تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835550943




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

براي بهبود محيط زيست بايد الگوي زندگي مردم تغيير کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ آبان ۱۳۹۴ (۱۵:۵۸ب.ظ)
آيت الله ابراهيم اميني؛ براي بهبود محيط زيست بايد الگوي زندگي مردم تغيير کند موج - نماينده مجلس خبرگان رهبري، با اشاره به اينکه در گذشته افراد از سلامتي بيشتري برخوردار بودند، گفت: علل رشد و پيدايش بيماري‌هاي جديد در شرايط زيست محيطي بررسي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه سفر به استان قم با آيت الله اميني، نماينده مجلس خبرگان رهبري و عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم، ديدار و گفت و گو کرد.
نماينده مردم قم در مجلس خبرگان رهبري، با اشاره به اينکه در گذشته افراد از سلامتي بيشتري برخوردار بودند، گفت: علل رشد و پيدايش بيماري‌هاي جديد در شرايط زيست محيطي بررسي شود.
آيت الله ابراهيم اميني روز دوشنبه در ديدار با معصومه ابتکار و مسوولان سازمان محيط زيست، از مشکلات مردم در زمينه زيست محيطي سخن گفت و تاکيد کرد: بيماري‌هاي ناشي از آلودگي‌هاي زيست محيطي افزايش پيدا کرده است.
وي اظهار کرد: با وجود تلاش‌هايي که در زمينه محيط زيست صورت گرفته است مشکلات مردم هنوز به جاي خود باقي هستند.
وي ادامه داد: در زمان‌هاي گذشته شاهد اين گونه بيماري‌ها نبوده‌ايم و مردم از سلامت بهتري برخوردار مي‌بودند و درمان‌ها نيز تأثير بهتري داشتند.
آيت الله اميني اضافه کرد: داروهاي شيميايي که اکنون توسعه پيدا کرده‌اند عامل بسياري از بيماري‌ها هستند اما در گذشته پزشکان با داروهاي گياهي درمان مي‌کرده‌اند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: سم پاشي که براي مبارزه با آفات است موجب بيماري است و هرمقدار که سم پاشي افزايش پيدا مي‌کند آفت نيز افزايش پيدا مي‌کند و در گذشته که سم پاشي وجود نداشت، آفت هم وجود نداشت.
وي ادامه داد: اخيراً برخي با تصرفاتي که در ميوه‌ها انجام مي‌دهند تا زود رس شود در حالي که چنين کاري مي‌تواند تأثير فراواني در ايجاد بيماري‌ها داشته باشد همچنين استفاده از کودهاي شيميايي نيز تأثيرات فراواني مي‌تواند داشته باشد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، اظهار داشت: در اين قسمت تغييري احساس نمي‌شود و کشاورزان هرگونه کاري که بخواهند انجام مي‌دهند در نتيجه بيماري‌هاي افزايش پيدا مي‌کنند و دولت بايد دارو و درمان آنها را تهيه کند.
وي ضعف در معنويت را عامل افزايش بيماري دانست و بيان داشت: بيماران همگي به دارو دل بسته‌اند اما توجه به اين که خداوند است که شفا مي‌دهد را فراموش کرده‌اند و افسردگي و خودکشي در گذشته به اين مقدار وجود نداشته است و اين حالات به دليل ضعف در معنويت ايجاد مي‌شوند.
بنا بر اين گزارش، معصومه ابتکار نيز در ديدار با آيت الله ابراهيم اميني عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: نخستين جلسه هيات دولت يازدهم به احياي درياچه اروميه اختصاص يافت و از آن روز مصوبه‌هاي مختلفي براي بهبود شرايط محيط زيست کشور به تصويب رسيد.

وي با اشاره به اهميت توجه به مساله آب، گفت: خشک‌سالي، تغيير اقليم و کمي بارندگي و نحوه مصرف در بخش کشاورزي موجب از بين رفتن تالاب‌ها و منابع آبي مي شود که بايد در حوزه کشاورزي با اصلاح مصرف و به‌کارگيري روش‌هاي نوين آبياري از هدررفت آب جلوگيري کنيم.
وي، مساله کشاورزي درقم را مورد توجه قرار داد و افزود: تغيير الگوي کشت بايد دراين استان به طور جدي انجام شود و سفره‌هاي زيرزميني و تالاب‌ها حفظ شود، چراکه خشک شدن تالاب‌ها زمينه تشکيل کانون گرد و غبار را فراهم مي‌کند.
ابتکار همچنين با بيان اينکه دولت توجه ويژه اي به اصلاح صنايع دارد اظهار داشت: فرايند صنعتي شدن را قبول داريم ولي بايد صنايع به صنايع پاک تبديل شود و ايجاد آلودگي نکند.
وي صنايع قم که به شکل‌هاي مجاز و غير مجاز فعاليت دارند را مورد اشاره قرار داد و گفت: اين صنايع نبايد باعث آلودگي هوا شوند.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست به مساله مهم آلودگي هوا در کشور اشاره کرد و افزود: اين مساله در قم با توجه به افزايش جمعيت و افزايش تردد خودروها بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.
وي با بيان اينکه مردم بايد از هواي سالم برخوردار باشند گفت: مردم نيز بايد در اين حرکت دولت ورود پيدا کنند و در زندگي فردي نکاتي که رعايت آنها منجربه حفاظت از محيط زيست مي شود را رعايت کنند.
ابتکار تصريح کرد: در حوزه آموزش و پرورش و حوزه هنري اقدامات فرهنگي خوبي در مساله حفاظت از محيط زيست انجام شده است اما نکته قابل توجه اين است که در بخش دين و فرهنگ و مساله حفاظت محيط زيست بايد اقدام‌هاي کاربردي تري را انجام دهيم.
وي به برگزاري همايش‌هاي اسلام و محيط زيست در شهرهاي قم و تهران در دولت هشتم اشاره کرد و افزود: مراکز پژوهشي محيط زيست درحوزه هاي علميه شکل گرفته که اين اقدام، بسيار مناسب است.
معاون رئيس جمهوري گفت: بايد بتوانيم معارف ديني را با استفاده از دانش روز، کاربردي کنيم که مردم با استفاده از معارف سهم مهمي در حفاظت از محيط زيست داشته باشند.
وي اعلام کرد: براي اواخر سال جاري همايش اسلامي محيط زيست را پيش بيني کرده‌ايم و همايشي بين المللي با سازمان ملل را نيز دراوايل سال آينده در تهران برگزار مي کنيم.
وي گفت: رهبران اديان الهي دراين همايش که با موضوع محيط زيست است، دعوت خواهند شد.
ابتکار افزود: در اين موضوع حوزه‌هاي علميه مي‌توانند در ايجاد جريان سازي فکري در جهان تشيع، جهان اسلام و بين اديان الهي گام‌هاي بيشتري بردارند تا شاهد ثمرات آن براي جامعه باشيم.
وي در ادامه، بحث بقاياي کود و سموم در اراضي کشاورزي را مورد اشاره قرار داد و گفت: اين بحث در سازمان حفاظت محيط زيست دنبال مي شود و چند نوع سم را ممنوع کرديم که به وزير کشاورزي نيز اعلام شد.
وي گفت: بعضي از اين سموم علاوه بر عوارض زيادي که به همراه دارد باعث از بين رفتن حشرات مفيد در کشاورزي مي شود.
به گفته وي، بحث استفاده از روش‌هاي تلفيقي مبارزه با آفات کشاورزي از موضوع‌هاي مکاتبه سازمان حفاظت محيط و وزارت جهاد کشاورزي است که بايد در نحوه استفاده از کودها به سمت مصرف صحيح گام برداريم.
معاون رئيس جمهوري همچنين تغيير الگوي زندگي، کم شدن تحرک مردم، آلودگي‌هاي محيط زيست، افزايش گرد و غبار و دورشدن از طبيعت را از عامل‌هاي بيماري زا در زندگي امروز مردم کشور برشمرد و افزود: بايد الگوي زندگي تغيير کند و تحرک و ورزش در زندگي روزانه مردم وارد شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود يکي از اقدام‌هاي بسيار مهم سازمان حفاظت محيط زيست را جلوگيري از قاچاق پرندگان شکاري فوق العاده ارزشمند عنوان کرد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست امروز در سفر به شهر مقدس قم در همايش وحدت حوزه و دانشگاه در فرهنگ سازي و مطالبه گري اقتصاد مقاومتي سخنراني کرد. سخنراني و شرکت در همايش جنبش دانشجويي در دانشگاه صنعتي قم، ديدار با حجت الاسلام اعرافي رئيس جامعه المصطفي، بازديد از مرکز موضوع شناسي فقهي و موزه فقه و زندگي، شرکت در جلسه شوراي مديريت بحران استان قم و ديدار با مسوولان قضايي و قضات استان از ديگر برنامه‌هاي سفر يک روزه معصومه ابتکار به قم است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن