واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۷:۵۶ب.ظ)
ظرفيت توليد تصفيهخانه 20 درصد بيشتر از وضعيت نرمال است موج - معاون نظارت بر بهرهبرداري شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور گفت: هم اکنون تصفيهخانه و روند آبرساني در شهر ايلام به حالت عادي برگشته و ظرفيت توليد تصفيهخانه 20 درصد بيشتر از وضعيت نرمال است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)، حميدرضا تشيعي براي بازديد از تأسيسات آسيبديده از سيل آب و فاضلاب به استان ايلام سفر کرده است، با بيان اين مطلب گفت: بهرغم افزايش کدورت آب ورودي به تصفيهخانه پس از وقع سيل و رسيدن اين ميزان به حدود 50 هزار واحد، اين تصفيهخانه در کمتر از 24 ساعت وارد مدار شد و در همان روز اول وقوع سيل واحدهاي تصفيهخانه با 70 درصد ظرفيت فعاليت خود را آغاز کردند.
وي ادامه داد: در ساعات پاياني روز پنجشنبه روند آبرساني از چشمههاي «گلگل» که يکي از منابع اصلي تأمين آب ايلام است، نيز از سر گرفته شده و سرانجام در روز جمعه تصفيهخانه آب ايلام به وضعيت نرمال بازگشته و با 100 درصد ظرفيت وارد مدار توليد آب شد.
تشيعي با بيان اين که ميزان توليد آب در تصفيهخانه ايلام در شرايط عادي حدود 750 ليتر در ثانيه است، افزود: با توجه به اين که مردم در منازل خود مشغول شست و شوي آثار برجاي مانده از سيل هستند، بنابراين ظرفيت توليد را به حدود 1000 ليتر در ثانيه افزايش دادهايم.
وي تصريح کرد: هماکنون حدود 95 درصد شبکه آب ايلام آبدار شده و فقط 5 درصد شبکه به دليل آسيبديدگي و آب بردگي از مدار خارج است که تلاش همکاران براي ترميم اين مشکل ادامه دارد.
تشيعي در خصوص روند پشتيباني از ايلام در هنگام بروز سيل گفت: ستاد بحران شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور در روز پنجشنبه و همان ساعات اوليه وقوع سيل در استان ايلام اعلم آماده باش کرد و 12 دستگاه تانکر آبرساني سيار به همراه 100 هزار آب بستهبندي شده از 11 شرکت آب و فاضلاب به شهر ايلام ارسال شد و خوشبختانه با اين اقدام توانستيم آب شرب مورد نياز مردم در زمان قطعي موقت آب در شبکه را تأمين کنيم.
وي افزود: مهمترين مشکل تأمين آب، مربوط به محدوديت برداشت آب از دريچههاي سد ايلام بود که به دليلي کدورت بيش از حد آب در دريچههاي سد، امکان انتقال آب سد براي ساعاتي متوقف شد، اما؛ با استفاده از پمپهاي شناور توانستيم از داخل مخزن سد آب مورد نياز براي تصفيهخانه را انتقال دهيم.
وي تصريح کرد: نياز است سامانههاي شناور با ظرفيت قابل اطمينان در تمامي سدهاي تأمين کننده آب شرب شهرها تأمين کنيم تا به هنگام بروز سيل و بالا رفتن کدورت در دريچهها بتوانيم از نقاط ديگر سد آب مورد نياز شهرهاي آسيبديده را تأمين نماييم.
معاون نظارت بر بهرهبرداري شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور در خصوص رسيدگي به وضعيت روستاهاي آسيبديده از سيل گفت: در اين حادثه، شبکه آبرساني به 100 روستا دچار آسيب شده بود که مشکل 40 روستا بر طرف شده و شبکه آبرساني 20 روستا نيز تا فردا ترميم خواهد شد.
وي ادامه داد: متأسفانه در اثر سيل خطوط انتقال و شبکه آب بقيه روستاها آسيب جدي ديده که تا زمان برطرف شدن مشکل، آبرساني به اين روستاها از طريق تانکر انجام خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]