واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۴۱ب.ظ)
مديرکل دفتر امور روستايي استانداري گيلان خبر داد؛ اجراي طرح بيمه حوادث خانههاي روستايي در گيلان موج - رشت-مديرکل دفتر امور روستايي استانداري گيلان از اجراي طرح بيمه حوادث خانههاي روستايي در اين استان خبر داد و گفت: براي هر خانه روستايي سالانه مبلغ 15 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، عسکر حسنيپور بعد از ظهر امروز در نشست با اعضاي شوراي اين شهرستان با اشاره به آمار جمعيت گيلان در سال 90، اظهار کرد: طبق اين آمار جمعيت گيلان بالغ بر 2 ميليون و 500 هزار نفر است.
وي با بيان اينکه شاخص جمعيت روستايي نسبت به جمعيت شهري در سطح کشور 30 به 70 است، افزود: 40 درصد جمعيت گيلان روستايي و 60 درصد شهري است.
مدير کل دفتر امور روستايي استانداري گيلان، صنعت بيمه را يکي از شاخصهاي توسعهگرايي به ويژه در کشورهاي پيشرفته دنيا خواند و گفت: فرهنگسازي در زمينه بيمه يکي از مشکلات در روستا است.
وي با تاکيد بر اينکه دهياران به عنوان مديران و مسئولان سياستگذاريها در روستا محسوب ميشوند، ادامه داد: در گيلان حدود يکهزار و 750 دهيار مشغول به فعاليت هستند.
حسنيپور با اشاره به نقش و حضور بانوان در دهياريها، افزود: حدود 150 نفر از دهياران ما در روستاها را بانوان تشکيل ميدهند.
وي توسعه پايدار در سطح روستاها را تنها در حد تأمين آب و برق، گاز و ديگر امکانات کافي ندانست و گفت: با وجود تمام اين امکانات، در روستاها هنوز رضايتمندي کافي وجود ندارد.
اين مسئول اتخاذ تصميمات و برنامهريزي درست در حوزه روستايي را رمز موفقيت دانست و خاطرنشان کرد: امروز يکي از اولويتهاي دولت تدبير و اميد تحول و توسعه در زمينههاي مختلف در روستاها است.
وي با بيان اينکه از مجموع 2 هزار و 57 روستاي گيلان، بالاي 100 نفر سکنه دارند، تصريح کرد: در روستاهاي بالاي 30 خانوار دهياري وجود دارد و اکنون بالغ بر يکهزار و 100 روستاي ما داراي دهياري بوده و يا در شرف راهاندازي دهياري است.
حسنيپور يکي از مسئوليتهاي دهياران در روستاها را رسيدگي به امور مربوط به بيمه روستاييان عنوان کرد و افزود: در راستاي سياستهاي دولت روحاني بايد به روستاييان امکاناتي دهيم که از مهاجرت آنها جلوگيري شود و حتي مهاجرت معکوس به روستاها اتفاق بيفتد.
وي با اشاره به حادثهخيز بودن گيلان، يادآور شد: صاعقه، سيل، زلزله، طوفان، آبگرفتگي، آتش سوزي و ... از جمله آسيبهايي است که روستاييان با آنها مواجه هستند.
مدير کل دفتر امور روستايي استانداري گيلان با بيان اينکه بيشتر مسئولان روستازاده هستند، افزود: به همين دليل با مشکلات به درستي آشنايي دارند و در راستاي خدماترساني به روستاييان گام بر ميدارند.
حسنيپور با اشاره به اينکه براي رسيدگي به امور رفاهي زندگي روستاييان تاکنون با بيش از 10 بيمه دولتي و خصوصي مکاتبه انجام شده است، گفت: در مرحله نخست، 300 هزار خانه روستايي در گيلان بيمه حوادث ميشوند.
وي نقش دهياران و فرمانداران در اجراي طرح بيمه حوادث روستاييان را مهم خواند و اظهار کرد: براي هر خانه روستايي سالانه مبلغ 15 هزار تومان در نظر گرفته شده که بنا داريم اين امر را در يک فرآيند سه ساله قرار دهيم.
حسنيپور اضافه کرد: بخشي از هزينه 15 هزار توماني بهعهده روستاييان و بخشي ديگر به عهده دولت است که درصدهاي تعيين شده نيز متعاقباً اعلام ميشود.
مدير کل دفتر امور روستايي استانداري گيلان مدت زمان اجراي بيمه مذکور را يک ماه تا 45 روز ديگر عنوان کرد و يادآور شد: بيشتر روستاهاي گيلان محروم هستند ضمن اينکه ما در روستاها به دنبال توسعه پايدار هستيم و بيمه حوادث تنها ويژه منازل روستايي است و به زودي براي اجراي طرح بيمه «خانه و اثاثيه» نيز برنامهريزي ميشود.
وي به وجود 20 ايستگاه آتشنشاني در روستاهاي گيلان اشاره کرد و متذکر شد: امسال 7 ميليارد تومان اعتبار براي خريد 120 دستگاه ماشين از نوع آتشنشاني، حمل زباله، لودر و ... براي گيلان اختصاص يافته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]