واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آبان ۱۳۹۴ (۲۰:۴۰ب.ظ)
معاون وزير کار خبر داد: آموزش مهارت 500 هزار نفر در بسيج کارگري موج - معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي از آموزش مهارت 500 هزار نفر در بسيج کارگري (شاغل و بيکار) خبر داد و گفت: آموزشهاي مهارت براساس نيازسنجي که از سوي بسيج کارگري انجام ميشود، انجام خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، کورش پرند، در مراسم امضاي تفاهمنامه با رئيس سازمان بسيج کارگري کشور که در محل سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور برگزار شد، افزود: سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور متولي آموزشهاي کوتاه مدت منطبق با نياز بازار کار است.
وي با اشاره به اين که اين سازمان داراي 700 مرکز دولتي و 14 هزار آموزشگاه آزاد در سراسر کشور است، اظهار داشت: سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور پوشش همگاني آموزش مهارت براي دانش آموزان، دانشجويان، شاغلان، زنان خانهدار، سربازان و زندانيان را بر عهده دارد و سالانه 2 ميليون نفر در آموزشگاههاي دولتي و آزاد مهارت کسب ميکنند.
وي با اشاره به طرح توليد، آموزش، بازاريابي و فروش که از سوي سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور در حال انجام است، گفت: با اجراي اين طرح توانستهايم در برخي از واحدها سطح اشتغال را از 10 نفر به 500 هزار نفر ارتقا دهيم.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور به آموزشهاي مجازي که از سوي اين سازمان صورت ميگيرد، اشاره کرد و گفت: آموزش مجازي مهارت براساس تفاهمنامهاي که بين سازمان و شرکت رايتل (همراه نسل سوم) امضا شده است از طريق موبايل با سيم کارت رايتل انجام ميشود. روز گذشته گزارشي مبني بر اشتغال تعداد قابل توجهي از جوانان در مناطق محروم از طريق اين گونه آموزشها اعلام شد.
وي يادآور شد: نظامهاي آموزشي در سالهاي آينده از طريق Smart Phone انجام ميشود. در آينده نه چندان دور سه اتفاق مهم در حوزههاي فناوري اطلاعات، سلامت health care و همچنين مالي (فاينانس) رخ ميدهد که تغييرات زيادي را در جهان حوزه آموزش ايجاد ميکند.
وي توضيح داد: در حوزه فناوري اطلاعات Massive Open Online Course(دروس برخط فراگير آزاد) که به نام MOOC خوانده ميشود، رخ ميدهد که باعث تحولات اساسي خواهد شد.
پرند با اشاره به موضوع تفاهمنامه گفت: نيازسنجي، برنامهريزي، اجرا و ارزشيابي دورههاي آموزشي منسجم و يکپارچه مورد نياز بسيج کارگري، ايجاد انگيزه و زمينه کارآفريني و اشتغالزايي کارگران به ويژه اعضاي بسيج از طريق بسيج کارآفريني و تشکيل تعاوني و همچنين احصاي نيازهاي آموزشي بنگاههاي اقتصادي از طريق اعضاي تعاونيها از جمله موضوع تفاهمنامه محسوب ميشود.
وي تأمين فضا و امکانات آموزشي، برگزاري ارزشيابي و سنجش مهارت براساس برنامه زمانبندي سازمان و ارائه گواهينامه معتبر در صورت موفقيت در آزمونهاي کتبي و عملي مطابق قوانين و مقررات سازمان را از جمله تعهدات سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور در اجراي اين تفاهمنامه ذکر کرد.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي اظهار داشت: براساس اين تفاهمنامه مربيان مهارت براي بسيج کارگري آموزشهاي لازم را کسب ميکنند.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور از امضاي تفاهمنامه در آينده نزديک با سازمان فني و حرفهاي کشور انگلستان خبر داد و گفت: توافقنامه بين دو کشور رد و بدل شده است و منتظر هستيم که اين تفاهمنامه همکاري در آينده نزديک امضا شود.
وي همچنين از طرح مشترکي با سازمان يونسکو در حوزه کارآفريني خبر داد.
سپس رئيس سازمان بسيج کارگري کشور در اين مراسم گفت: آموزش مهارت براي کارگران بسيج کارگري و افراد فاقد شغل ميتواند تأثير مطلوبي بر روي ارتقا توليد در کشور داشته باشد.
رمضان علي لطفي اظهار داشت: بسيج کارگري داراي ظرفيت فرادستگاهي است که امکان استفاده از اين ظرفيت در سراسر کشور وجود دارد.
وي افزود: براساس اين تفاهمنامه 500 هزار نفر که عضو سازمان بسيج کارگري هستند ميتوانند مهارتي نو و يا ارتقاي مهارت براي انجام کار را کسب کنند.
وي تعهدات بسيج را نيازسنجي آموزشي دورههاي مهارتي مورد نياز اعضاي بسيج و ارائه به سازمان، همکاري در برنامهريزي و تهيه تقويم آموزشي جهت اجراي دورهها و همکاري در اجراي طرحهاي مطالعات بازار کار، منابع انساني و نيازسنجي آموزشي ذکر کرد.
وي مدت اجراي تفاهمنامه را چهار سال اعلام کرد و گفت: در صورت رضايت طرفين تفاهمنامه همکاري دوباره تمديد ميشود.
در ادامه اين مراسم تفاهمنامه همکاري ميان کورش پرند، رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور و رمضان علي لطفي، رئيس سازمان بسيج کارگري، امضا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]