تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826676364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطری جدی برای کشور؛ از اعتراض به دفن فرای تا مخالفت با سفرجک استراو


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: خطری جدی برای کشور؛ از اعتراض به دفن "فرای" تا مخالفت با سفر"جک استراو"
مخالفان گاهی در رسانه‌های‌شان به دروغ‌پراکنی روی می‌آورند و گاهی نیز با لشکرکشی خیابانی؛ علیه دولت و برنامه‌های آن شعار می‌‌دهند و گاهی هم دست به‌کار می‌شوند؛ از دیوار سفارتی بالا می‌روند، سنگی در چاه می‌اندازند و گره و زحمتی برای دولت ایجاد می‌کنند. حالا هم در تلاش هستند تا مهمانان و گردشگران خارجی -که دولت روحانی تلاش زیادی برای اعتمادسازی و جذب آن‌ها به کشور انجام داده است- را فراری دهند.
آفتاب : سرویس سیاسی- تعامل ایران با جهان و گشایش فضای داخلی به‌روی سرمایه‌گذاران و ورود گردشگران و مهمانان خارجی به کشور همواره با حساسیت و بعضاً رفتارهای افراطی و زشت برخی افراد و جریان‌های خاص کشور مواجه شده است. این گروه‌ها هر زمانی که زمزمه تعامل و توسعه مناسبات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی ایران با جهان را می‌شنوند، بلافاصله با ابزارها و امکاناتی که در اختیار دارند سعی می‌کنند فضای کشور را به‌گونه‌ای نشان دهند که طرف خارجی احساس کند ایران یک کشور ناامن است. بی‌شک این دسته از افراد و گروه‌ها خواسته یا ناخواسته به گروه‌های خارجی و کشورهایی که شبانه‌روز سعی در ترویج پروژه ایران‌هراسی در افکار عمومی جهان را دارند، کمک بزرگی می‌کنند و چه بسا کاری که این‌ جریان‌های داخلی انجام می‌دهند، گروه‌های خارجی هیچ‌وقت توان انجام آن را در راستای پروژه ایران‌هراسی خود نداشته‌اند.


به گزارش آفتاب، این دسته از افراد و گروه‌های سیاسی که تلاش‌شان برای شکست مذاکرات هسته‌ای و عدم اجرای برجام نقش برآب شده است، حالا نه تنها دست از مخالفت با برجام نکشیده‌اند، بلکه می‌کوشند تا در حوزه‌ها و مسائل دیگر هم در روند توسعه کشور و ایجاد رفاه برای مردم از سوی دولت، کارشکنی کنند. گاهی در رسانه‌های‌شان به دروغ‌پراکنی روی می‌آورند و هر دروغ و تهمتی که می‌‌خواهند به دولت و مسئولان نسبت می‌دهند و گاهی نیز با لشکرکشی خیابانی؛ علیه دولت و برنامه‌های آن شعار می‌‌دهند و گاهی هم دست به‌کار می‌شوند؛ از دیوار سفارتی بالا می‌روند، سنگی در چاه می‌اندازند و گره و زحمتی برای دولت ایجاد می‌کنند. البته آن‌ها وقتی در رسیدن به مقاصدشان ناکام شوند،‌ از روی آوردن به خشونت و تهدید به قتل مسئولان و مخالفان خود نیز هیچ‌گونه ابایی ندارند.


در طول عمر دولت یازدهم نمونه‌های فراوانی از رفتارهای تند و زشت این گروه‌ها در کشور را می‌توان مثال زد؛ از تجمعات و سخنرانی‌های هرروزه علیه توافق هسته‌ای گرفته تا دروغ‌پراکنی علیه وزرا و برنامه‌های فرهنگی و سنگ‌اندازی در روند تلاش دولت برای گشایش فضای سیاسی کشور؛ به صورت زنجیره‌ای دروغی در رسانه‌های‌شان می‌گویند، سپس سوار بر موج این دروغ‌گویی، با تحریک افکار و احساسات برخی افراد که بعضا از حقیقت ماجرا نیز بی‌‌خبر هستند، آن‌ها را به اعتراض علیه دولت وامی‌دارند. حالا هم در تلاش هستند تا مهمانان و گردشگران خارجی -که دولت روحانی تلاش زیادی برای اعتمادسازی و جذب آن‌ها به کشور انجام داده است- را فراری دهند.



خطری برای گردشگری ایران؛ از اعتراض به دفن



به گزارش آفتاب، در آخرین نمونه از رفتار این افراد می‌توان به سفر جک استراو، نماینده پارلمان بریتانیا و وزیر امور خارجه اسبق این کشور به ایران و حضور در برخی شهرهای کشورمان اشاره کرد که با اعتراض و رفتارهای زشت این افراد مواجه و ناچار شد برخی سفرها و برنامه‌های خود را کنسل کند. با اینکه گفته شد استراو به همراه همسرش با یک تور گردشگری به ایران آمده اما معترضان معتقد بودند که وی برای جاسوسی و اهداف سیاسی دیگر علیه ایران وارد کشور شده است. جک استراو خود در تشریح اهداف سفرش به ایران به دو مسئله "دیدار از شهرهای تاریخی ایران" و "خنثی‌سازی فضای ایران‌هراسی در رسانه‌های بین‌المللی" اشاره کرد. اما نکته‌غم‌انگیز ماجرا در همین‌‌جاست که یک فرد به‌عقیده معترضان، اجنبی و جاسوس بر "خنثی‌سازی فضای ایران‌هراسی" تاکید دارد اما متاسفانه برخی در ایران نه تنها به این امر کمکی نمی‌کنند بله به آن نیز دامن زده و سعی بر تشدید آن دارند. 



خطری برای گردشگری ایران؛ از اعتراض به دفن



پیشتر و زمانی که زمزمه حضور جک استراو در مراسم تحلیف روحانی شنیده شد، روح‌الله حسینیان، نماینده دلواپس مجلس و عضو جبهه پایداری، گفته بود که "اگر پای استراو به تهران برسد با گوجه فرنگی از او استقبال می‌کند." حالا همان اتفاقی افتاد که حسینیان و همفکرانش به‌دنبال آن بودند. آن‌ها حضور جک استراو را مصداق "نفوذ دشمن پس از اجرای برجام" می‌دانند. براساس گزارش‌ها، سفر استراو به یزد، با اعتراض تند برخی افراد مواجه شد. شهری که استراو در تمجید زیبایی‌های آن نوشته بود: «خاطره سه روز اقامت در هتل باغ مشيرالممالک يزد و بازديد از جاذبه‌های منحصر به فرد يزد، تفت و ميبد دیدنی بود. این سفر با مهمان‌نوازی ايرانی و حس امنيت بالا توام بود. اين سفر بدون تشريفات و با اين كيفيت، چراغ سبزی است برای سفر گردشگران به ايران اسلامی.» استراو در شیراز و اصفهان نیز با تجمع و اعتراض گروهی در برابر هتل محل اقامتش روبرو شد. نکته جالب این اعتراض‌ها نیز این است که اعتراض‌ها در شهرهایی انجام شد که از زیباترین و تاریخی‌ترین شهرهای ایران و البته مورد توجه و علاقه شدید گردشگران خارجی هستند. که این به نوبه خود می‌تواند برنامه و هدف دولت برای توسعه و رونق صنعت گردشگری را به خطر بیاندازد. نکته‌ای که سعید لیلاز، فعال اقتصادی درباره آن معتقد است: «امیدی که به سرمایه‌گذاری خارجی بسته‌ایم واهی است، چراکه با اوضاع سیاسی فعلی اتفاق نخواهد افتاد.»


