واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آبان ۱۳۹۴ (۲۲:۳۶ب.ظ)
روزانه بيش از ۴۰ تصادف موتورسيکلت در قم رخ مي دهد موج - قم - معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم با اشاره به اينكه روزانه بيش از ۴۰ تصادف موتورسيکلت در قم رخ مي دهد، گفت: 80 درصد تصادف ها در استان قم بر اساس برخورد موتورسوار با عابر پياده است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي قم جلسه مشترک با بهزيستي و دادگستري قم با موضوع کاهش آسيبهاي اجتماعي گفت: روزانه بيش از ۴۰ تصادف موتورسيکلت در قم رخ مي دهد.
وي افزود: اين تصادف ها بر اساس عدم رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي از سوي برخي از راکبان موتورسيکلت و اجراي حرکات نمايشي است.
سرهنگ احمد صادقي افزود: 80 درصد تصادف ها در استان قم بر اساس برخورد موتورسوار با عابر پياده است که هر دو طرف در اين امر مقصر هستند هم راننده که توجه اي به حقوق عابر پياده ندارد و عابر که بدون توجه به قوانين راهنمايي و رانندگي از خيابان ها عبور مي کند، لذا بايد رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي مورد توجه قرار گيرد تا شاهد چنين مباحثي در استان نباشيم.
وي با بيان اينکه معاونت اجتماعي انتظامي قم داراي پنج اداره است، گفت: اين اداره ها شامل اطلاع رساني و افکارعمومي، مستندات و امور هنري، برآورد و مطالعات اجتماعي، آموزش و مشارکت عمومي و مشاوره و مددکاري اجتماعي است.
صادقي افزود: اداره اطلاع رساني و افکار عمومي دستگيري ها و موارد کشف شده پليس را به مردم منتقل مي کند و با رصد افکار عمومي شرايط اجتماعي جامعه را مورد بررسي قرار مي دهد، همچنين اداره مستندات و امور هنري سالانه در راستاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي از جمله مواد مخدر و فضاي مجازي و ساير موارد فيلم هاي کوتاه و بلند و مستند سازي را تهيه مي کند و در اختيار مردم قرار مي دهد.
وي ادامه داد: اداره برآورد و مطالعات اجتماعي مغز فرماندهي است که حوزه هاي کلانتري ها را رصد کرده و آسيب ها را برآورد مي کند و طبق نظر سنجي و گزارش ها کمک فکري را به فرماندهي انتظامي ارائه مي کند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي قم با اشاره به اينکه اداره آموزش و مشارکت عمومي کارشناسان را به مراکز علمي و آموزشي اعزام مي کند، گفت: کارشناسان در مدارس، دانشگاه ها و جلسه هايي با اوليا و مربيان برگزار مي کند و در اين جلسه ها نه تنها به افزايش آگاهي مردم مي پردازند بلکه با پخش کليپ هايي مستند از سطح شهر افراد را نسبت به آسيب هاي اجتماعي هشيار مي سازند.
وي افزود: اداره مشاوره و مدد کاري نيز در کنار بهزيستي و دادگستري مشاوره هاي فردي و اجتماعي را براي خانواده ها ارايه مي کند.
وي با بيان اينکه دستگاه هاي فرهنگي بسياري در استان قم متولي مسائل پيشگيرانه هستند، گفت: در صورتي که اين نهادها با يکديگر همکاري کنند شاهد برون رفت از آسيب هاي اجتماعي خواهيم شد از اين رو سه مرحله براي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي از جمله پيش بيني آسيب ها، شناسايي و درمان بايد مورد توجه قرار گيرد.
صادقي افزود: هر شخصي بايد در جامعه نسبت به آسيب ها حساسيت نشان دهد اگر نظم اجتماعي وجود نداشته باشد، شاهد بروز آسيب ها خواهيم بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]