واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۳ب.ظ)
معاون امور عمراني استانداري: حرکت خوبي در استان براي نظارت بر روند اجرايي پروژه ها ايجاد شده است موج - کرمانشاه - معاون امور عمراني استانداري گفت: خوشبختانه حرکت خوبي در استان براي نظارت بر روند اجرايي پروژه ها در شهرستان ها و روستاها از سوي دفتر روستايي استانداري ايجاد شده است.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ مجتبي نيک کردار در جلسه توجيهي کارشناسان فني و اجرايي شهرستان هاي استان، طي سخناني کمک به اجراي طرح هاي عمراني در روستاها توسط کارشناسان فني را بسيار مهم عنوان کرد و افزود: خوشحال هستيم که اين حرکت در استان براي نظارت بر چگونگي اجراي پروژه هاي عمراني در روستاهاي استان توسط عده اي از کارشناسان آغاز شده زيرا بدون شک چنين حرکتي تسريع و ارتقاء کيفي پروژه ها را به دنبال خواهد داشت.
وي با اشاره به قبولي کارشناسان فني و اجرايي استان از طريق آزمون و انجام روال آن منطبق بر موازين قانوني اظهار داشت: بسيار خرسند هستيم که اين موضوع از طرف دفتر روستايي استانداري مورد توجه قرار گرفته است تا يک مسير عادلانه براي انتخاب تعداي کارشناس که تخصص و شايستگي دارند جهت مسئوليت نظارت بر اجراي پروژه هاي عمراني صورت گيرد.
وي از کارشناسان حاضر در اين جلسه خواست که نهايت اهتمام خود را براي اجراي صحيح پروژه ها بکار گيرند و خود را نماينده مديريت بدانند.
وي با بيان اينکه مديريت شامل چهار شاخص برنامه ريزي، سازماندهي،اجرا و ارزيابي مي باشد، گفت: برنامه ريزي به اين معنا است که کارشناسان تنها به چند پروژه نگاه نداشته باشند، بلکه بايد همة پروژه هاي عمراني در حوزة شهرستان را مورد پيگيري و توجه قرار دهند.
وي همچنين از کارشناسان فني و اجرايي خواست که به خواست ها و مطالبات مردم در خصوص مسائل و طرح هاي عمراني توجه کنند و آن خواسته ها را بر اساس موازين و چارجوب قانون مورد پيگيري قرار دهند.
معاون امور عمراني استانداري تصريح کرد: کارشناسان بايد همچنين ظرفيت هاي و استعدادهاي نيروي انساني را براي کمک به توسعه و شکوفايي منطقه محل خدمت خود مورد شناسايي قرار دهند.
نيک کردار در ادامه با اشاره به مقوله سازماندهي به عنوان دومين شاخص مديريت اظهار داشت: هنر شما به عنوان کارشناس اجرايي و فني به اين است که همة افراد و ظرفيت هاي موجود را بکار گيريد زيرا با انجام اين موضوع برنامه ريزي بهتر و راحتر انجام مي شود.
وي همچنين اجرا را سومين شاخص مديريت و سومين وظيفه کارشناسان عنوان کرد و گفت: در اجراي پروژه ها بايد نهايت دقت خود را بکار گيريد تا پروژه ها با کيفيت، سرعت و قيمت مناسب اجرا شوند، بنابراين در اين زمينه بايد نظارت کامل داشته باشيد.
معاون امور عمراني استانداري در ادامه با بيان اينکه ارزيابي و پايش چهارمين شاخص مديريت مي باشد، خاطرنشان ساخت: در زمان اجراي پروژه ها، مشکلات و مسائل موجود را احصاء و آسيب شناسي کنيد و مسائل را ضمن ارئه راهکار براي اصلاح به مديريت استان ارسال کنيد.
وي بيان داشت: اميدواريم با انجام اين مراحل، سال به سال پروژه ها از يکسو با ارتقاي کيفيت و از سوي ديگر با سرعت و قيمت مناسب همراه شوند.
وي همچنين از کارشناسان اجرايي خواست که از اتخاذ تصميمات خلق الساعه جلوگيري نمايند و تلاش نمايند تا تمامي کارها بر مبناي برنامه و فکر و انديشه باشد.
نيک کردار همچنين با اشاره به نقش مهم روستاها در خودکفايي کشور گفت: به نظر ما انسان هايي که در روستاها زندگي مي کنند بسيار ارزشمند و با اهميت هستند؛ زيرا اين افراد نه تنها مصرف کننده نيستند، بلکه توليد کننده هستند و به خودکفايي کشور نيز کمک مي کنند لذا شما کارشناسان بايد تلاش کنيد تا از مهاجرت روستاييان به شهرها جلوگيري کنيد و زمينه را براي فعاليت هر چه بيشتر روستاييان فراهم کنيد.
وي در پايان گفت: کار و فعاليت کارشناسان فني و اجرايي در روستاها و شهرستان ها که منجر به اجراي بهتر پروژه ها مي شود، عبادت است، لذا کارشناسان بايد با يک روحيه بالا و آرمان خواهي از تمامي ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود براي توسعه هر چه بيشتر مناطق محل خدمت خود استفاده نمايند.
لازم به ذکر است که طي آزمون به عمل آمده 14 کارشناس اجرايي و فني استان به منظور نظارت و تلاش براي اجراي بهتر و دقيق تر پروژه هاي عمراني در 14 شهرستان بر اساس مباحث علمي و کارشناسي رشته هاي مرتبط به عنوان واجد صلاحيت انتخاب شده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]