تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر گاه بنده‏اى هنگام خوابش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، خداوند به فرشتگان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826013982




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاري کنفرانس بين المللي اقيانوس شناسي خليج فارس در اسفند 94/ مهلت ارسال آثار تا پايان آبان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ آبان ۱۳۹۴ (۱۳:۴۲ب.ظ)
برگزاري کنفرانس بين المللي اقيانوس شناسي خليج فارس در اسفند 94/ مهلت ارسال آثار تا پايان آبان موج- سرپرست پژوهشکده هواشناسي گفت: يکي از اهداف مهم برگزاري کنفرانس اقيانوس شناسي در سطح بين المللي، تاييد و تاکيد بر نقش مهم خليج فارس در منطقه است.
منطقه حساس و استراتژيک خليج‌فارس و تنگه هرمز يکي از مناطق مهم جغرافياي جهان به‌حساب مي‌آيد که همواره در تحولات جهاني تأثيرگذار بوده است. اين منطقه از مهم‌ترين مناطق آبي جهان است که از جهات گوناگون داراي ويژگي‌هاي متمايزي در مقايسه با ساير نقاط جهاني است.
در هزاره دوم پيش از ميلاد، زماني که ايرانيان به ساحل درياي جنوب رسيدند، اين دريا را پارسي يا خليج‌فارس ناميدند و اين منطقه نقش مهمي در تاريخ سرزمين ايران و کشورهاي پيرامون و اقتصاد جهان داشته است.

عباس رنجبر سرپرست پژوهشکده هواشناسي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري موج از برگزاري سومين کنفرانس بين‌المللي اقيانوس‌شناسي خليج‌فارس با شعار «خليج‌فارس و توسعه پايدار» در تاريخ 8-9 اسفند خبر داد.
وي در ادامه خليج‌فارس را يکي از منابع مهم انرژي جهان عنوان کرد و گفت: اين منطقه ازنظر راهبردي در خاورميانه به‌عنوان بزرگ‌ترين و مهم‌ترين مرکز ارتباطي ميان اروپا، آفريقا و شرق آسيا شناخته‌شده است.
رنجبر اظهار کرد: خليج‌فارس ازنظر جغرافيايي و سياسي، تاريخ، استراتژيک، انرژي و تمدن يک پهنه حساس آبي مهم در دنيا محسوب مي‌شود و از همين رو سازمان هواشناسي کشور با همکاري نهادها و دستگاه‌هاي ذي‌ربط و جامعه علمي کشور سومين کنفرانس بين‌المللي اقيانوس‌شناسي خليج‌فارس را برگزار مي‌کند.
سرپرست پژوهشکده هواشناسي تصريح کرد: با توجه به اهميت و جايگاه ويژه خليج‌فارس از جامعه علمي مي‌خواهيم تا به توليد محتواي علمي و پژوهش‌هاي کاربردي در اين زمينه پرداخته و بستر لازم براي مديريت بر مبناي دانش در اين منطقه حساس را فراهم سازند.
وي يکي از اهداف مهم برگزاري اين کنفرانس در سطح بين‌المللي را تائيد و تأکيد بر نقش مهم خليج‌فارس در منطقه و ايجاد پيوند ميان محققان کشورهاي مختلف جهان و ارائه مطالعات و آخرين دستاوردهاي علمي در حوزه‌هاي هواشناسي دريايي، تغيير اقليم، مهندسي دريايي و فناوري‌هاي نوين، علوم دريايي و بهره‌برداري از منابع دريايي، محيط‌زيست دريا، فرهنگ و اقتصاد دريايي عنوان کرد و افزود: سومين کنفرانس بين‌المللي اقيانوس‌شناسي خليج‌فارس جايگاهي براي عرضه آخرين دستاوردهاي علمي اساتيد، دانشجويان، محققان، مردم، متخصصين و .. خواهد بود.
رنجبر از اين گروه‌ها دعوت کرد تا با شرکت و ارسال مقالات، برگزاري کارگاه‌ها و شرکت در همايش به غني‌تر شدن آن کمک کنند.
وي اظهار اميدواري کرد که اين کنفرانس بتواند جايگاهي براي آخرين دستاوردهاي علمي و فعاليت‌هاي پژوهشي مرتبط را براي تبادل‌نظر کارشناسان و صاحب‌نظران و ارائه راهبردهاي مبتني بر اصول توسعه علمي مديريت دانش‌بنيان و توسعه پايدار در اين منطقه حساس و مهم فراهم کند.
وي با اعلام اينکه علاقه‌مندان براي ارسال مقالات خود به اين همايش تا پايان آبان فرصت دارند، از حضور متخصصين بين‌المللي در اين کنفرانس خبر داد.
وي با تأکيد بر اينکه ابعاد هويتي خليج‌فارس به‌عنوان بخشي واحد و جدايي‌ناپذير از ايران حکايت دارد گفت: اميدوار هستيم اين موضوع در اين کنفرانس هم مورد توجه قرار گرفته و از جامعه علمي و مسوولان ساير کشورها درخواست مي کنيم تا با اين موضوع به‌صورت واقعي، همراه ايران شوند.
گفتني است؛ اين کنفرانس در 26 محور برگزار خواهد شد که محيط‌زيست دريايي، فرهنگ و اقتصاد دريا، هواشناسي دريايي، تغيير اقليم، مهندسي دريا و بهره‌برداري از منابع دريايي از مهم‌ترين محورهاي آن به شمار مي‌رود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن