تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812989703




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از صف دریافت تلفن ثابت


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از اینکه مردم در اکثر شهرها در نوبت دریافت تلفن ثابت هستند گفت: قرار نبود با خصوصی سازی مخابرات دولتی، انحصار این شرکت به انحصار شبه دولتی تبدیل شود.

به گزارش تراز ، محمود واعظی امروز دوشنبه در مراسم صدور پروانه فعالیت به ۷ اپراتور شبکه ارتباطات ثابت (FCP) ، صدور این مجوزها را در راستای رفع انحصار در عرصه خدمات تلفن ثابت و اینترنت عنوان کرد و گفت: البته نگاه این اپراتور تنها نباید محدود به ارائه سرویس اینترنت و تلفن باشد بلکه باید به نوآوری در کسب و کار نیز فکر کنند.

وی با اشاره به محدودیت ارائه سرویسهای ارتباطی در شهرکهای صنعتی که از سوی وزیر صنعت مورد انتقاد واقع شده است ادامه داد: به وزیر صنعت قول داده ام که با صدور پروانه های جدید در عرصه ارتباطات ثابت، مشکل ارتباط رسانی به شهرک های صنعتی حل شود.

وزیر ارتباطات با تاکید براینکه اپراتورهای FCP باید در اماکنی که کسب و کار صورت می گیرد سرویس پایدار و مناسب عرضه کنند افزود: هم اکنون شاهد هستیم که مردم در اکثر شهرها در نوبت دریافت تلفن ثابت هستند و این برخلاف سیاستهای نظام است.

واعظی با بیان اینکه برخلاف گذشته هم اکنون دیگر واگذاری تلفن ثابت به روز نیست گفت: شاهد آن هستیم که در بسیاری از مراکز مخابراتی در شهرهای مختلف، مردم فرصت نام نویسی تلفن ثابت ندارند و یا اینکه نام نویسی کرده اند اما همچنان در نوبت دریافت قرار دارند.

وی با اشاره به واگذاری پروانه شبکه ارتباطات ثابت به ۷ شرکت، خاطرنشان کرد: این شرکتها باید خلا موجود در بخش مخابرات کشور را پرکنند تا دیگر کسی برای دریافت سرویس در نوبت نماند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه دریافت کنندگان پروانه FCP باید در یک فضای رقابتی سالم با مخابرات رقابت کنند افزود: در زمانی که مخابرات خصوصی سازی شد قرار نبود مخابرات دولتی به انحصار شبه دولتی تبدیل شود بلکه قرار بود مخابرات خصوصی شود تا دیگران هم بتوانند با این شرکت رقابت کنند.

واعظی حجم بازار ارتباطات کشور را ۲۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این حجم می تواند با فعالیت تمامی بازیگران عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات به ۳ برابر افزایش یابد.

به گزارش مهر، در این مراسم علاوه بر اعطای مجوز به ۷ اپراتور برای ارائه خدمات ارتباطات ثابت (FCP ) در کشور، مجوز ارائه خدمات عمومی انتقال داده ها از طریق ارتباطات ماهواره ای (SAP ) به شرکت خدمات انفورماتیک اعطا شد.


منبع: مهر



زمانبندی انتشار: 11 آبان 1394 - 15:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن