تواند از تسهيلات قانوني براي اعطا به شرکت‌هاي خصوصي و خارجي استفاده کند، افزود: قانون اجازه نمي‌دهد که شرکت‌هاي دولتي تا زماني که بدهي دارند تسهيلات جديد بگيرند و يکي از مشکلات راه‌آهن براي استفاده از منابع خارجي و فاينانس‌ها همين موضوع است.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اقدامات انجام شده در اين مدت و تأييد سازمان مديرت و برنامه‌ريزي اظهار اميدواري کرد: تا ۲ ماه آينده اين بدهي‌ها با طي کردن فرآيند قانوني خود به دولت منتقل و به تبع آن مشکلات راه‌آهن در جذب سرمايه خارجي برطرف شود.
در ماده ۶ قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير و ارتقاي نظام مالي کشور آمده است: مواردي که بدهي‌هاي شرکت‌هاي دولتي با تأييد سازمان حسابرسي، ناشي از تکاليف قانوني بوده است و بر اساس حکم قانوني، دولت مجاز به تضمين بازپرداخت آن‌ها شده است و همچنين بدهي شرکت‌هاي مادر تخصصي ناشي از تعهدات دريافت تسهيلات براي اجراي طرح‌ها و پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري که بعدا سهام آن‌ها يا به شکل دارايي در چهارچوب مقررات قانوني مربوط واگذار شده ليکن تعهدات مذکور به شرکت جديد التأسيس منتقل نگرديده است و سهام آن‌ها با رعايت مقررات قانوني مربوط واگذار شده است، با پيشنهاد وزارت امور اقتصادي و دارايي و تصويب هيأت وزيران به بدهي دولت منتقل مي‌شود و طبق ماده (۱) اين قانون و يا از محل اعتبارات مصوب مربوط در قوانين بودجه سنواتي مورد تسويه قرار مي‌گيرد.
سرمايه دولت در شرکت‌هاي مادر تخصصي مربوط، معادل مبالغ بدهي‌هاي انتقال‌يافته موضوع اين ماده به دولت، افزايش مي‌يابد.
گزارش اجراي اين ماده هر شش ماه يک‌بار توسط وزارت امور اقتصادي و دارايي به کميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي و ديوان محاسبات کشور ارسال مي‌شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن