تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس فرزندش را ببوسد ، خداوند عزّوجلّ براى او ثواب مى نويسد و هر كسى كه او را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803032265




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقد منصفانه هیچگاه خط قرمز مطبوعات نبوده است


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

مدیر مسئول روزنامه جام جم در گفتگو با ایرنا؛ نقد منصفانه هیچگاه خط قرمز مطبوعات نبوده است مدیر مسئول روزنامه جام جم گفت: نقد، خط قرمز مطبوعات و رسانه ها نیست اما تاکید بر منصفانه بودن آن همیشه در دستور کار بوده است.
 

به گزارش جام جم آنلاین ، مراد عنادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، درباره اهمیت نهادینه شدن شعار بیست ویکمین جشنواره مطبوعات تحت عنوان «نقد منصفانه پاسخ مسئولانه» اظهارداشت: یکی از وظایف رسانه به طور مشخص اطلاع رسانی است اما رسانه ها هیچ گاه نباید از موضوع نقد در تمامی شئون آن از جمله نقد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و.. غافل شوند.

وی افزود: این وظیفه مطبوعات و رسانه هاست که زوایای پیدا و پنهان اتفاقات و اخبار را نشان دهند و به عنوان زبان افکار عمومی، سخنان و اتفاقات را به نقد و چالش بکشد.

توجه به اخلاق رسانه ای از دیگر موضوعاتی بود که عنادی درباره آن توضیح داد: رسانه ها باید همیشه بر اخلاق و حریم ها توجه داشته باشند. نقد منصفانه با تحریب و سیاه نمایی مرز مشخصی دارد که باید رعایت شود و رسانه ای که مرزها و حریم ها را رعایت نکند، بدون شک در دام سیاه نمایی خواهد افتاد.

مدیر مسئول روزنامه جام جم اظهار داشت: منتقدان اگر در دام سیاه نمایی بیفتند سخنان آنها به جای نقد چالش گر نقد مخرب خواهد شد و اهداف سیاسی و جناحی از سخنان آنها برداشت می شود که شنونده و خواننده کمتری را نیز خواهد داشت.

عنادی تاکید کرد: بنابراین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری ها با انتخاب شعار «نقد منصفانه پاسخ مسئولانه»، می خواهد به اصحاب رسانه و مطبوعات توجه دهد که نقد، خط قرمز مطبوعات و رسانه ها نیست، اما تاکید بر منصفانه بودن آن همیشه در دستور کار بوده است.

این کارشناس فرهنگی گفت: مسئولان کشور برای تنویر افکار عمومی و خودچالش گری باید فرهنگی را ایجاد کنند تا نقد آسیب شناسانه و دلسوزانه پذیرفته شود و کشور به سمت اصلاح حرکت کند.

وی با بیان اینکه در این معادله از یکسو پاسخ گویی مسئولان و از سوی دیگر نقد مطبوعات نیاز است، افزود: اگر مسئولان پاسخ گو باشند و مطبوعات را یار خود بدانند طبیعتاً آسیب شناسی و رفتار درست در جامعه با سرعت بیشتر و دقیق تری پیش خواهد رفت.

به گفته عنادی تعامل دوسویه بین مسئولان و رسانه ها مخصوصا در مسائل اجتماعی می تواند خیلی، تاثیر گذار باشد و در پیشبرد اهداف، سرعت بیشتری بخشد.

وی درباره نقش رسانه در آسیب شناسی موضوع شایعه و تب داغ این پدیده در میان مردم نیز، گفت: به لحاظ روانشناسی و جامعه شناسی مخالف خوانی همیشه برای عامه مردم جذابیت داشته است. وقتی یک خبرنگار جریان مخالفی را مطرح می کند، جذابیت این خبر باعث می شود فرد فراتر از نقد حرکت کند و وارد حریم خصوصی شود، در این شرایط افراد جامعه باید هوشمندی داشته باشند و از این اخبار بپرهیزند.

عنادی درباره گسترش فضای مجازی در میان عامه مردم و اخبار کذبی که بعضاً از این طریق منتشر می شود نیز، توضیح داد: شبکه اجتماعی یک پدیده ای ست که روز به روز در حال گسترش است و سرعت اخبار در این فضا بسیار بالا است اما آنچه در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد؛ اینکه چقدر اخبار مبتنی بر واقعیت است و مسئولیت فرد انتشار دهنده خبر چه مقدار است.

مدیر مسئول روزنامه جام جم ادامه داد: فضای مجازی برخلاف رسانه ها که به اهمیت و صحت و سقم خبر دقت دارند، اما در این فضا هر کسی به خودش اجازه می دهد خبری را به اشتراک بگذارد، بنابراین چنین فضایی باعث شده میزان آسیب پذیری بالا باشد.

وی افزود: در این فضا طبیعی ست، افرادی که خبرها را به اشتراک می گذارند افراد حرفه ای در کار خبر نیستند و برآیند آن باعث بروز شایعه می شود.

عنادی تاکید کرد: رسانه های مسئول و پاسخ گو، باید روشنگری کنند و افکار عمومی هم، هر خبری را تایید و قبول نکنند، چرا که اعتماد بیش از حد به شبکه مجازی با توجه به موضوعاتی که مطرح شد، خیلی منطقی به نظر نمی رسد.

این کارشناس فرهنگی خاطرنشان کرد: باید رسانه ها در این زمینه نیز ورود کنند و با فرهنگ سازی مناسب، افکار عمومی را به سمت استفاده درست از فضای مجازی با توجه به سرعتی که در انتقال اخبار در این زمینه وجود دارد، سوق دهند.


 


سه شنبه 12 آبان 1394 ساعت 12:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن