واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ آبان ۱۳۹۴ (۱۳:۳ب.ظ)
تلفات انرژي در شبکه توزيع برق تهران بزرگ 7 درصد است موج - مدير عامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ گفت: تلفات انرژي در شبکه توزيع برق تهران بزرگ 7 درصد است که با ارائه آموزشهاي لازم و شناسايي مناطق 21 گانه تهران، براي کاهش آن به 6.5 درصد تا پايان سال برنامه ريزي شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد محمد هاشمي اظهار داشت: رشد و يادگير منابع انساني، تأمين برق مطمئن و پايدار، ارتقاي رقابتپذيري و افزايش رضايت مشترکان و ذينفعان، اهداف و راهبردهاي برنامه استراتژيک اين شرکت است.
وي گفت: شرکت توزيع برق تهران بزرگ با دارا بودن 19 پست انتقال، 105 پست فوق توزيع با هزار و 415 فيدر 20 کيلوولت و 11 هزار و 357 دستگاه پست فشار متوسط، حدود 33 درصد تأسيسات زميني 20 کيلوولت کل کشور را شامل ميشود.
هاشمي افزود: طول شبکه فشار متوسط زميني اين شرکت 6 هزار و 800 کيلومتر (33 درصد کل کشور) و طول شبکه فشار ضعيف آن 12 هزار کيلومتر (26 درصد کل کشور) است که احداث و نگهداري اين تأسيسات زميني و زيرزميني با شرايط کنوني تهران که در آن زمين به ندرت يافت ميشود، بسيار دشوار است.
وي تعداد مشترکان تهران بزرگ را 4.3 ميليون نفر برشمرد که در سال گذشته 19 هزار گيگاوات ساعت از سوي اين شرکت برق به آنان فروخته شده که ارزش آن 18 هزار ميليارد ريال (معادل يک پنجم کل فروش کشور) بوده است.
مدير عامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ با اشاره به پيک بار شبکه، خاطرنشان کرد: پيک بار در سال گذشته چهار هزار و 50 مگاوات بود که اين عدد در سال جاري به چهار هزار و 185 مگاوات رسيد.
وي بيان داشت: هم اينک تلفات بار شبکه توزيع برق تهران به 7.1 درصد رسيده است که نسبت به سال 86 کاهشي حدود 50 درصدي نشان ميدهد.
اين مقام مسوول تأکيد کرد: براي سال جاري کاهش تلفات برق به 6.5 درصد و تا پايان سال آينده به 6 درصد برنامه ريزي شده است که از طريق 12 آيتم در شبکه و 11 آيتم در لوازم اندازهگيري محقق خواهد شد و به اين منظور همه 21 منطقه تهران شناسايي و آموزشهاي لازم ارائه شده است.
هاشمي مديريت مصرف و پيک بار را رسالت اصلي شبکه توزيع برق برشمرد که با توجه به هزينههاي 30 ميليارد ريالي سرمايهگذاري براي توليد هر مگاوات ساعت برق، بسيار مهم است.
وي تصريح کرد: در اين راستا، وظيفه اين شرکت در کنار رسانهها، ارتقاي آگاهي مردم و اطلاعرساني به موقع است تا مصرف را هوشمندانه و با دقت مديريت کنند.
رئيس هيأت مديره شرکت توزيع برق تهران بزرگ ادامه داد: در تهران بزرگ دو هزار و 334 مشترک اداري داريم که هزار و 1150 مگاوات ساعت (معادل 28 درصد کل مصرف) برق مصرف ميکنند.
وي اضافه کرد: افزايش اطلاعرساني عمومي، مديريت مصرف، استفاده حداکثري از نور طبيعي و ساير نورها بخصوص در ساعات پيک مصرف (که شايسته نيست در آن ساعات خانمهاي خانهدار حتي درب يخچال منزل را باز بگذارند)، همگي در راستاي اقتصاد مقاومتي بوده و به نفع اقتصاد کشور است.
هاشمي با اشاره به افزايش سالانه 200 هزار مشترک در کشور و در حال توسعه بودن آن، يادآور شد: در سال جاري 480 مگاوات از طريقههاي مختلف صرفهجويي در مصرف برق انجام شده و براي گذر از تابستان سال آينده نيز صرفهجويي 500 مگاواتي برنامه ريزي شده است.
وي با تأکيد بر لزوم قدرت قراردادي مشترکان که در قالب فيوز به آنان ارائه ميشود، گفت: بايد آموزشهاي لازم به مردم داده شود تا تجاوز از قدرت نداشته باشند که در اين صورت به شبکه صدمه وارد ميکنند.
مديرعامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در صورت عدم تجاوز از قدرت، به هيچ عنوان شاهد قطعي برق در تابستان و زمستان نخواهيم بود.
وي با اشاره به درآمدها و هزينههاي صنعت برق، تصريح کرد: درآمد سالانه صنعت برق 100 هزار ميليارد ريال، اما هزينههاي آن 300 هزار ميليارد ريال است که بر اين مبنا، صنعتي برق صنعتي زيان ده است.
اين مقام مسوول، برق را کالايي بسيار حياتي توصيف کرد که سرمايهگذاري در آن بالا است و بايد در حد ممکن با آگاهيرساني به مردم، در راستاي مصرف بجا، به موقع و هوشمندانه بکوشيم تا در کنار مديريت مصرف برق، از هر گونه آسيب به تأسيسات جلوگيري شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]