واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آبان ۱۳۹۴ (۲۰:۵ب.ظ)
معاون وزير کشور تاکيد کرد؛ تسريع در برآورد خسارتهاي سيل ايلام/اختصاص 100 ميليارد ريال اعتبار به صورت تنخواه به مناطق سيل زده ايلام موج - معاون وزير کشور و رئيس سازمان مديريت بحران گفت: تا زمان تصويب و تأمين اعتبار در هيات دولت، 100 ميليارد ريال به صورت تنخواه براي رفع نيازهاي ضروري در اختيار استان ايلام قرار داده شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، اسماعيل نجار در نشست ستاد بحران استان ايلام با بيان اينکه برآورد گزارش مربوط به خسارت سيل به هيات دولت منعکس ميشود، اظهار کرد: اين برآورد بايد به منظور تسريع در فرآيند جبران خسارتها و اختصاص اعتبارهاي لازم به سرعت انجام شود.
وي ادامه داد: نمايندگان مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي نيز بايد پيگيريهاي لازم به منظور سرعت بخشي به روند کار در هيات دولت و سازمان مديريت و برنامه ريزي را انجام دهند تا مسير تصويب و تأمين اعتبار به سرعت طي شود.
نجار تاکيد کرد: متاسفانه فرآيند و مسير قانوني تأمين اعتبارهاي بحران طولاني است ولي به صورت دائم در تلاش هستيم اين مسير کوتاه شود.
رئيس سازمان مديريت بحران کشور گفت: تا زمان تصويب و تأمين اعتبار در هيات دولت، 100 ميليارد ريال به صورت تنخواه براي رفع نيازهاي ضروري در اختيار استان ايلام قرار داده شده است.
نجار افزود: آب شرب، پمپهاي کشاورزي، راهها و جادههاي مواصلاتي، پلها، روستاها و تميز کردن شهر از گل و لاي و مصالح ساختماني از جمله مواردي است که بازسازي آنها تحت پوشش ستاد بحران است و اعتبارهاي مورد نياز اين بخشها پس از تصويب هيات دولت پرداخت ميشود.
وي يادآور شد: اولويت اصلي در شهر ايلام، ايمن سازي است و بايد تمام چالهها و نقاط پرخطر و در معرض آسيب شهر به سرعت بازسازي و يا علامت گذاري شود تا از آسيب جاني شهروندان جلوگيري شود.
وي اضافه کرد: مسيرهاي پرخطر با همکاري راهنمايي و رانندگي بايد محصور و مسدود شده و تابلوهاي اخطار براي اطلاع مردم در محل نصب شود.
رئيس سازمان مديريت بحران کشور گفت: خسارت سيل در شهر ايلام بيشتر از ديگر مناطق استان است اما نبايد از شهرهاي ديگر در زمينه خدمات رساني غفلت شود.
استاندار ايلام نيز در اين نشست گفت: فوريت و مساله ضروري کنوني، لايه روبي و پاکسازي منازل خانوارهايي است که در سيل دچار آبگرفتگي شده است.
محمدرضا مرواريد افزود: وجود گل و لاي در منازل علاوه بر اختلال در زندگي عادي مردم احتمال ايجاد مشکلات بهداشتي را نيز در پي دارد.
وي ادامه داد: خود مردم نيز بدليل ترس از عدم بهره مندي از تسهيلات بازسازي به پاکسازي منازل خود اقدام نميکنند که بايد در اين زمينه توجيه شوند.
مرواريد تاکيد کرد: بايد به مردم اطلاع رساني لازم انجام شود که تا زمان مراجعه تيمهاي ارزياب خود خسارات وارده را مستندسازي کرده و سپس نسبت به پاکسازي منازلشان اقدام کنند.
نماينده ايلام در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست گفت: ميزان نارضايتيهاي مردم بالاست و بايد اطلاع رسانيهاي لازم انجام شود تا مردم دچار سردرگمي نشوند.
احمد شوهاني افزود: همه ما از تنگناها و مشکلات مردم اطلاع داريم اما بايد بين مناطق محروم و برخوردار کشور در تخصيص اعتبارات تفاوت قائل شد.
وي ادامه داد: وضعيت در برخي مناطق استان بحراني است و در بسياري از مناطق حاشيه اي سيل همه دار و ندار مردم را با خود برده است و به طور قطع با اين اعتبارها مشکل مردم حل نخواهد شد.
شوهاني اظهار کرد: مردم نگران بارندگيهاي جديد هستند و بايد در اين زمينه چاره انديشي اساسي شود.
رئيس سازمان مديريت بحران کشور صبح امروز به منظور بازديد از مناطق سيل زده و بررسي آخرين اقدامات انجام شده به استان ايلام سفر کرد.
بارش 324 ميلي متري باران در روزهاي گذشته باعث وقوع سيل در ايلام شد بر اثر اين حادثه بيش از 20 هزار واحد مسکوني، تجاري و آموزشي، يک هزار دستگاه خودرو شخصي و بخشي از تاسيسات زيربنايي و راههاي اصلي و فرعي اين استان آسيب ديده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]