واکنش‌ها به سفر استراو و تجمعات معترضان


در این میان، گرچه اقدامات و رفتارهای این افراد با واکنش و اعتراض دلسوزان کشور مواجه شد اما از سوی برخی نیز مورد دفاع واقع شد و در همنوایی با معترضان، به سفر جک استراو اعتراض کرده‌‌اند. در حالی که وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد سفر استراو رسمی نیست و او  در این سفر با مقامات کشورمان دیدار نداشته و نخواهد داشت، حسین ذوالانوار، نماینده شیراز در مجلس، به خبرگزاری فارس گفت که مقامات باید در مورد اهداف سفر جک استراو توضیح دهند. احمد سالک، نماینده اصفهان، نیز به حضور استراو در ایران اعتراض کرد و گفت: «برجام راه نفوذ را فراهم کرده و همین برجام موجب حضور استراو در اصفهان و شاهین‌شهر بود. اینها عناصر فتنه بزرگتر در ایران هستند...پیش‌بینی ما این است که این برنامه دقیقاً بر اساس اهدافی است و آن اهداف به‌دنبال نفوذ در لایه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است.» نکته‌ای که البته سایت "تابناک" درباره آن نوشته است استراو "از مبادی رسمی کشور و با گرفتن ویزا به ایران سفر کرده؛ یعنی نهادهای نظارتی و امنیتی کشور این سفر را غیرقانونی و خلاف امنیت ملی قلمداد نکرده‌اند". این سایت در ادامه درباره حواشی این سفر نیز می‌نویسد: «کدام ایرانی می‌پذیرد که تصور از مردم ایران و حاکمیت این‌گونه به جهانیان عرضه شود. ما ایرانی‌ها سال‌های متمادی است، به فرهنگ و مهمان‌نوازی شهرت داشته‌ایم و خواهیم داشت و بدون شک، کسانی که بخواهند از ادب ملت ایران چهره‌ای دیگر نشان دهند با واکنش عمومی روبه رو خواهند شد.» اما گویا این مسائل و منافع ملی برای برخی اصلاً اهمیتی ندارد و هرآنگونه که می‌خواهند عمل می‌کنند. 



خطری برای گردشگری ایران؛ از اعتراض به دفن



امامان جمعه شیراز و مشهد نیز به این سفر اعتراض کردند. آیت‌الله ایمانی، امام جمعه شیراز در خطبه‌های نماز جمعه شیراز گفت: «چرا این فرد در تاسوعای حسینی، گردشگری خود به شیراز را قرار داده و آیا مسئولان در این مورد پاسخی دارند؟...انگلیس‌ها بودند که باعث پایان حکومت زندیه در شیراز شدند.» آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد نیز، جک استراو را "مزدور آمریکا" خواند و گفت: «....مردم به این‌خاطر به دولت رأی ندادند که هیئت منافق و دغل‌باز و در رأس آنان جک استراو که دشمنی‌اش در پرونده هسته‌ای ایران به خوبی نمایان بود، با عنوان دوستی به مجلس ایران بیاید.»


مخالفت با برجام به بهانه حضور جک استراو 


این افراد معتقدند که با این رفتار خود می‌خواهند «راه نفوذ دشمن» پس از اجرای برجام را ببندند اما منصوری آرانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به این رفتارها می‌گوید: «آن‌چنان که پیداست نه قانون مجلس، نه تاکید دولت و نه حتی تایید رهبری بر این گروه اقلیت مخالفان تاثیرگذار نبوده... اما زمانی که با رفتارمان نظم و قاعده را به هم بریزیم و خلاف قانون عمل کنیم دیگر نمی‌توان از کنار این مساله گذشت... شک نکنید اگر این بحث‌ها ادامه یابد موافقان برجام هم در دانشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها وارد عمل می‌شوند و این اتفاق به‌هیچ‌عنوان در راستای منافع ملی و مصالح نظام نیست.»


محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت نیز درباره اینکه برخی به دلایل مختلف از جمله سفر جک استراو به ایران به خیابان‌ها می‌ریزند و یا با اقداماتی سعی در مقابله دارند‌، گفت: ما باید از فضای پساتحریم استفاده کنیم ولی اگر عده‌ای در خیابان‌ها شرایطی ایجاد کنند که ورود به ایران با ترس همراه شود خود به خود این امر تحریمی را ایجاد خواهد کرد. علاقمندان به نظام اجازه چنین اقداماتی را نخواهند داد ضمن اینکه مداقه کافی در این زمینه صورت خواهد گرفت.



دلواپسان اصفهان تحریک شده بودند


سیدمحمود حسینی استاندار اسبق اصفهان نیز درباره حاشیه‌های ایجاد‌شده در این‌باره گفت: «دلیل این رفتارها روشن است. اینها افرادی هستند که چندی پیش بعد از سخنرانی یک نماینده متمایل به پایداری به دفن یک ایرانشناس اعتراض کرده و رفتند در پل خواجو در روی قبر یک ایرانشناس دیگر شعارنویسی کردند و رفتارهایی نشان دادند که پسندیده نبود.امروز هم بعد از سخنرانی همان سخنران این حرکت انجام شده و به نظر می‌رسد این رفتارها بیشتر مصرف داخلی برای انتخابات آینده دارد و با منافع ملی ایران قابل انطباق نیست. وقتی یک توریست یا سرمایه‌گذار به کشور می‌آید نظام جمهوری اسلامی مسئول امنیت اوست و کسانی که با حضور او در کشور مخالفند نباید جلوی محل استراحت او یا یک هتل تجمع کنند چرا که ایجاد رعب در محل استراحت سرمایه‌گذاران و گردشگران خارجی درست نیست.» 


معترضان به سفر استراو هدایت شوند


سید یوسف طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان اما نظری متفاوت با امامان جمعه شیراز و مشهد داشت و در این‌باره با اشاره به اینکه "تعدادی از دانشجویان ما از این ناراحت شدند که چرا یک مرد انگلیسی از اینجا رد شد یا چرا سفارت باز شد"، گفت: «این جوانان را راهنمایی کنید من خود را بالاتر از این می‌دانم که به مسئولان وصل کنم. مقام معظم رهبری هم فقط درباره آمریکا گفته‌اند چون مستکبر است، ما که نمی‌توانیم با دولت‌ها در ارتباط نباشیم ما بنا داریم مقابل کسی که زور می‌گوید بایستیم؛ آقایون روحانی و اساتید محترم می‌خواهم برای دانشجویان همه چیز را توضیح دهید.»


هدف تندروها چیست؟


محمدعلی مددی، عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت نیز می‌گوید: «دلواپسان با وجود اطلاع و آگاهی کامل و دقیق از مواضع رهبری باز هم به بداخلاقی و تندروی‌های‌شان ادامه داده‌اند... بنده نگران خط گرفتن تندروها از برخی مراکز و ستادهای جنگ نرم هستم.»



خطری برای گردشگری ایران؛ از اعتراض به دفن



محمدعلی مشفق، معاونت اجتماعی وزارت کشور دوران اصلاحات٬ هم درباره مخالفت با حضور شخصیت‌های کشورهای دیگر در ایران و برگزاری تجمع‌های اعتراض‌آمیز معتقد است که "این رفتارها خارج از قواعد و قوانین کشور و در ساحتی خود‌سرانه و جاهلانه اما با پشتوانه‌های پیدا و ناپیدای بخشی از ساختار قدرت انجام می شود." وی با اشاره به اینکه "کاری که دلواپسان می‌کنند٬ ترسیم چهره خشن٬ غیرانسانی و غیراخلاقی و ترساندن و هراس‌انداختن به جان خارجی‌ها و ایجاد بدبینی به انقلاب اسلامی و اسلام است."، به ایلنا می‌گوید: «اینگونه رفتارها به تضعیف دولت و نظام جمهوری اسلامی می‌انجامد و باعث مخدوش کردن سیاست‌های صلح‌آمیز و اعتمادساز دولت روحانی و مجموعه نظام بعد از توافق هسته‌ای است...می‌خواهند به دنیا نشان دهند که اتفاق خاصی بعد از توافق هسته‌ای در ایران نیفتاده و به دنبال آن هستند که دولت نتواند به سیاست دال بر بهبود مناسبات با دنیا وجذب سرمایه و گردشگر و عادی کردن مناسبات با دنیا گام‌های اساسی بردارد.»


فریدون مجلسی، دیپلمات سابق کشورمان نیز با "حیرت‌انگیز"خواندن رفتارهای تندروها، می‌گوید: «به نظر من در برنامه تحریم جهانی ایران برای گروه کوچکی چنان منافعی به زیان ملت نهفته بوده است که گرچه با وجود تلاش بسیار برای جلوگیری از تصویب و دستور اجرای تفاهمی که برجام نام گرفته است، اکنون که آن برنامه به مرحله اجرایی رسیده است باز هم دست‌بردار نیستند و به‌دنبال ایجاد درگیری و بهانه دادن به نیروهای خارجی هستند.»


با این حال به‌‌نظر می‌رسد که جناح تندرو کشور از کاهش تنش‌ و فشارهای بین‌المللی علیه کشورمان و عادی‌سازی روابط با جهان چندان راضی و خوشحال نیست؛ زیرا موقعیت و منافع خود را در خطر می‌بیند و همان‌گونه که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز گفته‌ است، بیخبر از مشکلات و زندگی مردم، امید مردم را نشانه رفته‌اند تا بلکه مسیر کشور دوباره در همان مسیر 8 سال گذشته قرار بگیرد. 





تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن